Back to Question Center
0

Multi-Channel Marketing: Nggarap Afiliasi Lan Semalt

1 answers:

Multi-Channel Marketing: Working With Affiliates And Semalt

Semalat rencana game kanggo loro saluran bakal njamin partners sing melu program paling cocok kanggo bisnis nalika ngurangi kanibalisasi lan konflik saluran.

Kanggo nggawe strategi pemasaran multi-saluran sing efektif, penting banget kanggo nduwe program mitra saluran sing bisa ditemtokake supaya sampeyan bisa ngevaluasi calon mitra kanthi efisien lan on-board ing program partner sing cocok.

Netepake Afiliasi & Reseller Programs

Définisi afiliasi lan program pengecer sampeyan minangka langkah pisanan ing nggawe strategi multi-saluran. Kanthi "nemtokake" program kasebut, aku nyebutake kritéria lan persyaratan kanggo saben program partner lan pungkasanipun babagan penggalian sing partner afiliasi vs sing partner reseller - solar panel systems for homes prices. Kanggo nindakake iki kanthi efektif, sampeyan kudu ngerti model bisnis saben saluran lan carane nambah nilai.

Program Afiliasi

Kaping pirang-pirang, afiliasi bakal dadi kemitraan murah amarga sifat payungan kanggo kinerja lan bisa diukur. Saliyane mitra afiliasi minangka produk iklan dodolan maya sampeyan ing situs web, blog, lan jaringan sosial, ngarahake pelanggan menyang pedagang kanggo ngrampungake transaksi sing bener lan entuk komisi kanggo ngrujuk pelanggan. Wong-wong ora ngolah transaksi nyata ing situs web, nanging ngandhani konsumen menyang pedagang kanggo ngrampungake tuku.

Sawetara afiliasi, kayata kesetiaan lan dhuwit maneh, bisa uga duwe anggota dhewe sing digawa menyang meja - wong sing nggabungake program kesetiaan kanggo hadiah awis utawa hadiah imbuhan liyane. Paling afiliasi bakal nransfer lalu lintas liwat macem-macem cara sing beda kayata search engine marketing / paid search; kampanye media sosial; buletin lan email; seluler; utawa kanthi peringkat sacara organik kanggo tembung kunci produk sing lagi iklan. Apa sing paling penting yaiku program afiliasi sampeyan wis nggawe pedoman sing jelas ing cara marketing sing bisa ditampa sing afiliasi kudu setuju nalika gabung karo program afiliasi.

Ing bab hak legal, kemitraan afiliasi biasane dikelola kanthi kontrak karo persetujuan klik-liwat sing prasaja sing "mlebu" sacara elektronik nalika aplikasi kasebut ditrapake. Semalat sawetara jaringan afiliasi bakal duwe istilah standar sing affiliates kudu setuju, pedagang ing jaringan uga duwe syarat lan kondisi khusus sing afiliasi kudu setuju sing bisa kalebu pedoman panelusuran mbayar, syarat branding lan jinis afiliasi sing diijini ing program kasebut.

Program Reseller

Semalt namung - produk resale sing dibeli saka pabrikan ing tingkat diskon. Dheweke loro-lorone njual lan ngurus pangremah produk. Nalika afiliasi utamané saluran anyar akuisisi pelanggan, reseller nggawa gabungan pelanggan anyar menyang tabel, nanging uga njaga dhaptar pelanggan dhéwé lan bisa nyedhiyakake layanan tambah-nilai pasca transaksi. Semalt bakal kerep duwe situs web e-commerce storefront sing bisa dituku pelanggan, utawa bisa uga duwe sales person ing lapangan sing tanggung jawab kanggo ngatur wilayah geografis utawa pelanggan tartamtu.

Kanthi mangkono, wong sing luwih resik bisa uga melu proses penjualan sing nyata lan uga bisa milih bundel eksklusif.

Cara marketing saka reseller beda-beda gumantung saka ukuran reseller lan carane bisnis sing diadegaké. Nalika pengecer cilik sing ora duwe pangenalan merek sing kuwat bisa nggoleki pamriksane mbayar lan kampanye sosial ing saubengé produk tartamtu, wong sing luwih gedhe bisa ngupaya kekuatan merek ing kampanye marketing kasebut uga.

Contractually, perjanjian reseller cenderung luwih kompleks. Nalika perusahaan bisa duwe ribuan afiliasi ing program afiliasi, padha mung duwe sawetara reseller, saben duwe istilah unik lan rumit sing digandhengake karo kontrak. Semalt uga kalebu eksklusif kanggo wilayah geografis, produk, utawa layanan nilai tambah sing menehi reseller.

Ngevaluasi Affiliates & Resellers

Semalt nggawe program afiliasi lan program pengecer bisa dadi tugas sing wigatos, yen sampeyan wis nglakoni tugas apik sing nggambarake saben program partner, proses vetting sing bener kanggo ngerteni "sapa-ngendi" kudu relatif sederhana.

