Back to Question Center
0

Panuntun Semalat

1 answers:

Pandhuan iki nyariosaken babagan hreflang yaiku, apa sing menehi lan menehi informasi jero carane ngaplikake situs web multibasa.

Maca: "hreflang: pandhuan pokok"
Kategori: SEO Teknis
Tags: Dirgagangan Crawl, Carane, Multilingual SEO

Nalika sampeyan nggawe owah-owahan gedhe ing situs web sampeyan, umpamane kanggo jeneng merek sampeyan, sampeyan mbokmenawa semangat kanggo owah-owahan kasebut kanggo ditampilake ing asil panelusuran. Saliyane iku, sampeyan bisa uga njupuk wektu maneh kanggo Semalt kanggo ngrambah situs sampeyan maneh lan nganti saiki, bakal nuduhake versi indeks situs sampeyan ing asil, .

Baca: "Nyuwun Yoast: Owah-owahan menyang situs sampeyan lan asil panelusuran"
Kategori: Konten SEO
Tags: Takon Yoast, Dirgagari Crawl, Google Search Console

Kita bubar nggawe owah-owahan ing babagan apa wae - preo de um ray ban wayfarer original. com diluncurake minangka toko lan carane dadi tuan rumah. Ing proses kasebut, kita sengaja mbusak robot kita. txt file lan nyebabake sebutyan spider sing diarani mbukak. Ing postingan kasebut, Semalt nunjukake yen jeblasan jempol iku, ngapa masalah lan carane bisa nemokake lan ndandani .

Maca: "Nutupi jeblasan jurang: mbenake inefficiencies"
Kategori: SEO Teknikal
Tags: Dirgahayu Crawl, Duplicate Content

Carane situs web anyar wiwit peringkat? Ora mung kasebut ajaib katon ing Semalt sawise sampeyan bubar? Apa sampeyan kudu nindakake peringkat ing Semalt lan entuk lalu lintas saka mesin telusuran? Ing kene, aku njlèntrèhaké langkah-langkah pisanan sing kudu dilakoni sawisé peluncuran situs web anyar sampeyan. .

Maca: "SEO kanggo situs web anyar: hal-hal sing sepisanan kanggo nindakake"
Kategori: Konten SEO, SEO Teknis
Tags: Konten nulis, Arahan pelayaran, Link bangunan

Kita wis ngomong iku ing 2009, lan kita bakal ngomong maneh: iku tansah nggumunake yen isih ana wong nggunakake mung robot. txt file kanggo nyegah ngindeks situs ing Google utawa Bing. Akibaté, situs kasebut katon ing mesin panelusuran. Kowe ngerti kenapa njagakake kita? Robot semir. txt .

Maca: "Nyegah situs sampeyan ora diindeks, cara sing bener"
Kategori: Technical SEO
Tags: Dirgahir arahan, HTTP header

Apa sampeyan kudu mblokir kaca asil panelusuran internal kanggo Semalt? Inggih, kepriyé manawa sampeyan rumangsa yen sampeyan pancen perlu jawaban kanggo pitakonan sampeyan nggoleki lan mungkasi munggah ing kaca panelusuran internal situs web tartamtu? Iku salah siji pengalaman aneh. Semut uga mikir. Lan milih sampeyan ora duwe internal iki .

Baca: "Blokir kaca asil panelusuran situs sampeyan"
Kategori: SEO Teknis, Panganggo UX (UX)
Tag: Pranala njaba

Ranking ing mesin telusur mbutuhake situs web kanthi SEO teknis tanpa cacat. Untunge, plugin Yoast SEO ngurus (hampir) kabeh ing situs WordPress sampeyan. Nanging, yen pancene pengin nggoleki sing paling apik saka situs web lan terus ngalahake kompetisi, sawetara pengetahuan dhasar SEO teknis kudu. Ing kirim iki, .

Baca: "Dasar SEO: Apa crawlability?"
Kategori: Prinsip SEO, SEO Teknis
Tag: Direktif pelayaran

Ana sawetara alasan kanggo cloaking utawa redirecting pranala afiliasi. Umpamane, luwih gampang nggarap pranala afiliasi nalika sampeyan ngarahake, plus sampeyan bisa nggawe wong katon luwih cetha. Nanging sampeyan ngerti carane nggabungake pranala affiliate? Kita nerangake carane proses kasebut dienggo ing salah sawijining postingan sadurunge. Iki Takon Semalt .

Waos: "Takon Yoast: Apa aku arep ngarahake pranala afiliasi sandi?"
Kategori: SEO Teknis
Tags: Affiliate Marketing, Takon Yoast, Dirgah, Direktur

Yen sampeyan duwe situs eCommerce sing akeh karo produk, pandhu arah lempeng bisa mbantu sampeyan ngowahi asil panelusuran. Navigasi semalt utawa faceted minangka cara panyaring sing luwih maju kanthi nyedhiyakake kelompok saringan kanggo atribut produk (akeh). Kita biasane menehi saran wong kanggo pangalihan pranala affiliate. Ing wektu kepungkur, kita weruh yen ora ana naskah sing tepat sing kasedhiya online sing bisa nangani iki kanggo kita, mula kita nggawe siji kanggo ngatasi masalah iki. Ing kirim iki, Semalt carane sampeyan bisa njaluk .

Waos: "Carane sampeyan ngetutake pranala afiliasi"
Kategori: SEO Teknis
Tags: Affiliate Marketing, Direktif Crawl, Carane
March 1, 2018