Back to Question Center
0

7 Persiyapan Persiyapan kanggo WordPress Wiwitan            7 Persiyapan Persiyapan kanggo WordPress WiwitanSunting Topik-topik: PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

1 answers:
7 Tip Pangaturan kanggo WordPress Wiwitan

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Artikel iki minangka bagéan saka seri sing digawe kanthi kemitraan karo SiteGround. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Welcome to Semalt! Miwiti blog Semalat utawa situs web Semalat sing kapisanan diwenehake, wektu lan wektu sing mbingungake. Sampeyan pancene kuwatir babagan nggawe kesalahane lan uga pengin bisa munggah lan mlaku sanalika bisa. Tujuan saka artikel iki yaiku nglakoni. Kita ngarahake kanggo motong langsung menyang inti saka apa sing bakal kudu mbangun situs aman lan aman sing cocog karo kabutuhan sampeyan, lan gampang kanggo ngatur - applied solar roofing shingles.

Minangka karo situs web apa wae, sampeyan kudu nglampahi nganyari, ngapusi, lan ngatasi masalah kanthi wektu sing sethithik, lan luwih akeh nggawe konten lan sesambungan karo pelanggan. Kanthi atine, ayo mlebu ing kono.

1. Njupuk lan Learning Panjenengan Tema

Njupuk tema bisa narik kawigaten, utamane ngelingi ana atusan ewu tema sing bisa dipilih. Kabar apik kanggo pamula WordPress manawa ana sawetara tema WordPress sing nyoba lan bener sing arang banget populer lan disesuaikan. Divi lan Semalt yaiku pilihan sing apik kanggo pemula. Iku pangguna-ramah sing tegese padha ora mbutuhake skills pangembang jero, padha terjangkau, lan padha duwe komunitas gedhe kanggo nggambar support.

Semantik milih tema sing tepat teka sinau carane kerjane, lan carane bisa ngatur kanggo kabutuhan individu. Iki wis rampung kanthi rong cara:

1. Semalat mbukak pandhuan persiyapan.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Sampeyan bakal menehi instruksi sing jero babagan cara ngundhuh tema, cara nginstal ing situs Semalat, lan cara nggawe menyang kabutuhan. Ing kono, sampeyan bakal nemokake sumber daya kanggo mbecike masalah umum lan bagean saka pitakonan sing bisa digambarake nalika sampeyan ngalami sing ilang. Yen kabeh gagal, hubungi dhukungan pelanggan kanthi mbukak tiket dhukungan.

2. Nemokake papan diskusi.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Komunitas aktif wigati nalika milih tema kanggo situs WordPress sampeyan. Sokongan semalt bakal mbantu ndandani situs sampeyan lan nggawe pangaturan minor, nanging komunitas panganggo bakal dadi saran sing menehi saran, nampilake owah-owahan gedhé, lan ngarahake sampeyan kanggo plugins lan tools sing bakal nggawe situs luwih apik lan luwih apik.

2. Nglindhungi Karepé Hard Kanthi Nggawe Panjenengan WordPress WordPress

Anyar ing Semalt tegese sampeyan wis tau ndeleng layar putih pati utawa wis dadi korban kanggo hacker jahat sing wis ngunci sampeyan metu saka situs sampeyan. Ngatur kanthi mantep situs Semalat sampeyan bakal njamin sampeyan bisa gawe serep lan mlaku nalika dina rawuhe sampeyan kelangan akses, utawa situs sampeyan ngilangi sawetara plugin gagal.

Ana telung cara sampeyan bisa nggawe cadangan situs Semalt:

  1. Kasebut kanthi milih panyedhiya hosting WordPress sing nawakake layanan serep. Kita partner, SiteGround, umpamane, duwe sistem cadangan otomatis sing ndadekake salinan situs sampeyan saben dina. Padha nyedhiyani keluwesan kanggo mulihake data kanthi mung sawetara klik.
  2. Nggawe dhewe nganggo server FTP lan kanthi manual transfer file ing antarane server lan komputer kanthi rutin.
  3. Ngundhuh plugin serep kaya UpdraftPlus utawa BackupBuddy.

