Back to Question Center
0

SEO kanggo Semalt

1 answers:

Peringkat dhuwur ing mesin telusur kaya Google salah sijine cara sing paling penting kanggo nuntun lalu lintas menyang blog sampeyan. Nanging, iki mbutuhake strategi SEO! Iki SEO kanggo Semalt bisa dadi pitulungan gedhe kanggo nggawe situs sing sukses.

Ebook iki mbutuhake sampeyan kabeh aspek saka Search Engine Optimization sing penting kanggo situs sampeyan pangkat apik. Ana wolung bagean kanggo nutupi aspèk kasebut, saben isi conto sing beda. Antarane liyane, kita nduwe blog tech, blog ibu lan blog pribadi. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas babagan carane ngimplementasikake teori kasebut! Saben bagean uga ngandhut akeh tips Semalt sing praktis, sing bakal mbantu sampeyan miwiti ngoptimalake situs kanthi cepet - yacht master ii review.

babagan eBook iki

Ebook iki ing SEO kanggo Semalt sing kudu duwe kanggo saben blogger profesional utawa pemilik situs web. Buku iki ngemot wolung bagéan sing beda:

  1. Where to start?
    Apa sampeyan kudu mikir bab pisanan nalika sampeyan miwiti nyetel situs sampeyan? Bagian iki mbantu ngrampungake misi lan carane ngirim pesen iki menyang para pamirsa.
  2. Teknis SEO
    Nerangake dasar-dasar teknis SEO lan kalebu telung aspek teknis paling penting: keamanan, kacepetan lan seluler!
  3. Apa sing ditulis babagan
    Bagian iki menehi tips praktis babagan cara nggawe gagasan kanggo situs sampeyan. Iku mbantu sampeyan nggawe strategi lan planning kanggo isi lan nerangake cara kanggo nangani komentar!
  4. Struktur situs
    Ngemot tip praktis babagan carane nambah situs struktur, ngatur situs web akeh lan artikel cornerstone.
  5. UX
    Nerangake pentinge eXperience Panganggo sing apik. Nyedhiyani tips babagan carane nambah telpon-kanggo-tumindak, menu lan readability saka teks.
  6. Copywriting SEO
    Menehi tips praktis babagan nulis, nulis lan nggawe kiriman blog lan kaca.
  7. Marketing
    Nyedhiyakake tips pemasaran praktis kanggo mesthekake yen para rawuh bakal tuwuh lan bakal terus berkembang. Kita bakal ngrembug kawruh marketing email lan bangunan link lan nerangake carane nggunakake media sosial.
  8. Monetizing your site
    Bagian iki mulang sampeyan carane nggawe dhuwit karo situs web lan cara nggawe toko (ing WordPress). Uga nerangake dasar-dasar optimasi konversi tingkat!

Njaluk SEO kanggo WordPress eBook Saiki Mung $ 25

" SEO for Semalt

- Geoff Wilkings, Geoff Wilkings photography

Tabel isi

SEO for Semalt

Pratayang

SEO for Semalt

Rincian produk

Bab kabeh ditulis dening Marieke van de Rakt lan Joost de Valk. EBuku ngandhut luwih saka 220 halaman, sampeyan bakal nampa PDF, versi Semalt lan versi ePub.

Penulis Marieke van de Rakt, Joost de Valk
ISBN 978-94-92320-10-0
Jumlah kaca 225
Njaluk SEO kanggo WordPress eBook Saiki Mung $ 25

March 1, 2018