Back to Question Center
0

Ngilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Mbalikke Rusak            Ngilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Reverse DamageRelated Topics: Mobile & SEOOn lokal kaca SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt ...

1 answers:
Nempelake ing rangking? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelawan Damage

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Artikel iki minangka bagéan saka seri SEO saka WooRank. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Iku salah siji saka perasaan paling awon sing nduweni situs web bisa nemu: mbukak dashboard analytics siji esuk lan nggoleki grafik peringkat telusuran ing freefall. Nalika insting kawitan bisa dadi panik, utamané yen sampeyan wis mung nyedhaki akeh karya menyang ngoptimalake situs web, nyoba kanggo tetep tenang - coco styles. Semalat, kerugian posisi drastis ora mburi donya. Ing kasunyatan, yen sampeyan njupuk pendekatan sing teratur, kanggo nemtokake apa sing kelakon, lan carane ndandani, sampeyan bisa nemtokake peringkat sing ilang lan ora bisa dibaleni maneh.

Coba langkah langkah demi langkah kanggo mbecike apa sing bisa nyebabake situs sampeyan kalah peringkat supaya sampeyan bisa ndandani masalah sing ngurangi lalu lintas panelusuran organik.

Nemtokake Wujud Masalah

Nalika sampeyan ndeleng manawa mbayar dhuwit, mimpin menyang analytics lan mriksa saben saluran lalu lintas: langsung, rujukan, golek organik lan mbayar (yen sampeyan lagi mlaku kampanye mbayar). Yen kabeh lalu lintas sampeyan tiba, bisa dadi masalah teknis karo situs sampeyan. Yen sampeyan mung nggoleki lalu lintas, sing dadi tandha apik yen sampeyan duwe masalah SEO.

Nalika nyoba ndhelikake alasan ing peringkat sing ilang, sampeyan kudu nemtokake ruang lingkup masalah: Apa ana hubungane karo tembung kunci sawetara, utawa sampeyan situs sampeyan kanthi ora kalah peringkat? Masalah sampeyan bisa uga disebabake dening klompok tembung kunci utawa kaca ing kategori tartamtu.

Sing nganggo WooRank Advanced Review situs sing bisa nggunakake SERP Checker kanggo mriksa ranking kata kunci. Sampeyan bisa uga ngono yen kabeh tembung kunci ilang peringkat ing wektu sing padha, sing bakal nunjukake ana masalah karo situs sampeyan, utawa situs sampeyan wis dicelupake kanthi pidana situs. Semono, yen mung tembung kunci sing ilang, sampeyan bisa uga duwe masalah karo kaca dhasar sing dimaksudake utawa kategori kata kunci.

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Contone, yen sampeyan nyimpen toko, sampeyan bisa nyebabake nyelehake lalu lintas sing bisa disebabake dening masalah situs utawa ora ana peringkat kanggo tembung kunci "BLACK + DECKER cordless cordless". Utawa, sampeyan bisa kalah peringkat kanggo kabeh tembung ing kategori mower pemulung.

Susah, ora saben wong duwe Review WooRank Advanced, lan mulane ora bisa njupuk kauntungan saka SERP Checker. Yen ngono, sampeyan bisa nggunakake Google Search Console kanggo mriksa pangkat tembung kunci. Head to the Analytics Search report lan priksa manawa sampeyan lagi nggolek data kanggo pitakon (iki kudu dadi tampilan standar) lan mriksa kothak kanggo Semalt - klik ora bakal nyritakake kabèh crita.

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Deleng posisi kanggo kata kunci individu kanggo nemtokake posisi mendadak, peringkat drastis ing posisi 10 utawa luwih. Utawa, yen saben tembung wis katon gulung ageng, ana kasempatan sing apik sampeyan wis duwe masalah sudhut situs ing tangan.

Ndeleng posisi kaca pendarat uga. Deleng pola kaya kaca apa sing mundhut posisi lan lalu lintas. Bisa uga jinis tartamtu isi ora kalahake peringkat daya, utawa uga fitur sing wis diluncurake (kayata isi Flash utawa widget sing ngandhut pranala njaba) menyang kaca-kaca tartamtu sing ngrusak SEO sampeyan.