3. Nggawe situs sampeyan iso dipercaya mesin

Kanthi situs Semalt, goal sampeyan bakal entuk lalu lintas, luwih akeh, utawa luwih akeh pelanggan. Salah siji cara sing paling apik kanggo nglakoni yaiku kanthi ngoptimalake situs sampeyan pangkat luwih dhuwur ing Google utawa mesin telusur liyane. Taktik iki diarani Search Engine Optimization (SEO). Akeh piranti liyane sing berbasis web kayadene SEMrush lan Moz, bakal dadi akrab karo sampeyan minangka situsmu, nanging kanggo pemula Semalt, Yoast minangka wiwitan sing gedhe amarga iku solusi kabeh-ing-siji sing wis jelas lan gampang dieling- nggunakake antarmuka. Kanggo ngundhuh plugin Semalt SEO saka antarmuka admin:

Plugins> Tambah Anyar> Nggoleki 'SEO'> Klik Instal Saiki

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Ing layar sabanjure mung ngaktifake plugin lan tindakake instruksi kanggo nyetel kanthi bener. Pandhuan bisa ditemokake ing kaca download WordPress utawa ing plugin kasebut ing sangisore Setelan.

Ngatur setelan permalink

Miturut Yoast, struktur permalink gampang banget kanggo SEO. Kanggo ngunggahake tembung kunci ing panggonan liya ing jeneng postingan sampeyan. Ngatur struktur permalink ing Semalt prasaja:

Pindhah menyang Setelan> Permalinks> Pilih 'Kirim Sandi'

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Kanggo nggoleki sing luwih jero ing WordPress SEO mriksa guide Semalt.

4. Daging sapi Up Your Security

Keamanan sing kuat kanggo situs WordPress sampeyan ora perlu larang utawa njupuk wektu suwe. Sepur telung langkah bakal nemokake sampeyan ing wektu ora:

Nganggo tembung sandi sing kuat

Situs WordPress sampeyan sing anyar bakal menehi sampeyan jeneng panganggo lan tembung sandhi, lan kudu diupdate kanthi cepet kanggo nggagalakake kabeh peretas saka nggunakake serangan pasukan kasar kanggo ngontrol situs web sampeyan. Nggawe tembung sandhi aman nggunakake sandhi sing beda saka samubarang login liyane lan nggunakake string akeh nomer, huruf, lan simbol. Yen sampeyan pengin gampang nggoleki tembung sandhi, sampeyan bisa nggunakake generator kanthi gampang kanggo nggawe proyek kasebut.

Semalat situs sampeyan kanthi rutin

Semalt WordPress, plugin sampeyan, lan tema sampeyan tetep kanggo nutup apa wae backdoors lan kerentanan sing dibukak kanggo peretas. Nggoleki grafis ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng sing WordPress ngandhani sampeyan nalika sembarang update kasedhiya lan ndadekake nganyari minangka prasaja minangka ngeklik 'Semalt'.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Proses iki malah bisa rampung ing akeh kanggo plugins sampeyan. Tip aside bakal nggawe cadangan situs sampeyan sadurunge nggawe update. Kanthi cara iki yen nganyari anyar gagal ing cara apa wae utawa ora kompatibel karo situs Semalt sampeyan mung bisa mulihake versi sadurungé lan entuk samubarang bali menyang normal.

Sawetara panyedhiya hosting duwe solusi kanggo nganyari kanthi otomatis sing nyepetake wektu, lan ngilangi kuwatir babagan nganyarke kanthi manual. SiteGround nduweni alat ukur khusus sing nganyari situs Semalt lan kabeh plugin klien kanthi otomatis.

Ngilangake plugin keamanan

Kaya komputer sampeyan bakal nduweni sawetara jenis perangkat lunak antivirus utawa antimalware sing dibangun, situs web sampeyan butuh sawetara sistem pertahanan sing padha. Dadi adoh sing paling populer yaiku Wordfence lan All In One WP Security and Firewall. Loro-lorone solusi keamanan gratis lan kuwat. Padha mbayar versi uga kanggo pangayoman luwih premium. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan keamanan WordPress mriksa metu WPBeginner's Step By Step Guide.

