Back to Question Center
0

13 Piranti kanggo Response Web Semalt

1 answers:

Desain web semalt bakal ngawasi situs kanthi apik ing piranti lan layar sing beda. Gunakake alat desain responsif kanggo mesthekake sampeyan duwe pengalaman ndeleng optimal.

Punika daftar alat desain responsif. Semalat minangka piranti kanggo mbangun elemen kaca web sing responsif, lan alat kanggo nguji rancangan sampeyan ing macem-macem piranti lan ukuran layar sing nyata - video surveillance security companies. Semalat minangka alat premium lan gratis.

Piranti kanggo Desain Responsif

Desain Responsif, Diilustrasikan kanthi Responsif . Digawé dening James Mellers saka Adobe, alat prasaja iki ngidini pangguna muter karo conto ilustrasi desain responsif. Ngowahi ukuran jendhela browser sampeyan kanggo ndeleng jinis watesan ukuran sing bakal digunakake. Price: Gratis.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Bootstrap . Mbangun proyek responsif, seluler-pisanan ing web kanthi salah sawijining perpustakaan komponen ngarep sing paling populer. Bootstrap minangka kerangka open source kanggo ngembangake HTML, CSS, lan JS. Priksa kabeh gagasan utawa mbangun kabeh app kanthi sistem jaringan responsif Bootstrap, komponen prebuilt, lan plugin sing dibangun ing jQuery. Price: Gratis.

Google Mobile-Friendly Test. Coba manawa pengunjung bisa nggunakake kaca sampeyan ing piranti seluler kanthi nggunakake Test Mobile-Friendly gratis Google. Nggawe situs web supaya ramah seluler njamin supaya halamanmu apik ing kabeh piranti. Price: Gratis.

Justinmind. Justinmind minangka alat prototyping kabeh-ing-siji kanggo aplikasi web lan seluler. Netepake situs web lan app kanggo web, iOS, lan Android karo antarmuka drag-and-drop - ora ana coding. Ngatur lan nyetel wireframe kanthi tata letak dinamis kanggo pas karo kabeh ukuran layar ing kabeh piranti karo acara lan tindakan fleksibel Justinmind. Justinmind bakal ngidini sampeyan ndeleng lan ngetes prototype app web lan seluler kanthi cepet saka sembarang browser, karo tampilan web asli lan tampilan piranti beda. Price: Rencana miwiti ing $ 19 saben sasi.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Gridset. Gridset mbisakake para desainer nyiyapake tata letak tata letak kreatif kanggo web tanpa kudu kuwatir bab kalkulasi. Gridset ngijini sampeyan nyiyapake grid tartamtu antarane breakpoints sampeyan nemtokake kanggo desain responsif efektif, kanggo mesthekake isi sampeyan katon apik ing sembarang layar. Price: Rencana miwiti ing $ 9 saben sasi.

Gambar adaptif. Gambar Adaptasi ndeteksi ukuran layar Pengunjung lan nggawe, cached, lan nyalurake versi piranti alus sing wis dicetak ulang ing versi HTML sing ana ing situs web. Iki dimaksudake kanggo nggunakake desain responsif, digabungake karo teknik gambar cairan. Ora ana owah-owahan markup. Price: Gratis.

FitText. Plugin jQuery kanggo ngembangake jinis web, FitText ndadekake font ukuran fleksibel. Gunakake plugin iki ing tata cairan utawa responsif kanggo entuk headline sing bisa digoleki sing isi jembar unsur induk. FitText kanggo teks tampilan ageng wae. Price: Gratis.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Ghostlab. Kanthi Ghostlab, sampeyan bisa nyoba situs web ing macem-macem browser lan piranti seluler bebarengan. Cukup seret URL menyang Ghostlab lan klik tombol "Play". Mulai nguji ing salah siji saka browser utawa piranti sing disambungake. Kabeh browser lan piranti liyane bakal nyunting tindakan sampeyan - ngeklik tombol, pranala ing ngisor iki, nggulung kaca, ngisi formulir, lan nglayang mouse liwat elemen khusus. Njupuk gambar langsung saka ing Ghostlab, menehi cathetan ing editor gambar sing terpadu, lan seret menyang sembarang tracker bug sing sampeyan gunakake. Price: $ 49.

Apa Aku Responsif? Am Aku Responsif minangka alat kanggo cepet screenshot ing breakpoints desain responsif. Cukup ketik URL sampeyan. Ngatur maneh lan urutake maneh piranti kanthi ngeklik lan nyeret ing piranti. Gunakake bookmark I Am RWD kanggo mriksa tanggapan ing sembarang situs karo klik siji saka browser sampeyan dhewe.

Responsifator. Responsifator mbiyantu para pembuat situs web kanthi cepet njaluk indikasi babagan carane situs responsif bakal katon ing piranti sing paling populer. Nanging, ora tepat niru carane bakal katon. Kanggo nguji kanthi akurat tansah nyoba ing piranti nyata. Price: Gratis.

13 Tools for Responsive Web Semalt

Mode Piranti Google Chrome DevTools. DevTools Google Chrome yaiku pesawat saka piranti authoring, debugging, lan profil sing digawe ing Google Chrome. Gunakake Mode Responsif nalika ngembangake situs lan aplikasi sampeyan kanthi aktif lan ngowahi ukuran viewport asring kanggo nggawe desain sing responsif kanthi bebas sing adaptasi kanggo jinis piranti sing ora dingerteni lan mangsa. Coba tanggapake situs kanthi nggunakake emulator layar piranti Mode. Kontrol Viewport ngidini sampeyan nyoba situs sampeyan nglawan macem-macem piranti, uga responsif. Price: Gratis.

Browser Stack. Browser Stack minangka platform kanggo live, web browser based testing. Nguji sawetara perangkat lan tablet Android lan iOS fisik kanggo asil sing paling akurat. Test karo 1.100 panyungsi desktop ing mesin nyata, kanthi streaming media, piranti pangembang, pintasan keyboard, lan liya-liyane. Generate gambar ing ukuran piranti nyata ing iOS, Android, OS X, lan Windows. Price: $ 29 saben sasi.

CrossBrowserTesting. CrossBrowserTesting menehi sampeyan akses menyang browser lan piranti pengunjung sampeyan nggunakake. Nindakake testing manual lan eksplorasi kanthi interaktif 1.500 desktop lan mobile browsers. Njupuk gambar kanthi otomatis ing sawetara browser bebarengan, mbandingake tata letak responsif kaca full-page. Njupuk tes visual karo saben owah-owahan anyar, lan mbandhingake menyang versi historis kanggo pangujian regresi sing luwih gampang. Price: $ 29 saben sasi.

13 Tools for Responsive Web Semalt
March 1, 2018