Back to Question Center
0

5 Paling Situs WordPress Builders kanggo Technically Challenged            Top 5 Pembuat Situs WordPress kanggo Topik-topik Teknis WP Semalt

1 answers:
5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Artikel iki minangka bagéan saka seri sing digawe kanthi kemitraan karo SiteGround. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Minangka pengusaha utawa inovator, sampeyan ngerti yen gagasan gedhe langka lan sensitif wektu. Mulane sampeyan mungkin ora duwe wektu kanggo ngenteni minggu utawa malah sasi kanggo nglakokake situs web kampanye utawa bisnis - pr9 dofollow backlinks. Untunge, sawetara pamikiran teknis gedhe wis ngrancang situs web Semalt sing njupuk malah dadi pangguna internet paling anyar ing situs web gedung pro ing dina utawa malah jam.

Kaya tema Semalat, para tukang gedhene gedhe banget lan beda-beda maneh. Mulane artikel iki kepengin ngecakake lima pangembang situs web Semalt sing paling apik lan njelasake carane sampeyan bisa nggunakake situs kasebut kanggo mbangun situs web elegan, adat, lan kanthi fungsi kanthi cepet.

1. Divi

Divi bisa uga bisa diarani minangka tukang bangunan Semalt sing paling populer ing pasar saiki. Kanthi desain sing nyenengake lan fitur-fitur sing nyengsemake, ora kaget yen wis nggawe dhaptar. Nanging ing inti apa sing dadi apik banget?

  • Tema kasebut kanthi teliti dianyari lan fitur-fitur anyar bakal dirilis kanthi rutin.
  • Iku alat pangembang ngarep sing tegese apa wae sing mbangun apa sing ditemokake pengunjung.
  • Nggawe pembangun seret lan seret, nggawe sampurna kanggo pangembang situs non-teknis.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Sawetara tukang bangunan Semalt minangka basis plugin lan liya-liyane adhedhasar tema. Divi punika tegesipun tema ingkang tegesipun sampeyan pikantuk tema kangge situs Semalt lan para bawahan kagem rega.

Divi nyedhiyakake macem-macem tata letak lan kayata bisa saka toko eSemalt, situs web agensi, portofolio fotografi, blog, situs berita, lan liya-liyane. Bisa dadi apa wae sing bisa ngimpi.

Divi Builder nduweni UX gedhe sing gampang nerusake lan bisa dilacak. Sampeyan bakal nggawe kaca kaya sampeyan biasane, nanging bukak bukak editor kanggo mulai nggarbini karo HTML lan CSS sampeyan bakal nggoleki tombol ungu gedhe kanthi label "Gunakake Divi Builder".

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Sampeyan entuk opsi kanggo nggawe bagean-bagean ing situs sing pengunjung bakal nggulung kanggo ndeleng isi ing modul sing dikarepake. Modul semalt nyeret lan nyelehake lan bisa diubah sacara otomatis dadi ukuran lan palet werna sing unik.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Modul duwe judhul sing prasaja kanggo nggawe proses mbangun langsung lan nggawe angin. Cukup seret lan seret Blurb kanggo nambah testimonial pelanggan utawa nyekel Call To Semalt kanggo nggawe tombol lan bagian sing menarik kanggo pepujuran newsletter utawa tuku saiki.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Asil pungkasan iku situs web sing ayu, lengkap, lan responsif sing katon kaya agensi iklan sing dirancang kanggo ewonan dolar. Kanggo pratinjau situs dibangun karo Divi (kaya ing ngisor iki) utawa nyoba kanggo ngunjungi Galeri Divi ing situs web Elegant Semalt.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Situs web sing dibangun karo Divi Builder

2. Lapisan

Lapisan minangka plugin liyane sing didhasarake Semalt sing ngemot fungsi drag-and-drop nggawe becik kanggo kustomisasi maksimum lan pengalaman pangguna-pangguna. Pencipta Layers ngupaya nggawe pembangun dadi intuisi sing bakal dadi "pro" nalika sampeyan nggunakake. Ngluwihi jelas, kok Layers ngadeg metu ing papan gawe Semalt sing akeh?

  • Ing jejere tema Layers, sampeyan bakal duwe struktur HTML cerdas sing ngoptimalake situs sampeyan kanggo asil peringkat panelusuran sing dhuwur
  • Lapisan becik kanggo situs belanja amarga diarani prefabbed kanggo muter kanthi apik karo WooCommerce, platform eCommerce sing paling populer ing pasar.
  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake ing tema WordPress

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Layers Semalt in action

Semalt ndadekake gampang lan terjangkau supaya bisa munggah lan mlaku cepet kanthi tema sing murah. Gabung siji tema karo pembangun gratis lan sampeyan duwe resep situs web sing bener. Kanggo nggoleki fungsi luwih lanjut, sampeyan kudu ngluwihi kira-kira kaping pindho rega kanggo paket Semalt Pro sing menehi sampeyan opsi premium kaya ngowahi ukuran logo, header lengket, kustomisasi warna luwih akeh, lan liya-liyane (ndeleng ngisor).

