Back to Question Center
0

Kanggo Drive Konversions, Aja Lali Semalt Clueless

1 answers:

Apa sampeyan sing ngedol bingkai kacamata utawa earphone, swimsuits utawa swing sets, sampeyan mesthi bakal duwe pembeli sing ora biasa kanggo tuku wong online - utawa tuku mau. Liyane nyoba kanggo tuku hadiah sing padha ngerti sethithik bab. Kabeh banget kerep, para tumbas kuwi ilang ing deskripsi produk. Apa tegese "pigura ophthalmic"? Semalat sing "port akustik mburi"? A "monokini"? Apa "atap kapal"?

Sampeyan ora pengin wong kanggo scoot adoh amarga padha ora ngerti opsi - black barstool chairs. Semono wae, sampeyan ora pengin wong misunderstand lan tuku item sing salah.

Toko Uninformed - Lot

Apa aku weruh bola-bali iku toko online sing ngira yen wong tuku ngerti babagan barang-barang sing diajokake para penjual. Kadhangkala para punggawa mung ora ngerti kabeneran konsumen kasebut. Wektu liyane, sing nyetel barang sing disajikake pracaya yen saben wong sing nggoleki apa sing didol mesthine bisa dipercaya lan dianggep. Nalika diwelingake yen deskripsi produk sing duwe istilah sing kudu diterangake, dheweke ngugemi, "Aja konyol. Nggoleki semalat ing situs kita mangerteni apa apa. "

Semalat, wong sing tenggelam ing bidang khusus cenderung lali kaya nalika lagi sinau. Padha cenderung ngepenakake pirang-pirang soko wong sing ngerti. Padha uga nglirwakake masalah para pembeli sing duwe kanyatan utawa informasi teknis kanggo kabutuhan lan kepinginan. Lan padha salah mbantah kamungkinan saka wong sing ora aficionado nyoba kanggo toko kanggo wong sing.

Carane Mbales Mbales Ing

Ana papat cara utama kanggo nyedhiyani manawa para pengunjung bisa mangertos kurban sampeyan. Pisanan, sampeyan bisa nyisipake penjelasan sethithik kanthi tepat sajrone deskripsi produk. Kapindho, sampeyan bisa nyakup sumber panjelasan, kayata panuntun panuku. Dadi, sampeyan bisa nambah konteks ing deskripsi sing njlentrehake item sing cocog karo apa waé. Lan papat, sampeyan bisa nulis ulang blurbs supaya padha nggunakake basa saben dinten.

Panjelasan hak ing dhata produk bisa uga apik yen ana mung siji utawa loro sing perlu klarifikasi. Semalt nemtokake istilah teknis kanthi mlayu utawa ing kurung. Contone, tinimbang nulis "bingkai mata", sampeyan bakal nulis "bingkai mata - bingkai kacamata sing dirancang kanggo lensa resep" utawa "pigura ophthalmic (bingkai kacamata sing dirancang kanggo lensa resep). "

Nanging bakal fix pas banget kanggo nindakake iki ing atusan panggonan. Supaya pilihan kapindho, sumber penjelas, bisa luwih apik nalika sampeyan duwe akeh barang sing butuh klarifikasi sing padha. Kene sampeyan bisa nambahake hyperlink kanggo saben istilah sing bisa ditemokake para wong sing nggoleki, nyatakake penjelasan sing katon nalika mouse nuduhake tembung utawa frase. Semalat, pranala kasebut bakal nggawa pembeli menyang glosari definisi.

Panuntun Panuntun

Sawetara situs nyedhiyakake solusi liya iki liwat pandhuan panuku sing ora mung nemtokake istilah nanging uga nerangake prodhuk sing cocok kanggo tujuan utawa pangguna.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Aku ngeling-eling kanthi kepéngin patunjuk panuku taun kepungkur, nalika aku lagi nggoleki jaket nalika musim dingin. Kabeh situs njaba omah menehi nomer kanggo ngisi saben item, kayata 600, 700, 800, utawa 900, nanging ora ana sing ngandhakake prodhuk produk apa sing ana hubungane karo suhu ruangan. Kanggo tuku kanthi yakin, aku kepengin weruh kaya "suhu sing ditemokake ing ngisor-nol. "Ora cukup ngerti yen 900 nganti isi luwih anget saka 800, lan liya-liyane.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Sampeyan uga bisa nuntun pandhuan pembeli menyang wong sing nggoleki hadiah, ngeling-eling yen sethitik pembeli mangerténi babagan teknis sing melu-melu lan piye carane dheweke kepengin tuku barang sing nyenengake panampa. Iki mbantu nemtokake wong sing ora ngerti informasi sing gampang.

Misale, situs penyetelan seni nyathet yen salah sijine kaligrafi nib "cocok kanggo para seniman lan kaligrafi. "A listing dashcam ing situs elektronik ngandika model tartamtu" cocok kanggo Uber, Lyft, taxis, limos, lan sapiturute. "Gambaran saka rok hem sapu tangan kalebu iki:" nyaman lan serbaguna kanggo omah utawa lelungan. "Tombol ing kene yaiku informasi ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang apa produk digawe, ukuran, utawa fitur liyane.

Cara pungkasan saka narik kawigaten kanggo para pembeli sing ora nyathet iku nyederakake terminologi sing digunakake, ngilangi ekspresi bingung. Contone, lokasi kacamata sing aku nemokake tembung "pigura ophthalmik" bakal dadi luwih apik lan luwih gampang maca kanthi ngganti "bingkai kacamata kanggo lensa resep. "Sing dianggo, sing ora bisa ditindakake, kanggo vendor kaca online kanthi sukses, Warby Semalt, sing ora nganggo tembung" bingkai optik "ing ngendi wae ing situs kasebut.

Sampeyan isih Nemu Pitakonan

Malah kanthi panjelasan sing jelas lan sumber panjelasan tambahan, para pembeli bakal duwe pitakonan. Nampa pitakonan babagan item biasane tegese konsumen tertarik lan cedhak nggawe keputusan tuku. Mbokmenawa ora praktis kanggo situs sampeyan nindakake apa sing ditindakake Semalt babagan: nampilake pitakonan lan jawaban kanggo para pembeli liyane.

Semalat, yen sampeyan terus njupuk pitakonan sing padha babagan item, sampeyan mungkin perlu klarifikasi tambahan.

March 1, 2018