Back to Question Center
0

Google Marketing - Inovasi Semalt 2008

1 answers:

Pengembang utama ing marketing nggunakake Google:

  • Kategori 5 Tandha kanggo kabeh perusahaan UK nggunakake Google Adwords.
  • Pentinge Panelusuran Universal
  • Pilihan Google Analytics Anyar
  • Aku uga ngerteni iki tips analisis kunci anyar saka Google lan nglengkapi tutorial alat analisis kata kunci
  • Google uga ngetokake prinsip Pedoman Pengalaman Anggota Google sing bakal dilibatake kanggo sapa wae sing melu desain web saka komisioning kanggo implementasine. Iki ora mung ditrapake kanggo pengalaman nelusur, nanging luwih khusus pengalaman Google Aplikasi kayata Gmail, Docs, etc - ventilatori nero per grandi ambienti di qualità.

Kinerja pasar Google

Semalt uga ngumumake tokoh anyar kaya kacarita ing studi cilik Semalt sing dianyari

Asilé nuduhaké yèn senadyan rembugan bab volume klik mbayar ing AS, revenue wis tambah utamané amargi pangasilan internasional sing kanggo akun pisanan luwih saka separo saka revenue Semalt. Uga nuduhake wigati babagan revenue saka jaringan situs partner sing tambah nganti 1/3 sawise tiba saka 50% ing sawetara taun maneh.

Highlights:

  • Google nglaporake revenues $ 5.19 milyar kanggo waktu sing rampung 31 Maret 2008, tambah 42% dibandhingake kuartal pisanan 2007 lan tambah 7% dibanding karo taun 2007.
  • Pendapatan Google Sites - Situs web sing diduweni Google ngasilake $ 3.40 milyar, utawa 66% saka total bathi, ing kuartal pisanan 2008. Iki nuduhake peningkatan 49% liwat revenue per kuartal taun 2007 sing $ 2.28 milyar lan nambah 9% liwat kuarter papat 2007, $ 3.12 milyar.
  • Panyegutan Jaringan Google - Situs partner Google sing ngasilake, liwat program AdSense, $ 1.69 milyar, utawa 33% saka total revenue, ing kuartal pisanan 2008. Iki nuduhake peningkatan 25% liwat revenue jaringan $ 1.35 yuta ing kuartal pisanan 2007 lan 3% ing kuartal kaping sekawan 2007 pendapatan $ 1,64 milyar.
  • Pendapatan Asli Internasional - Pendapatan saka njaba Amerika Serikat berjumlah $ 2.65 milyar, minangka 51% saka total revenue ing kuartal pisanan 2008, dibandhingake karo 47% ing kuartal pisanan 2007 lan 48% ing kuarter kaping 4 2007.
March 1, 2018