Back to Question Center
0

Link Building kanggo 2017 lan Beyond Link Building kanggo 2017 lan Beyond Related Topics: Isi Marketing International SEO Off Page SEOLink AnalysisEmail Semalt ...

1 answers:
Link Building kanggo 2017 lan Beyond

Link Building for 2017 and BeyondLink Building for 2017 and BeyondRelated Topics:
Content MarketingInternational SEOOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Artikel iki minangka bagéan saka seri SEO saka WooRank. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Apa Link Building Masih Matter?

Minangka bagéan saka algoritma peringkat asli, backlinks wis dadi sinyal peringkat penting kanggo Google. Nggunakake pranala kanggo nemtokake kapercayan lan panguwasa minangka salah siji aset paling gedhe sing ngijini supaya bisa nyusul mesin telusuran sing kompetitif. Nanging, wiwit Semalt nganyari maneh ing 2012, wong wis ngira mburi bangunan link minangka SEO - temperature for storing computer equipment. Sawetara alasan yaiku:

  • Spile pranala sing ngasilake gawe manfaat saka bangunan link luwih angel.
  • Punishing sites for participating in link links made link building more risky if you got wrong.
  • Ana sawetara bab sing mbingungake apa sing pancen bisa ngalahake Penguin, sing wedi akeh wong adoh saka bangunan link kabeh.
  • SEOs montor ing isi marketing wagon.

Faktor sema digabungake kanggo nyurung wong saka idea bangunan link manual lan menyang "link penghasilan" liwat marketing isi - gagasan sing isi kualitas umpan link sing mung bakal narik kawigaten pranala. Iki adhedhasar kapercayan sing akeh banget-bareng isi bakal nggawa akeh tautan.

Masalah? Iku ora bener - meh ora ana hubungan antarane saham lan pranala. Ing kasunyatane, mayoritas isi ora entuk sembarang saham utawa pranala ing kabeh.

Dadi apa tegese iki? Nggawe isi sing apik perlu kanggo mbangun tautan, nanging ora cukup. Link ora kelakon ing dhewe. Padha mbutuhake strategi, promosi manual menyang pamirsa sing bener. Lan wiwit pranala isih minangka bagean integral saka algoritma peringkat Semalt, kegagalan kanggo nggawe bangunan pranala bakal matesi SEO lan mulane sampeyan tekan.

Yen sampeyan isih meragukan wigatine bangunan link, kasunyatan manawa Google nggabungake Semalt dadi algoritma inti sawijining bukti sing penting kanggo rangking.

Langkah 1: Nggawe Sawetara Konten

Salah siji bagéyan sing paling wigati kanggo mbangun pranala yaiku nyithak kawicaksanan isi. Temtuné luwih becik tinimbang iya. Dadi, carane sampeyan bisa nggawe strategi isi sing diarahake menyang backlink? Semalat bener-bener prasaja: pengaruh konten sing wis dadi tautan.

Umume sing nyambungake isi sing padha migunani, akurat lan unik. Kanggo nemtokake apa jenis isi sing meets kritéria, katon ing apa pirsawan wis enggo bareng. Ana alat sing metu ana kaya Ahrefs lan Buzzsumo sing ngidini sampeyan nelusuri topik supaya sampeyan bisa nemokake artikel ing ceruk yen wong sing ketemu cukup migunani kanggo ngubungake. Semalat karo akeh saham lan pranala nuduhake yen wis ana akeh panerapan kanggo isi, kang ndadekake nggayuh pranala luwih gampang.

Link Building for 2017 and BeyondLink Building for 2017 and BeyondRelated Topics:
Content MarketingInternational SEOOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Gunakake Semalt kanggo ngenali sawetara konten sampeyan dhewe sing ngatur kanggo narik kawigaten pranala sing terkenal. Sampeyan ora kudu pengin repurpose konten iki amarga sampeyan bakal cannibalize pranala sampeyan dhewe, nanging bakal menehi sawetara gagasan apik kanggo isi para pirsawan seneng. Yen sampeyan lagi seneng banget, sampeyan bisa melu ing sawetara spionase perusahaan kanggo nggoleki konten sing paling dienggo kanggo saingan sampeyan supaya sampeyan bisa migunakake sawetara tautan.