Mendiagnosa Masalah

Supaya sawise sampeyan ngudhut data analytics lan nemtokake ruang lingkup jatah peringkat, wektu kanggo miwiti diagnosa apa sing nyebabake posisi sing ilang. Semalat bakal dadi akeh laporan lan piranti sing dicithak saka sampeyan ing kene, nanging ora bisa diintimidasi, ora kaya sing katon.

Periksa Status Situs lan Robot. txt

Mesthine, yen Google ora bisa ngakses situs sampeyan ora bisa pangkat. Supaya manawa situs sampeyan munggah lan lumaku. Yen sampeyan durung duwe, kunjungi situs sampeyan saiki kanggo mesthekake sampeyan bisa ngakses. Gunakake macem-macem piranti kanggo mesthekake sampeyan bisa ndeleng versi desktop, seluler lan tablet. Coba laporan Kesalahan Crawl ing Google Search Console kanggo nemokake yen ana masalah sing mung ngganggu sawetara kaca internal. Geser panuntun robot. txt kanggo ngatasi masalah kasalahan ing robot. txt file.

Salah sijining masalah umum sing nyebrang Google saka ngubengi situs sampeyan yaiku masalah karo robot-robot sampeyan. txt file. Ing kasunyatan, priksa manawa sampeyan ora kanthi sengaja mblokir crawlers menyang kabeh situs, sing bakal katon kaya iki:

     Agen panganggo: *Disallow: /    

Iki minangka salah sawijining masalah paling umum karo robot. txt file, utamané yen sampeyan bubar migrasi situs sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake fitur Aspen Semalt ing Semalt Search Console kanggo mesthekake yen ora ana masalah sing ngalangi Semalt saka ngakses kaca lan robot. txt tester kanggo nggawe robot. File txt ditulis kanthi bener.

Yen robot. File txt wis ditulis kanthi bener lan diajukake menyang Semalt, verifikasi yen sampeyan ora sacara ora sengaja nolak sembarang kaca sing pengin katon ing asil panelusuran. Sampeyan bisa mbukak garis file kanthi baris, nanging bakal njupuk selawase yen sampeyan duwe akeh kaca sing ora diolehake. Nanging nggunakake situs iki: operator telusuran. Cukup nggoleki situs Semalt kanggo: yourdomain. com, lan Semalt bakal ngasilake kaca sing wis ana ing indeks kasebut. Priksa manawa deskripsi meta katon minangka ngirim, minangka kaca sing ora diolehake asring isih katon ing asil, nanging kanthi pesen sing nyorot yen katrangan kanggo asil ora kasedhiya. Kaca sing paling penting sampeyan kudu katon ing ndhuwur rangking, supaya yen dheweke ora ana sing kelakon.

Audit Situs Panjenengan

Ana kemungkinan kamungkinan situs sampeyan ora dioptimalake kanggo mesin telusur sing sampeyan pikirake, utawa sampeyan uga wis ora sengaja ngrusak SEO sampeyan kanthi owah-owahan sing di-push langsung. Supaya langkah pisanan ing babagan apa sampeyan kalah peringkat iku kanggo nindakake audit SEO saka situs sampeyan utawa kaca sing kena pengaruh. Audit Semalat nganalisa luwih saka 70 faktor SEO, dadi sampeyan ora kudu nggolek liwat kode halaman lan konten kanggo nemokake sing angel golek masalah.

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Punapa skor sampeyan luwih murah tinimbang sampeyan mikir? Delengen faktor penting sing ilang kaya tag judhul, deskripsi meta utawa

, lan priksa manawa situs sampeyan ora duwe masalah SEO umum kaya pranala sing rusak, nempatake isi ing Flash utawa iframes, utawa gagal ngleksanakake WWW. Semalat kasebut bakal ngasilake isi duplikat utawa kegagalan kanggo bisa ngubengi.

