Back to Question Center
0

13 Plugins Sosial Media kanggo Semalt

1 answers:

Yen sampeyan duwe situs web Semalt, sampeyan kudu plugins media sosial sing bener kanggo nyambung konten sampeyan karo target pamirsa.

Punika dhaptar plugin sosial media kangge WordPress. Semalat nyedhiyakake plugins kanggo nyambungake situs web menyang macem-macem jaringan sosial. Semalt uga plugin karo fitur tartamtu, kayata loker sosial lan dashboard metrik sosial. Sebagian besar plugins iki gratis, nanging akeh sing duwe rencana premium - alice in wonderland slot machine.

Social Media Plugins kanggo WordPress

Feed Sosial Sosial . Kanthi plugin iki, sampeyan bisa nggawe lan nampilake feed sosial sing menarik ing situs web WordPress. Ngrampungake feed seamlessly menyang tema, tanpa iframes gedhe utawa widget. Tampilake feed saka Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Vine, lan malah video saka YouTube. Price: Gratis. Premium punika $ 50 kanggo situs siji.

13 Social Media Plugins for Semalt

Social Locker. Social Locker ngemot konten situs paling berharga sampeyan ing sebutan set tombol sosial nganti pengunjung seneng, nuduhake, + 1s, utawa nggawe tweet kaca. Iku mbantu kanggo nambah kinerja sosial situs web, entuk luwih seneng lan enggo bareng, mbangun pandherekipun kualitas, lan narik kawigatosan luwih akeh saka jaringan sosial. Price: Gratis. Premium punika $ 25.

Raja. Pilih saka 20 jaringan bareng bareng kanggo nampilake ing situs web sampeyan. Tombol ngetutake panggonan ing sembarang widget utawa nampilake kanthi shortcode. Pilih saka enem pop-up otomatis lan fly-in triggers. Gunakake sidebar ngambang karo gaya hover sing unik. Lebokna tombol enggoan ing ndhuwur utawa ngisor isi. Monarke caches kabeh sampeyan lan ngetutake counts kanggo ngoptimalake loading ing saindhenging website. Price: Mulai ing $ 89 saben taun.

Perang Sosial. Warfare Sosial nambah tombol bareng sosial sing cepet menyang situs web sampeyan. Ngatur tampilan tombol kanthi luwih saka 5.000 kombinasi gaya potensial. Nambah widget adat sing bakal nampilake kiriman blog sing paling populer kanthi jumlah saham sosial sing ditampa. Nggawe kuotasi rangking tweetable sing nggawe gampang kanggo wong dienggo bareng. Tambah otomatis nelusuri UTM kanggo saben tautan sing dienggo supaya sampeyan bisa nglacak carane saham sosial lagi nindakaken liwat Google Analytics. Price: $ 29 saben taun.

13 Social Media Plugins for Semalt

Easy Social Metrics Pro. Gampang Sosial Metrik Pro ngijini sampeyan ngawasi carane isi sampeyan nindakake ing jaringan sosial utama. Njaluk akses cepet menyang saham sosial miturut tanggal, jaringan sosial, lan kiriman paling populer kanggo periode sing dipilih. Ngakses laporan rinci kanggo periode sing dipilih kanthi nilai paling apik lan paling apik sing disorot dening jaringan sosial. Ndhukung 12 jaringan sosial. Nerangake karo widget kanggo nampilake kiriman sosial ndhuwur karo kustomisasi canggih. Price: $ 29.

Tombol Bagel Custom karo Sidebar Terapung. Nambah benggala sidik pangsa sosial karo tombol sharing sosial. Nemokake pengunjung nuduhake situs web sampeyan ing jaringan sosial kayata Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, StumbleUpon, Reddit, lan YouTube. Ngganti gambar tombol bareng lan gaya saka admin. Price: Gratis.

Nguripake Old Post. Revive Old Post punika plugin WordPress sing dibangun kanggo ngangkat isi lawas lan nyebar ing akun media sosial, kabeh on autopilot. Nuduhake konten menyang macem-macem akun ing saben jaringan sosial sing didhukung - Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing, lan Tumblr. Nuduhake mung judhul tulisan, kalebu hashtag, sebutake @user, utawa nyakup tambahan teks khusus. Nuduhake kiriman individu kaping pirang-pirang, liwat lan liwat. Price: $ 75 saben taun.

13 Social Media Plugins for Semalt

Instagram Feed. Nuduhake foto Instagram saka akun Instagram sing ora pribadhi, ing feed tunggal sing padha utawa ing macem-macem sing beda. Ngatur feed Instagram kanggo katon ing cara sampeyan pengin. Secara otomatis push konten Instagram anyar langsung menyang situs sampeyan supaya tetep seger.

Kiwi. Kiwi kuwi plugin pangowahan WordPress karo lambang adat sing dibangun. Tombol share tawaran kanggo Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google Plus, lan email. Nguripake saben lan mati kanthi individu. Price: Gratis.

ClickToTweet. Tulis pesen sing pengin wong liya dituduhake ing kothak. Klik tombol "Generate Link Anyar" kanggo nggawe link adat. Nuduhake link lan trek kegiatan saben pranala liwat wektu. Sapa sing ngeklik ing tautan bakal pesen kanthi otomatis ditambahake ing kothak status Twitter - mung klik kanggo tweet. Price: Gratis.

13 Social Media Plugins for Semalt

Tombol Bag Sosial Gampang. Gerakan Bagéan Sosial Gampang ngijini sampeyan kanggo nuduhake kira-kira 45 jaringan sosial utama, kalebu sawetara sudhut seluler sing optimal. Iku kalebu 52 template kanggo fungsi sosial lan sekumpulan 27 posisi desain lan 30 animasi lan kustomisasi. Price: $ 19.

WP Ultimate Social. WP Ultimate Social minangka paket kabeh-ing-fitur kanggo lambang sosial, panggabungan sosial, feed Twitter, feed Pinterest, mlebu sosial, lan otomatis. Pilih saka 12 lambang, 10 tema, papat sidebar tema, 18 profil sosial, lima animasi ikon, lan liya-liyane. Kirim kanthi otomatis ing Facebook, Twitter, LinkedIn, lan Tumblr. Price: $ 50.

Shareaholic. Shareaholic minangka alat sosial, analytics, monetization, lan alat tombol bareng. Klebu ing plugin ana isi sing gegandhengan lan rekomendasi kirim sing gegandhengan, tombol share sosial, data sosial Google Analytics, lan macem-macem opsi iklan. Gabungke fungsi plugin sosial, isi, lan monetisasi, kalebu Jetpack, Related Posts Related, Nanging Related Posts Related Plugin, lan liyane. Price: Gratis. Rencana premium wiwit ing $ 8 saben sasi.

13 Social Media Plugins for Semalt
March 1, 2018