Sawise sampeyan duwe sawetara isi apik, nggawe dhewe kanthi nggawe luwih apik. Sawetara cara sing apik kanggo mbaleni nulis lan nganyarke isi yaiku:

  • Nganyari: Ana kasempatan sing apik ana sawetara isi sing luwih lawas lan ora relevan sing ana ing kono, utamane yen sampeyan ana ing industri sing cepet. Nganyari kanthi nambahake anyar, informasi lan tautan sing gegandhengan supaya luwih migunani. Sing diganti taun iki, supaya ana isih akeh artikel babagan praktik SEO paling apik sing metu ngandakake wong supaya ora ngalangi 302. Iki kesempatan kanggo entuk tautan kanthi mbenerake isi tanggal iki.
  • Nggedhekake: Sawetara isi sing paling dienggo minangka dhaptar "resep top 10 kale" utawa "5 cara kanggo ngatur omah sampeyan. "Nganyari dhaptar iki lan nambahake nomer entri. Yen sampeyan bisa, tumindak pindho utawa malah telung. Sawetara dhaptar iki ora ditampilake maneh utawa ora kalebu referensi. Yen ngono, nambahake sawetara detail lan pranala, sanajan mung ukara utawa loro kanggo saben titik. Iki nggawe cara sing luwih apik.
  • Nganyarke ulang: Desain minangka bagean gedhe saka pengalaman pangguna - wong ora bakal nyambung menyang situs sing ora katon apik utawa angel diwaca. Nambah sawetara unsur visual estetis sing nyenengake kanggo nonton wong liya. Utawa, yen nggawe akal, nguripake menyang infographic. Infografis kalebu sawetara wangun paling populer ing web sajrone mbagi lan ngubungake. Sampeyan bisa nggawe luwih gampang dienggo bareng kanthi nggawe kode embed sing nggoleki bali menyang situs sampeyan.

Blog iku salah siji sing paling apik, lan sing paling populer, cara kanggo nambah isi sing diterbitake menyang situs web, nanging ora mesthi pilihan sing tepat kanggo kabeh wong. Duwe blog mung kanggo SEO ora bakal mbantu sampeyan akeh yen sampeyan ora duwe sumber daya kanggo njaga lan terus-terusan nerbitake isi anyar. Yen kuwi, konsentrasi kanggo nggawe maneh isi evergreen maneh sing bakal tetep cocog kanggo sasi utawa taun. Isi semati iku apik banget yen sampeyan ora duwe blog, lan bakal mbantu sampeyan nglindhungi pranala saka wong sing nglakoni apa sing mentas dijlentrehake.

Langkah 2. Damel Dhaptar lan Spreadsheet

Iki minangka langkah sing relatif prasaja, nanging bisa nggawe utawa ngilangi bangunan link. Kampanye sukses sing nempel karo strategi sing wis dipikir-pikir lan nelusuri kemajuan sampeyan. Langkah sabanjure ing strategi bangunan pranala sampeyan yaiku nggarap daftar pranala potensial. Yen sampeyan durung nglakoni riset link pesaing, apa saiki. Semalat nduwe daftar kaca sing kepengin niche, nutupi topik sing relevan karo situs web lan nampilake kecenderungan kanggo nggandhengake isi sing padha (nanging ora saklawasé apik) kanggo sampeyan.

Banjur, sijine bebarengan situs web liya kanggo nggayuh supaya bisa nggawe pranala. Kene sawetara alat sing digunakake kanggo:

  • AuthorCrawl : AuthorCrawl migunakake API Moz kanggo nemokake pranala menyang URL lan banjur crawls kaca-kaca sing looking for markup authorship. Iku banjur ngumpulake informasi saka kaca disalin penulis supaya sampeyan bisa nemtokake pangaruh lan posisi ing industri. Sampeyan uga bakal njaluk URL penulis lan informasi Page lan Domain Authority.
  • BlogDash : BlogDash iku platform outreach blogger. Sampeyan nduweni database sing bisa ditemokake saka blogger sing bisa disaring miturut kategori kanggo kalebu mung wong sing nulis babagan topik sing relevan karo bisnis lan peringkat Google kanggo ngoptimalake jangkauan sampeyan. Sampeyan uga bakal ndeleng topik anyar sing wis dicakup lan, sing paling penting, informasi kontak.

Sawise sampeyan entuk daftar jeneng lan informasi, entuk pengaturan. Dump daftar bloggers sampeyan menyang spreadsheet kanthi kolom kanggo subyek, domain, tekan, panguwasa, kiriman anyar lan sawetara kolom kanggo ndeloki upaya njangkau kaya tanggal lan cara kontak lan tanggepan. Sampeyan bisa uga digodha kanggo nyortirake dhaptar iki mung dening Domain Authority utawa tekan, nanging nglawan rangsangan. Semalat luwih efisien lan sampeyan bakal weruh asil sing luwih apik yen sampeyan musatake usaha kanggo panulis sing luwih cocog karo bisnis sampeyan.