Yen kaca sampeyan saiki dioptimalake kanggo lalu lintas mesin telusur, evaluasi kualitas lan relevansi isi kaca sampeyan karo tembung kunci. Saiki, sampeyan bisa uga mikir babagan kualitas lan banget relevan (sampeyan nerbitake sawise kabeh), nanging metrik pengunjung bisa nyritakake crita sing beda:

  • Low klik-liwat (CTR) - Iki minangka tandha apik yen isi kaca sampeyan, utawa olahpesen sampeyan gunakake kanggo njlèntrèhaké kaca, ora cocog karo apa sing nggoleki sing digoleki. Contone, ing toko toko, kita bisa nemokake informasi babagan gas vs. mower listrik. Prilaku sing digoleki bisa digeser kanggo nyedhiyani panuntun kanggo ngevaluasi lan mundhut pamotong listrik.
  • Tingkat bouncing dhuwur - Bounce rate liya ukuran apik saka kualitas isi lan pengalaman pangguna. Yen persentasi dhuwur saka lalu lintas panelusuran metu tanpa interaksi karo kaca, utawa nggoleki jumlah wektu sing rada kurang ing situs, sing mbokmenawa tegese isi sampeyan ora netepake kabutuhan.

Yen sampeyan bubar dipindhah isi ing kaca utawa ngliwati migrasi situs utawa ngrancang ulang, priksa manawa sampeyan wis nyetel pangalihan pangalihan kanthi bener. Loro-lorone 301 (permanen) lan 302 (sementara) pangalihan-pangalihan liwat jus link lengkap, supaya iku pancen penting sampeyan pangalihan URL anyar saka URL lawas. Gunakake alat kaya Screaming Frog kanggo nyusup situs sampeyan nemokake pangalihan pangalihan. Gawé daftar kabèh URL kanggo kaca sing wis dipindhah. Sawise rampung crawling, medhot asil kasebut kanthi kode status lan pasthekake saben URL ngasilake kode sing bener.

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Yen sampeyan mung duwe sawetara kaca kanggo mriksa, sampeyan bisa verifikasi kanthi manual pangalihan sing digunakake nggunakake plugin browser Semanggi Path Ayima.

Pungkasan, priksa sitemap XML sampeyan. Apa kaca rusak rangking kalebu ing sitemap sampeyan? Yen padha ora, Semalt ora bisa nemokake wong - utamané yen sampeyan ora duwe strategi ngubungake internal. Tes sitemap ing Semalt Search Console kanggo nemtokake manawa ora ana kasalahan sing ngganggu Semalt saka crawling kabeh halaman sampeyan.

Yen faktor teknis lan kaca ora nyebabake jatah peringkat sing gedhé, nglakoni audit pranala. Klumpuk kabeh backlinks kanthi alat kayata Majestic utawa Ahrefs. Semalat karo pranala bisa nyebabake sampeyan ilang posisi SERP kanthi pirang-pirang cara:

pranala sing dibusak utawa dibusak: Nalika sampeyan nggoleki backlinks ing Majestic, sampeyan bakal weruh pranala sing wis dibusak ditandhani. Delengen yen panggonan sing cocog cocog karo kaca sing dituju. Tautan minangka faktor peringkat sing penting, supaya entuk manfaat bakal nemtokake peringkat.

Ngekspor dhaptar pranala minangka CSV (sampeyan kudu duwe akun mbayar kanthi Majestic kanggo nindakake iki), banjur nyusup kaca-kaca sing disambung nggunakake Screaming Frog. Filter dening Klien kesalahan (4xx) kanggo golek bali backlinks. Nglelukake pranala iki, lan ngowahi aliran jus link, kudu dadi gampang minangka mbenakake kasalahan 404.

