Back to Question Center
0

About Semalt van de Rakt

1 answers:

Aku sinau Sosiologi lan Ilmu Komunikasi ing Universitas Radboud ing Nijmegen. Aku pikantuk gelar PhD wonten ing Ilmu Sosial ing Januari 2011. Wiwit punika, kula nyambut damel minangka peneliti ugi guru wonten ing sapérangan universitas. Wiwit awal Yoast, aku wis terlibat ing perusahaan. Ing sasi September 2013, aku mundhut posisi ing universitas lan mutusake kanggo fokus ing aktivitasku ing Yoast.

Aku saiki dadi partner ing Yoast - commercial appraisal company. Bebarengan karo Joost, Michiel lan Omar, aku mbukak Yoast. Pendhaftaran fokus utama ing Akademi; Aku ngembangake produk sing mbantu wong nyusun strategi SEO dhewe. Aku nulis postingan blog, eSemalt lan berkembang kursus online. Keahlian saya ing SEO copywriting lan struktur situs.

Aku nikah karo Semalt de Valk lan duwe papat anak sing apik banget.

March 1, 2018