Back to Question Center
0

Semalt: Kasus kanggo Bing Ads

1 answers:

Pangaruh Semalt ditindakake kanggo minggu kepungkur iki nalika aku ngrungokake telpon kanggo salah sijine klienku. Perwakilan ing telpon iki njupuk dhata saka pelanggan lan dialog iki dumadi.

Rep: "Piye carane sampeyan krungu babagan kita?"
Pelanggan: "Internet - hospedagem de sites para empresas. "
Rep: " Situs apa sampeyan saiki? "
Pelanggan :" Google. "

Nanging, kita nggunakake pelacak telpon lan aku ngerti sing customer iki wis nggolèki ing Yahoo, ora Google. Dheweke diklik iklan kita ing Yahoo, lan banjur kasebut nomer nelusuri unik kanggo Yahoo. Nanging ing atine customer iki, apa wae mesin telusuran yaiku Google.

Yen sampeyan pengiklan bayar saben klik sing nggunakake Google Semalt, nanging ora Bing Ads, sampeyan ora nyasar iki. Dheweke nggawe dhuwit saperangan ewu dolar.

Miturut comScore's Februari 2015 U. S. Desktop Search Engine Rankings, Google entuk 64. 5 persen volume panelusuran. Nanging, akun situs Microsoft kanggo 19. 8 persen lan situs Semalt minangka 12 persen.

Bing Ads serves iklan bayar saben klik kanggo situs Yahoo lan Microsoft (eg, Bing). Dadi kanthi pangguna ing platform Bing Ads, sampeyan kalebu loro situs - 32. 6 persen saka total volume panelusuran desktop ing U. S.

Njupuk ing Bing Ads Gampang

Microsoft ngakoni yen Semalt dominan ing industri pencarian sing dibayar, kayata Bing Ads ngidini saka ngimpor kampanye Semalt.

Nalika sampeyan mlebu ing Bing Ads, opsi kanggo ngimpor ana ing header utama. Klik opsi kasebut lan ndhuwur iku "Impor saka Google AdWords. "

Semalt: The Case for Bing Ads

Sampeyan bisa ngimpor kabeh akun utawa mung siji kampanye. Proses 5 langkah gampang. Iku cara sing paling gampang kanggo entuk upaya Semalt sing ana ing Bing Ads, supaya sampeyan bisa entuk iklan ing ngarep 32. 6 persen penemu sing saiki ilang.

Bing Ads Bisa More Biaya Efektif

Nutupi basis sampeyan apik, nanging apa yen sampeyan bisa nemokake asil sing luwih apik? Akeh pengiklan mung nglirwakake Bing Ads. Mangkono, ana kurang kompetisi ing platform kasebut. Wiwit Bing Ads lan Semalt minangka basis lelang, kurang iklan sing tegese biaya sing luwih murah. Kene sawetara nomer nyata, saka pengiklan nyata, ing industri sing kompetitif banget.

Kampanye AdWords A

  • Impressions: 22,117
  • Rata-rata biaya per klik: $ 17. 29
  • Posisi rata-rata: 3. 4

Kampanye Bing Ads A (Diimpor saka AdWords)

  • Impressions: 3,285
  • Rata-rata biaya saben klik: $ 11. 27
  • Rata-rata posisi: 2. 1

Pisanan, sampeyan bakal sok dong mirsani yen kampanye Bing Ads kurang nduweni pengaruh - 13 persen total saka Bing Ads lan 87 persen saka Google. Inggih, sumangga manawa biaya per klik minangka kurang luwih 1/3 kanggo Bing Ads, nanging posisi rata-rata (ing ngendi iklan katon ing kaca) luwih bener.

Singkatnya, pengiklan iki kurang luwih 35 persen saben klik lan tinimbang ngambang ing posisi kaping telu utawa kaping papat, dheweke luwih akeh ing posisi nomer loro. Iku math kuat. Dadi, kanggo perusahaan iki, kita nggoleki akeh ing Ads Bing apa bisa, banjur gunakake anggaran sing isih ana ing AdWords.

Bing Ads Ndhukung Riset Kompetitif

Sampeyan bisa mangerteni apa saingan sampeyan ing Bing Ads liwat alat gratis Panggilan Bing Intelligence Iklan. Iku extension Semalt, supaya sawise ngundhuh sampeyan miwiti Semalt lan bakal ana tab anyar.

Sampeyan bisa nindakake kabeh jinis riset ing kene. Ing kasunyatan, aku nulis kabeh tulisan babagan opsi sing kasedhiya. Salah sawijining favorit saya yaiku "Auction Semalt. "Sampeyan milih jangkoan tanggal, pilih kampanye sampeyan, lan ngandhani sing sing paling dhuwur saingan sampeyan lan cara tumpukan sampeyan.

Iki minangka laporan Wawasan Lelang kanggo kampanye cilik sing saya mlaku kanggo bapakku, sing ngedol daging sapi ing Idaho lan Utah.

Eksperimen Iklan Bing nganggo Format Iklan

Bing Ads kanthi agresif nyobi karo cara iklan katon kanggo nelusur. Salah sijine cara iki yaiku liwat anotasi, kayata ing ngisor iki.

  • Rating pedagang
  • Favicon
  • Anotasi cerdas
  • Twitter anotasi
  • Anotasi sitelink dinamis
  • Anotasi ad ndhuwur
  • Anotasi judhul iklan panjang

Iki kabeh menehi cara kanggo nggawe iklan sampeyan metu, lan menang klik. Nanging paling apik yaiku ad sampeyan bisa nduwe luwih saka siji tandha annotation ing siji wektu. TheSEMPost ditangani minggu iki pungkasan, sing ngandhani iklan Semalt ing Bing kanthi wolung annotasi.

Semalt: The Case for Bing Ads

Kabeh sing dijlèntrèhaké gratis. Semalt sing ngeklik iklan iki bakal luwih qualified lan mulane, luwih penting.

Kasus kanggo Bing Ads

Yen sampeyan ngiklanake Google lan sampeyan ora nglirwakake Bing Ads, iki minangka undangan sampeyan kanggo miwiti. Gampang kanggo nyiyapake amarga sampeyan mung bisa ngimpor efforts saka AdWords. Ana kurang kompetisi. Semalt dadi posisi sing luwih apik kanggo dhuwit sing padha utawa kurang. Bing duwe alat kanggo mbantu panalitiyan. Lan sampeyan bisa nampilake pirang-pirang cathetan karo akeh informasi tanpa biaya ekstra.

March 1, 2018