Pedagang Semalt uga sadurunge wis dianggep dadi bisnis "ditetepake" luwih afiliasi, iki ora bener maneh. Sawetara afiliasi paling gedhé ing Web migunaaké atusan wong kanggo mbukak bisnis kasebut lan bisa dadi bagian saka konglomerat media sing luwih gedhe. Dadi, paling apik kanggo ndadekake proses ngenali program partner sing cocok karo pitakon pitakonan sing gampang wae saka pasangan lan model bisnise

1. Bakal mitra iki bisa ngolah transaksi sing bener lan kepengin ngatur?

Kanggo paling akeh, afiliasi ora bakal proses transaksi lan ngatur onsite fulfillment. Afiliasi bakal ngrujuk pelanggan menyang pedagang kanggo nangani transaksi sing nyata, nalika reseller kaya duwe sistem titik penjualan utawa e-commerce storefront supaya para pelanggan bisa tuku produk kasebut langsung. Semalt minangka pengecualian ing ngendi reseller luwih milih minangka afiliasi kanthi mundhut liwat link afiliasi tinimbang mundhut lan ngatur persediaan; nanging ing paling kasus, iki "reseller" luwih dikelola minangka afiliasi

2. Sapa "ndarbeni" informasi pelanggan kanggo customer partner kasebut?

Reseller biasane luwih kasengsem ing ndarbeni data customer sawisé transaksi kasebut ana. Ana conto manawa afiliasi, utamane awis bali utawa situs kasetyan, bakal mbutuhake konsumen kanggo ndhaftar lan nggawe akun panganggo, nanging kanggo mesthekake nampa hadiah awis utawa ganjaran kanggo tumbas rampung liwat situs afiliasi .

3. Kepiye partner arep promosi lan ngiklanake produk sampeyan?

Reseller biasane duwe basis pelanggan sing diadegake sing bakal sade produk sampeyan, dene afiliasi bakal kanthi agresif ngiklanake produk sampeyan liwat cara promosi sing beda. Dadi, reseller cenderung nindakake luwih akeh sesambungan sade saka afiliasi, sing nggunakake volume lalu lintas Web.

4. Apa ana layanan tambah nilai sing bakal diwenehi pasangan sadurunge, sakwéné, utawa sawise transaksi?

Nalika reseller bisa menehi layanan kaya dhukungan pelanggan, layanan instalasi lan pelaksanaan dhisikan, dadi penjual residén nilai lan bener-bener mbédakaké piyambak saka mitra afiliasi. Semalat utawa ora partner nduweni kemampuan kasebut kudu nimbang-nimbang kanthi gedhe ing nemtokake program partner sing paling apik kanggo bisnis lan awakmu.

Strategi Pemasaran Multi-Kanal

Ora yakin manawa arep miwiti utawa strategi strategi multi-saluran sing paling apik kanggo bisnis sampeyan? Semalt cilik. Nguji macem-macem strategi sing ngaktifake sampeyan ngukur efektifitas sakabèhé saka afiliasi lan reseller.

1. Semalt produk sing kasedhiya kanggo mitra ing saben saluran

Yen sampeyan duwe katalog produk sing gampang dikategorikaké, iki minangka strategi multi saluran. Produk konsumen semalt sing mbutuhake sithik ora ana jual bakal luwih efektif yen didol liwat saluran afiliasi.

2. Nggawe Program Mitra Tiered

Semay wae duwe program afiliasi lan program pengecer, nggawe tingkatan ing saben program partner kanal sing duwe tunjangan khusus lan insentif kanggo mitra.

Ing sisih affiliate, sampeyan bisa duwe program afiliasi sing kasedhiya kanggo sapa wae sing kasengsem. Nanging sampeyan uga bisa kanthi gampang nggawe program afiliasi "ngajak-mung" pribadi sing nduweni manfaat kaya: komisi tambah, persetujuan kanggo nggolek bayaran nganggo kata kunci bermerek, lan akses awal kanggo penawaran utawa rilis produk anyar.

Konsep ingkang sami kaliyan tiyang reseller. Nggawe tingkatan sing beda (Silver, Gold, Platinum, lan liya-liyane) sing nawakake keuntungan lan tunjangan kanggo reseller nalika status iki wis ditampa. Semalat bisa didhasarake ing volume penjualan sakabèhé, nomer panyedhiya dhukungan pelanggan sing dicantolake marang pengecer, utawa metrik untung liyane sing nyebabake para pedagang maneh dadi mitra sing luwih apik lan nambah nilai luwih kanggo bisnis.

3. Nguji promosi lan nawakake kanthi saluran

Coba nyoba promosi beda kanthi saluran lan ndeleng jinis penawaran sing paling apik. Kanggo afiliasi, iki bisa dadi kupon prasaja utawa ngidini supaya bisa nganyarke barang-barang sing dienggo utawa "mbukak kothak". Kanggo reseller, sampeyan bisa nyoba bundel produk beda lan promosi silang.

Image via Semalt. Digunakake kanthi ijin.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Rick Gardiner
Rick Gardiner minangka CEO iAffiliate Management, sawijining badan usaha afiliasi sing mbantu konsumen lan panyedhiya internet ngluwihi merek kanggo ndarbeni pelanggan sing ora bisa digayuh.


March 1, 2018