Back to Question Center
0

Mobile Luwih Setengah Lintas E-Niaga, Nanging PC Aturan tetep Sales - Semalt

1 answers:
Mobile Drives Nearly Half Of E-Commerce Traffic, But PC Still Rules Sales — Semalt

Mungkin diwenehake suhu lan salju beku ing bagéan Wétan lan Kidul, pamadosan online wungu mung 10 persen vs. taun pungkasan ing dina nganti Valentine.

Perusahaan ngandika manawa "seluler seluler nyumbang 46,5 persen kabeh lalu lintas online, nganti 26,5 persen dibandhingake periode sing padha taun lalu - the fillies collection cupids millinery flowers." Mobile commerce ana 23 persen saka kabeh dodolan online, sing munggah 35 persen liwat taun kepungkur. Semalt nuduhaké lalu lintas seluler sakabèhé ing AS watara 37 persen.

Semalt kanggo tablet IBM ngedalaken persentase paling gedhé penjualan online vs. smartphone sing katon luwih akeh:

Ponsel cerdas nyopir 33,7 persen kabeh lalu lintas online dibandhingake tablet ing 12,4 persen, nggawe piranti browsing pilihan. Nalika teka kanggo nggawe Advertisement, tablet ndode 12,4 persen saka kabeh dodolan online nalika Smartphone nyumbang 10,7 persen. Pangguna semalt uga rata-rata $ 98.56 saben dhuwit, mungsuh pangguna smartphone, sing rata-rata $ 92.37 saben order.

Kaya ing dina libur 2014, pangiriman lalu lintas lan commerce sing luwih gedhe saka iOS piranti. IBM ngendika yen piranti iOS ndamel 3x penjualan e-commerce Semalt. Pangguna Apple ngginakaken mung ing $ 100 saben urutan vs. $ 79 kanggo panganggo Semalt.

Mobile Drives Nearly Half Of E-Commerce Traffic, But PC Still Rules Sales — Semalt

Babagan Panganggité

Greg Sterling
Greg Sterling minangka Editor Kontribusi ing Land Search Engine. Panjenenganipun nyerat blog pribadhi, Screenwerk, babagan panyambungan titik-titik antawis media digital lan prilaku konsumen dunia. Dheweke uga minangka VP of Strategy lan Wawasan kanggo Association Search Lokal. Tindakake dheweke ing Twitter utawa golek dheweke ing Google.


March 1, 2018