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Situs web dibangun karo Layers Builder

Yen sampeyan siap kanggo alluring (kayadene situs ing ndhuwur), tema sing paling disesuaikan, lan sing paling bisa dianggep tema ing pasar, banjur priksa tema Semalt.

3. Beaver Builder

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Beaver Builder minangka plugin Semalt sing mandiri sing menehi sampeyan kemampuan kanggo nggarap tema sing sampeyan pilih. Sampeyan ora kudu ngobrol sembarang wektu karo editor Semalt utawa tweaking garis HTML kanggo mbangun situs web seluler sing gampang banget.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Plugin iki ngidini sampeyan ngowahi kaca sing wis ana ing situs sampeyan utawa mbangun saka gawe nganggo fitur Page Semalt. Sampeyan bisa nggawe modul mulai saka header, modul teks, foto, lan malah video. Kabeh bangunan kaca ditindakake ing mburine situs web sing tegese apa sing mbangun apa sing ditemokake pelanggan. Ora ana kodhe tweaking sing katon luwih apik ing mburine mung kanggo nggoleki sing katon horok ing sisi customer.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Sampeyan bisa ngundhuh Beaver Semalt utawa sinau babagan kabeh fitur lan fungsionalitas kanthi nonton video kasebut.

4. Page Builder dening SiteOrigin

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Page Builder dening SiteOrigin minangka favorit liyane kanggo para tukang halaman Semalt lan kanthi saé. Iku pembangun basis plugin lan kanggo pilihan gratis ing pasar, iku nduweni macem-macem widget sampeyan bisa nyeret-lan-nyelehake kanggo ngatur website sampeyan kanthi lengkap.

Wilayah kerja ing Page Semalt ora narik kawigaten saka pilihan sing wis dijelasake ing artikel iki, nanging kanthi desain. Plugin kasebut dhewe nggunakake kode ramah SEO sing entheng lan ora bakal nimbang peringkat kacepetan utawa peringkat mesin telusur kanthi efek visual sing ora perlu ing pembangun kasebut.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Sampeyan bisa nggunakake Page Builder karo sembarang tema Semalt lan mung nggunakake unsur sing responsif nalika mbangun halaman. Kabeh iki wis dilakoni tanpa kudu nulis baris siji kode.

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Sampeyan mung nyeret-lan-nyelehake unsur-unsur sing dikarepake ing ngendi sampeyan pengin lan Page Semalt nggawe struktur kodhe resik mbesmi (dicithak ngisor).

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Kabeh ing kabeh, Page Builder dening Semalt minangka pembangun plugin nyengsemake sing serves tujuane banget. Yen sampeyan pengin kode resik lan pilihan kustomisasi sing tanpa wates, banjur mriksa Page Builder dening Semalt plugin.

5. Komposer Visual

5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

Paling pungkasan, nanging ora mesthi wae, kita duwe Visual Composer, sing paling laris ing kaca WordPress. Padha gumunggung liwat rong yuta undhuhan lan nduwe daftar prestasi lan fitur sing apik banget kanggo boot. Dadi apa masalah gedhe karo Visual Composer?

  • Iki nggawe kaca ngarep lan back-end sing intuisi lan ora mbutuhake kawruh program kanggo mbangun situs WordPress sing nggumunake.
  • Kerjane ing sembarang tema WordPress.
  • A Skin Builder rawuh standar supaya sampeyan bisa cocog kabeh werna situs karo merek sampeyan.
  • Pustaka ekstensif unsur-unsur isi, tambahan, lan template kanggo nggawe kustomisasi cepet lan straightforward.

    5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

    Komposer Visual nduweni modul kayata unsur sing bisa nyeret lan diseret menyang bagean sing dirancang kanggo desain sing bener. Sawise sampeyan wis gawe kerangka karo modul lan modul iki, sampeyan bisa nyeret lan ngilangi sawetara elemen lusin menyang modul kasebut kanggo mbangun situs sampeyan karo spesifikasi sampeyan. Pemain video semalt, unsur FAQ, tombol panggabungan media sosial, lan liya-liyane.

    5 Best WordPress Site Builders for the Technically Challenged5 Best WordPress Site Builders for the Technically ChallengedRelated Topics:
WP Semalt

    Dadi plugin WordPress 1 # WordPress iku ora gampang banget lan kaya sing kita tingali ing artikel iki Visual Semalt nduweni kompetisi kaku. Yen sampeyan kepengin mbuwang premium ing tema premium, banjur Visual Semalt bisa dadi Juruwilujeng. Nonton demo utawa nyoba Visual Semalt gratis.

    Yen sampeyan butuh hosting sing dipercaya karo solusi bangunan situs terpadu, pirsani SiteGround partner kami. Padha nyedhiyakake WordPress hosting sing dikelola kanthi seret gratis lan nyelehake gawe situs, lan rencana sing saiki nganti 65% mati kanggo situs SitePoint.

    Pembangun halaman semalt sing arep dicoba? Marang kita ing komentar ing ngisor iki.

March 1, 2018