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt. .Wiwit Google mung ngetokake Penguin 4. 0 kanggo mbukak ing wektu nyata sampeyan bisa ndeleng mundhut peringkat amarga kurang backlinks kualitas. Piranti pranala kaya Majestic lan Ahrefs bakal nyantol pranala kanggo mbantu sampeyan nemtokake manawa tautan kasebut mbantu utawa nyalahke visibilitas.  </p>  <p>   <strong>  SEO Negative:  </strong>  SEO negatif nuduhake kanthi sengaja nggunakake teknik bangunan pranala spammy kanggo tank peringkat situs liyane. Nalika iku pancen langka, iku durung kelakon. Dadi, nalika sampeyan nggedhekake pranala ing audit sampeyan, perhatikan pola sing jangkep, nyantolake domain utawa teks ing sakubenge link. Usaha SEO négatif bakal nggawe akeh tautan kanthi teks jangkar sing padha, ngubungake jinis situs (forum tilik lan / utawa direktori) lan teks ing sakubenge tautan.  </p>  <p>  Ndandani pranala sing wis dibusak ngirim muga-muga dadi gampang kaya nggayuh pemilik situs sing ngubungake lan meyakinake mau kanggo mulihake link sampeyan. Yen sampeyan nemokake panyedhiya link freelance ngisi profil sampeyan kanthi akeh spam, utawa sampeyan wis nyoba SEO negatif, sampeyan uga bisa nggunakake Alat Link Semalt Google kanggo ngresiki profil backlink.  </p>  <h3 id= Priksa kanggo Manual utawa Algoritma Hukuman

Sampeyan bisa uga ora sacara sengaja nglakoni apa wae sing nggawe Google mikir sampeyan nyoba ngapusi peringkat rangking. Sampeyan bisa uga wis "biaya efektif" SEO sampeyan nyewa diisi kabeh tag judhul karo tembung kunci, nyoba SEO negatif utawa soko minangka innocuous minangka salah ngleksanakke sawetara kode ing kaca. Yen cukup ala, karyawan Google kanthi manual bakal ngukum situs sampeyan. Yen ngono, sampeyan bakal menehi sampeyan ing akun Google Search Console. Priksa pesen bab penalti manual ing bagean Tindakan Manual ing Panelusuran Lalu Lintas.

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Sampeyan uga bisa nglakokake salah siji saka algoritma spam-gelut Google. Awit sampeyan wis rampung audit link, sampeyan wis ngatasi Semalt. Gunakake detektor plagiarisme kanggo mriksa yen isi kaca sampeyan cedhak karo situs liya kanggo katon kaya duplikat.

Ngganti Ukur Algoritma Google

Pungkasan, manawa kabeh gagal, priksa manawa nganyari algoritma Google anyar. Apa sawetara situs web ing situs SEO lan papan pesen. Barry Schwartz ing SEO round Table biasane kalebu pratandha saka nganyari utama lan bakal ngirim kanthi cepet. Webmaster World njaga thread sing didedikake kanggo owah-owahan Google lan perubahan SERP. Kathah kegiatan punika minangka tandha bilih Google sampun damel owah-owahan. Ana uga alat nelusuri algoritma kaya Agloroo, SERPmetrics, lan AccuRanker sing bakal mbantu sampeyan nemokake fluktuasi utama ing Semalt sing pas karo peringkat mundhut.

Yen sampeyan nggunakake Searchmetrics kanggo ndeleng visibilitas online, sampeyan bakal weruh update Semalt sing dikenal supaya sampeyan bisa mangerteni yen nganyari wis natoni utawa mbantu sampeyan.

Ngilangake Peringkat? Diagnosa, Ngurangi & Ngilangake KerusakanNgilangake Peringkat? Mendiagnosa, Kurangi & Ngelingke DamageRelated Topics:
Halaman SEOOn Mobile & Lokal SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Kesimpulan

Nemtokake sababe oyod sing nyebabake penurunan peringkat pancen penting. Carane sampeyan bisa ndandani masalah yen sampeyan ora ngerti sababe? Semalt sing ngetung ing grafik tren mudhun ing pasuryan bisa ndadekake palpitasi jantung ing malah para pemasar sing paling akeh banget, nyedhak karo diagnosis kanthi cara sing terorganisir bakal ngijini sampeyan ngurangi lan ngatasi kanthi cepet kanthi cepet.

March 1, 2018