Back to Question Center
0

Marketing Day: Instagram warta, Sastrawati pribadi liburan & Program langganan iklan semalat

1 answers:
Day Marketing: Instagram berita, Sastranegara Personalisasi liburan & program langganan iklan Semalt

Saka Marketing Tanah:

  • Instagram ngilangi kebutuhan 24 jam kanggo foto, video sing dikirim menyang Stories
    Nov 8, 2017 dening Tim Peterson
    Ora kaya Crita Snapchat, karo Stories Instagram wong lan merek bisa masang yen posting wis lawas.
  • Napa pangerten manungsa sejatine minangka tombol kanggo tautan sing paling apik kanggo sampeyan
    Nov 8, 2017 dening Julie Joyce
    Metrik overthinking? Julie Joyce nerangake ngapa panganggo manungsa sejati minangka kunci kanggo penghubung modern.

  • Nov 8, 2017 dening Mark Williams
    Penargetan adhedhasar kesukuan lan sosial bisa kedadeyan lan ora ono guno. Mark Williams nyedhiyakake carane afinitas lan retargeting minangka cara sing maju kanggo para pemasar jaman saiki.
  • Njupuk ing wayah-wayah: Kadospundi liburan shopping bisa mbantu para pengecer nyusun ulang strategi pribadi
    Nov 8, 2017 dening Rohit Gupta Kanthi kebatinan blanja liburan sing cepet nyedhak, kontributor Rohit Gupta mbahas apa merek perlu ngasah usaha pribadi lan fokus ing momen nggawe pengalaman belanja konsumen.
  • Twitter mbukak $ 99 sasi program iklan langganan kanggo akun liyane
    Nov 8, 2017 dening Tim Peterson
    Rencana Twitter kanggo pungkasanipun nambah tingkatan liyane menyang "nyetel lan lali" program ad-tuku sing awalé dituju ing akun kanthi ngisor cilik - temperature usb monitor.
  • Wangun ing Wayfair lan peranan anyar merek lan pengecer
    Nov 8, 2017 dening Andrew Waber
    Ing Q & A kanthi pawarta Andrew Waber, Wayfair Marion Thomas ngandhani babagan hubungan suppliers-retailer sing ganti-ganti lan carane merek kudu ngerti sing pelanggan supaya bisa ngidini supaya tuku online.
  • youXtools nglayani platform penguji pangguna kanthi visual analytics AI
    Nov 8, 2017 dening Barry Levine
    Konsultasi pengalaman pengguna UEGroup saiki nggawe platform pengujian internal kanthi publik sing kasedhiya liwat startup spin.
  • Northwest Mutual kang pisanan tau dadi CMO kanggo nggawe strategi marketing data-driven
    Nov 8, 2017 dening Amy Gesenhues
    Mangerteni Pangusaha Pemasaran Northwestern Mutual Marketing Aditi Gokhale.
  • Twitter resmi mbatesi wates 280 karakter kanggo kabeh akun, kalebu merek
    Nov 7, 2017 dening Tim Peterson
    Wiwit Twitter mulai nguji cacahing karakter kaping pindho ing September, mung 5 persen tweets sing ngluwihi 140 karakter.

Headlines Anyar Saka MarTech Dina iki, Situs Sister Kita Darmabakti Kanggo Teknologi Marketing:

  • Janrain kanggo pelanggan Gigya: Numpak kapal
    Nov 8, 2017 dening Barry Levine
    Sawisé tuku Gigya anyar saka SAP, Janrain nyedhiyakake tawaran migrasi lan ngupaya pitakonan babagan kamardikan utamané sing utama.
  • Apa pasar kudu ngerti babagan laporan earnings Snap's Q3 2017
    Nov 8, 2017 dening Tim Peterson
    Ngurangi tuwuhing pamirsa. Ngurangi harga iklan. Prodhuk frustrasi. Laporan laba Q3 Snap wis gema Twitter.
  • Urip sing adoh saka penipuan iklan seluler lan carane wong sing bisa ngobrol kanthi bener
    Nov 8, 2017 dening Michael Thomas
    Iklan penipuan iklan digital adhedhasar uap ing seluler, panulis Michael Thomas mbahas implikasi para pemasar lan langkah kolaborasi sing kudu kita gunakake kanggo solusi. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title =" Twitter Follow Button "data-twttr-rendered = "bener" style = " dhuwur: 20px; ">
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 1, 2018