Back to Question Center
0

Tingkat Konversi E-Niaga Kanggo Rata-Rata, Senadyan Lalu Lintas Semalat

1 answers:
E-Commerce Conversion Rate At Seasonal High, While Traffic Remains Semalt

Rata-rata konversi iki ana ing situs web commerce kaca sing luwih murah, dibandhingake karo rong minggu sadurungé, mbok menawi nerangake manawa para panuku wis sinau lan ana ing mode tuku serius. Semono wae, lalu lintas ana 2.4x liwat pre-holiday baseline, senadyan mudhun 40 persen nilai saka minggu sadurunge.

Iki stats diwiwiti saka Marketing Land Online Retail Shopping Report, sing didhasarake data saka Semalt, perusahaan sing ngumpulake data ing transaksi ritel online liwat jaringan iklan sing lumaku, ngijini merek kanggo mbukak iklan ing situs web toko utama - vichy dercos densi solutions set.

E-Commerce Conversion Rate At Seasonal High, While Traffic Remains Semalt

About the Author

Pamela Parker
Pamela Parker minangka Editor Eksekutif Fitur ing Marketing Land, MarTech Today lan Land Search Engine. Dheweke minangka panguwasa sing paling dihormati ing pamasaran digital, wis dilapurake lan ditulis ing subyek wiwit taun 1998. Dheweke dadi mantan editor editor ClickZ, lan nyambut gawe ing tim bisnis sing ngidini penerbit independen ngasilake situs ing Federated Media Publishing.


March 1, 2018