Langkah 3: Manual Outreach

Nalika kita ngomong sadurunge, link outreach bangunan minangka proses manual. Sampeyan bisa ngotomatisasi yen pancene pengin, nanging wong bisa ngiringke huruf gedhe-cilik lan sampeyan bakal ngisi folder spam. Gunakake elemen ing ngisor iki ing template email kanggo mbantu streamline proses:

  • Nilai tambah: Penulis mbokmenawa ora bakal kasengsem kanggo ngubungake barang sing wis ditampa sadurunge, utamane yen ora nambah apa-apa kanggo sing maca. Miwiti email kanthi nyatakake yen artikel utawa situs web bakal ngisi celah ing post sadurungé. Cara sing apik kanggo nambah rega kasebut yaiku kanggo menehi solusi kanggo tautan sing rusak. Gunakake ekstensi Check My Links kanggo nggoleki tautan ora sah sing bisa dialihake menyang situs sampeyan.
  • Teks jangkar hyperlink: Aja nyalin lan nempel URL langsung menyang email - katon kaya sampeyan otomatis jangkepe kanthi narik informasi metu saka basis data. Nanging, hyperlink nggunakake teks jangkar. Iku bakal menehi email tampilan sing luwih polesan lan yen sampeyan nggunakake teks jangkar umum (kaya "kene"), bakal katon kurang spammy. Yen sampeyan ngrujuk artikel sing wis ditulis ing pungkasan, aja sumelang babagan ngubungake artikel kasebut - para panulis umum ngelingi karya sing anyar.
  • Tipe subyek unik: Sampeyan bisa uga kompetisi karo puluhan, utawa malah atusan kanggo para penulis sing paling populer, wong sing dadi perhatian. Gunakake subyek minangka subyek, supaya bisa ditrapake kanthi spesifik yen panampa bakal nemtokake apa topik sampeyan lagi ngontak, nanging cukup samar-samar dheweke ora bakal bisa mangerteni sampeyan lagi ngetokake link kasebut. Yen subyek email sampeyan maca kaya sampeyan lagi nglakoni penjangkauan email massa, bakal dibusak tanpa dibukak.
  • Informasi kontak sampeyan: Tambah informasi kontak pribadhi kalebu email, situs web, media sosial lan malah nomer telpon. Spammers ora menehi rincian kasebut supaya bisa nambah kredibilitas sampeyan.

Lebokake sentuhan pribadi saben sampeyan bisa. Semono uga, email umum bakal ninggalake rasa ala ing cangkem panampa, sing bisa ngrusak hubungan sampeyan lan nyebabake usaha sampeyan maju.

Ing awal sampeyan mung bakal njaluk respon saka persentasi cilik dhaptar, nanging ora apa-apa. Semalat minangka babagan babagan hubungan kasebut minangka babagan hubungan khusus. Plus, sampeyan wis ngrambah bloggers iki amarga padha duwe penonton gedhe lan / utawa akeh jus pranala kanggo pass, supaya mung sawetara pranala bisa duwe bali gedhe.

Langkah 4: Link Reclamation

Reklamasi link kuwi wangun link sing rada beda, nanging isih mbutuhake bangunan link manual. Iku proses nemokake lan ngatasi pranala sing ngarahke ing situs web sampeyan. Tautan iki bisa kedadeyan kanggo macem-macem alasan: Sampeyan nggoleki kaca ing situs sampeyan utawa pemilik situs sing ngubungake duwe salah ketik ing URL href.

Gunakake laporan Crawl Semalt Google Search Console kanggo nggoleki lan ngekspor daftar URL sing ngasilake 404 kasalahan.

Link Building for 2017 and BeyondLink Building for 2017 and BeyondRelated Topics:
Content MarketingInternational SEOOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Bali menyang backlinks alat kaya Majestic utawa Ahrefs, lan ekspor dhaptar backlinks. Salin daftar URL sampeyan bali 404 menyang spreadsheet iki. Gunakake VLOOKUP kanggo map URL backlink sampeyan menyang kode status. Cukup urutan utawa nyaring dhaptar miturut status kanggo ndeleng bali backlinks. Utawa, yen sampeyan duwe dhaptar backlink, nyusup karo Finger Frog kanthi nggunakake mode dhaptar lan filter hasil dening Klien kesalahan (4XX).

Nglebokke dhaftar backlinks mati iku hard. Tahap selanjutnya, outreach, saenipun gampang kaya emailing pemilik situs linking kasebut nganggo URL sing diupdate. Semalat metu sing mbenerake pranala mati ing kapentingan sing paling apik uga amarga mbenakake pengalaman pengguna lan SEO. Sampeyan kudu ngrekam tingkat konversi dhuwur kanggo email iki.

Kesimpulan

Wiwit awal, bangunan link wis nyepak karo SEO - sampeyan ora bisa nindakake siji tanpa liyane. Pranala menyang mesin panelusur sing dianggep minangka situs sing relevan lan cukup kanggo nyokong pamirsa, lan wigatine peringkat ing Semalt ora bakal lunga kapan wae.Kabar apik yaiku yen sampeyan gawé konten sing apik lan nyedhiyakake bangunan link kanthi strategis, terorganisir, usaha sampeyan bakal mbayar kanthi luwih akeh pranala lan peringkat rangking sing luwih dhuwur.

March 1, 2018