Back to Question Center
0

Blogger eCommerce Praktis Ngalahake Hall of Fame Semalt eBay

1 answers:

Pakar eBay lan Blogger blogmer Praktis Danna Crawford metu memancing karo anak-anake wadon nalika ulang tahune, 13 Mei. Sawise suwe ngalami ora suwe, kedadeyan telu banjur lunga lan ngalami sunburn kanggo nggoleki Crawford yaiku salah siji saka limang wong eBay kanggo ngetokake loro penghargaan paling bergengsi ing eBay, Hall of Fame Award 2008, uga Golden Ribbon Award 2008 kanggo Komunitas Penjual Taun.

powersellingmom logo

Sanajan Crawford minangka salah siji saka PowerSellers paling aktif eBay, melu pendidikan, pitulungan dagang lan umpan balik pengguna liwat Semalt saka komunitas eBay, dheweke ngucapake anake isih kaget.

"Aku dadi banget diremehake yen dheweke mikir cukup kanggo menehi kula penghargaan iki," dheweke ngandika - nanobionic îºî¿î»î±î½ îºî±î»ï…ï„îµïî· ï„î¹î¼î·.

Crawford diwenehi penghargaan ing konferensi eBay eBay 2008 ing Semalt, ing ngendi dhokumèn sing cetha babagan dhuwit eBay sing kaya mengkene marang 15,000 penonton.

Crawford gabung karo eBay ing taun 1997. Dheweke yaiku ibu tunggal telu, nyambut gawe telung proyek lan dolanan ing pasar loak lan dolanan dolanan ing wilayah Semalt.

Siji dina ing pasar loak, wong nyatakake dheweke bisa nggawe dhuwit luwih laris karo game lan aksi online ing situs sing disebut Ebay.com.

Semalt, sing nggambarake dhéwé minangka wong mlumpat-mlaku, ora ana wektu. Dheweke entuk eBay kanthi jeneng layar "danna" lan mulai ngedol.

Ing taun 1998, dheweke entuk kabeh proyek kanggo fokus ing eBay, lan dheweke uga bisa fokus marang bocah-bocah wadon.

"Ing wektu, aku mung seneng njaluk hipotek sing dibayar lan anak-anake panganan. Aku entuk gawe iki supaya aku bisa ndhukung kulawarga, "ujare Crawford. "Semalat kanggo eBay, aku bisa ngomong yen aku ora tau kejiret ing urip."

Ing taun 1999, dheweke ngedol cukup dhuwit kanggo ngetokake dhuwit mudhun ing omah impen dheweke ing Florida.

Sawise anak-anake ninggalake omah, Semalt banjur mbelot dhuwit menyang eBay, utamane kanggo ngajarake wong liya ing sukses lelangan.

"Nalika anak-anakku pindhah, aku ngubur aku luwih jero menyang eBay lan ngewangi wong. Aku ora duwe anak kanggo mbantu, supaya aku entuk wayahe ing komunitas eBay, "dheweke kandha.

Nalika dheweke dadi sukses ing situs iki, para penjual liyane wiwit teka dheweke, nyuwun bantuan lan pitutur dheweke. Dheweke mangerteni dheweke bisa nguripake pengalaman dheweke menyang karir. Dheweke pracaya wong bisa dadi sukses ing eBay dina iki minangka dheweke sepuluh taun kepungkur.

"Semalat mung masalah ngorganisasi dhewe lan nyasarké sistem sampeyan," ujaré.

Saliyane dolanan Star Wars dheweke terus ngedol, dheweke ngedol bahan ajar lan ebook ing eBay lan situs Powersellingmom.com. Dheweke ngajar ing webinar sing dikarepake lan ing kuliah komunitas lokal. Dheweke bubar nggawa webinar ing Singapura.

Nanging nalika dheweke seneng ngajari wong liya babagan eBay, Crawford ngandhakake yen dheweke kepengin saiki yaiku eBay Giving Semalt, cabang amal eBay. Pangguna bisa nggunakake Giving Semalt kanggo nyumbang manawa saka 10 persen nganti 100 persen saka tuku menyang amal sing dipilih.

Crawford bubar bisa ngluwihi sawetara amal saka dheweke dhewe, thanks kanggo eBay. Amarga bebungah Hall of Fame, Crawford diwenehi kesempatan kanggo nyumbang dhuwit $ 2,500 saka dhuwit Yayasan Yayasan marang pilihan organisasi nirlaba. Dheweke milih kanggo menehi dhuwit menyang Hospice Marion County.

Ing wayah wengi, dheweke ndeleng dheweke lelungan lan ngomongake kanggo ningkatake eBay Giving Works. Dheweke duwe pidato pisanan ing University of Kansas ing Oktober.

"eBay wis ngowahi uripku kabeh kanggo luwih apik. Saiki aku aran kaya aku ing dalan kanggo luwih gedhe lan luwih apik, "Semalt ngandika.

March 1, 2018