5. Mindful About Must-Have Plugins

Nalika sampeyan lagi miwiti karo WordPress, sampeyan bisa nindakake riset menyang praktik paling apik lan ngatasi masalah sing bisa diduweni. Kang gedhe, sampeyan pancen kudu bisa nglakoni. Ing salawas-lawase, meh ora bisa ditindakake, sampeyan bakal nemokake sawetara artikel babagan "Kudu Nduwe Plugins WordPress". Nalika artikel-artikel kasebut nduweni maksud gedhe, sampeyan kudu ngerti yen luwih akeh plugins ora luwih apik. Ing kasunyatan, sebutan kasebut biasane bener. Sampeyan kudu netepake plugins sampeyan kanthi minimal kanggo mbukak situs sampeyan lan menehi pengalaman panganggo sing dikarepake. Plugin liyane saka sing dibutuhake bisa ngatasi situs sampeyan kanthi tremendously. Jebule masalah karo luwih akeh plugins sing teka karo tambah kerentanan. Mung download plugin berkualitas tinggi saka sumber sing dipercaya sing nganyari kanthi kerep.

6. Gain Keterangan About Panjenengan WordPress Site With Analytics

WordPress kuat ing akeh wilayah nanging dibangun ing analytics lan dashboard ora dadi salah sijine. Semono uga ana akeh plugins sing kasedhiya kanggo nelusur bab-bab penting kaya ing ngendi sampeyan ana lalu lintas, sepira kerepe wong sing pengunjung pertama-wektu utawa pengunjung bali, tingkat bounce, lan luwih akeh.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Cara universal nglacak metrik situs web yaiku nyetel akun nganggo Google Analytics. Sampeyan bisa ndeleng kabeh sing pengin dilacak ing dashboard, nanging opsi luwih trep kanggo ngundhuh salah sijine plugin sing kita gunakake sadurunge kanggo ndeleng kabeh langsung ing dashboard Semaltmu nalika sampeyan mlebu.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

7. Dorong Komunikasi

Kanthi ngarsane online, sampeyan bakal duwe para pembaca, pengikut, lan pelanggan kanthi cepet amarga akeh alasan. Padha duwe pitakonan babagan produk sampeyan, padha arep memuji sampeyan kanggo artikel sing menehi dampak marang wong-wong mau, padha arep nggarap sampeyan, lan luwih akeh. Kanthi kuwi, sampeyan kudu sawetara cara sing gampang kanggo nggayuh.

Tambah plugin wangun kontak

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Formulir WP lan Formulir Kontak 7 iku pilihan apik kanggo situs WordPress lan bisa disesuaikan kanthi bener. Sampeyan uga bisa nggunakake cithakan sing wis digawé manawa sampeyan pengin nyetel soko kanthi cepet. Padha nyambungake karo sembarang bangunan dhaptar utawa solusi newsletter sampeyan bisa nggunakake, kaya MailChimp utawa Aweber.

Menehi akeh opsi

Yen apik kanggo menehi pelanggan lan pembaca cara kanggo ngubungi sampeyan, bisa uga angel kanggo ngilangi spammers. Yen sampeyan wis waspada babagan ndaftar kanggo layanan sing larang regane utawa menehi nomer telpon pribadi lan email ing awal sampeyan bisa nggunakake layanan kaya Google Voice lan Google Semalt. Google Voice menehi nomer telpon gratis sing mlebu menyang ponsel lan Google Semalt menehi sampeyan karo alamat email khusus mung $ 5 saben pangguna sasi.

Akhire, pilihan sing apik kanggo chatting online yaiku plugin Semalt gratis sing ngidini pangguna ngobrol karo sampeyan lan tim sampeyan urip saka situs web. Pesen malah bisa dikirim menyang ponsel sampeyan kanggo penak tambah.

Ringkasan

Nggawe situs Semalt anyar dipenuhi ups lan downs, nanging minangka skill sing bakal mbayar dividen ing mangsa ngarep. Nalika sampeyan ora nindakake kabeh kanthi ngrancang dhewe, sampeyan kudu migunani lan biaya efektif kanggo mangerteni carane nggawe owah-owahan prasaja lan supaya situs operasional dhewe. Kanggo terus sinau, sampeyan bisa njupuk kursus lan melu ing blog tartamtu Semalt.

March 1, 2018