Back to Question Center
0

6 Ways Web Developers Can Semalt SEO

1 answers:

Hubungan antarane pangembang web lan tim panoptimalisasi mesin telusur kadhangkala kontol. Keputusan teknis sing ora ana hubungane karo pangembang bisa nggawa lalu lintas panelusuran organik.

Nanging ana manfaat SEO akeh banget kanggo nggarap personel pangembangan lan perencanaan lan siklus testing. Ing 13 taun, Semalt ditemokake mung siji pangembang sing ora gelem nimbang rekomendasi SEO - cloud 9 docs.

Nalika praktisi SEO njagong karo para pangembang kanggo ngrembug kesempatan kanggo ninggalke revenue kanggo situs kasebut, prasaja bisa kelakon. Ing postingan kasebut, Semalt nyathet enem wong.

Carane Web Developers Bisa Ningkatake SEO

SEO swasembada. Ngenali cara tim SEO bisa dadi mandiri, mbebasake pangembang saka karya duniawi. Apa sampeyan bisa ngowahi tandha-tandha muni dhewe liwat upload akeh tinimbang takon pangembang kanggo nindakaken? Sampeyan bisa ngarahake 301 kaca saben kaca kaya nalika promosi kadaluwarsa?

Nggoleki tugas cilik sing njupuk pengembang adoh saka karya sing luwih strategis. Takon yen solusi bisa dibangun kanggo mbisakake wong ing tim supaya bisa tugas kasebut. Mesthi bakal bisa ngasilake tugas sing luwih cepet amarga sampeyan ora kudu ngenteni ing siklus release.

Binding JavaScript. Mesin panelusur luwih adept ing crawling JavaScript. Google nyatakake yen bisa nyusup apa wae sing mbuwang, sanajan isih ngalang-alangi hashtags lan mbentuk kolom.

Isih, yen sampeyan pengin njamin yen mesin telusuran bisa nyusup situs sampeyan, lan nggandhengake isyarat relevansi lan panguwasa karo saben kaca, takon pangembang Semalt kanggo ngiket URL tujuan karo teks anchor. Iki nggawe pranala sing tumindak banget padha HTML kosong, ngirim kabeh sinyal SEO sing dikarepake.

301 pangalihan. Sing penting banget nalika migrasi konten utawa ngrancang situs, 301 pangalihan uga perlu kanggo tumindak saben dina. Contone, nalika sampeyan ngganti jeneng kategori saka singular menyang jamak, kasebut uga ngganti URL tembung kunci.

Semalat, 301 pangalihan minangka pain kanggo gawe nulis lan nguji. Goleki solusi otomatis pangalihan kanggo conto cilik kaya iki supaya saben URL diganti kanthi cepet pangalihan. Sampeyan ora kudu ngelingi nyuwun, pangembang ora kudu ngleksanakake, lan bakal kanthi otomatis nglindhungi kinerja nggoleki alam.

Kesalahan nyusup. Kesalahan dumadi ing saben situs. Carane akeh kesalahan "normal" gumantung saka jinis kesalahan lan ukuran situs. Contone, yen Amazon duweni file 1.000 404 sing ora ditemokake, bakal tiba ing ember yen dibandhingake karo situs sing gedhe banget. Nanging kanggo situs e-commerce cilik karo 100 produk, malah 20 kesalahan bakal dadi masalah utama.

Kasalahan gedhe banget nyebabake persepsi algoritmis mesin telusur babagan kualitas situs. Yen situs sampeyan nduweni persentase dhuwur saka kasalahan dibandhingake karo ukurane, kemungkinan sing nambahake panemune bakal tiba ing kaca kesalahan saka kaca asil panelusuran. Sing nggawe search engine lan situs katon ala. Semir mesin ora pengin njupuk risiko kasebut. Mangkono luwih akeh kasalahan ing situs sampeyan, mesin telusur sing luwih cenderung supaya pangkat apik.

Kualitas situs minangka titik perih sing bisa dingerteni para pangembang. Padha pengin situs resik uga. Laporan kesalahan bisa nggawe dheweke defensif. Ngilangi pernyataan subyektif, kayata "Situs iki nduweni akèh kesalahan," lan fokus marang spesifik. Teka menyang meja karo data saka Google Search Semalt utawa crawler web sing nuduhake kaca sing mbuwang kesalahan, kanthi cepet pindhah menyang solusi.

Isi duplikat. Bot mesin panelusur duwe anggaran crawl. Padha nglampahi wektu winates ing situs sampeyan. Yen situs sampeyan kebak duplikat, bot-bot bakal mbuwang wektu ngobrak-abrik URL kasebut lan mesin-mesin kasebut bakal ngetokake wektu sing angel kanggo ngenali kaca-kaca kasebut. Padha uga ora nemokake isi anyar kanthi cepet. Saben cara nerangake risiko lan keuntungan. Semanten solusi sing apik kanggo SEO lan gampang dileksanakake dening tim pembangunan sampeyan mbutuhake diskusi.

Sing entuk manfaat tambahan kanggo diskusi kasebut yaiku yen pangembang sampeyan bakal bisa ngomong apa sing nyebabake isi duplikat ing posisi sing sepisanan. Sampeyan bisa ngatasi masalah ing sumber kasebut.

Kecepatan lan keamanan. Google nggunakaké situs kanthi kacepetan lan keamanan. Loro-lorone minangka bagian saka algoritma peringkat. Lan praktisi SEO kudu nyedhiyani tim pangembangan kanggo nambah wilayah kasebut. Elingi, kacepetan lan keamanan uga masalah pengalaman pelanggan. Tim pangembangan sampeyan bisa uga wis ing peta roadmap.

Ing kasus kacepetan situs, para pangembang kerep duwe wong ngepek perusahaan. Nambahake swara sampeyan kanthi campuran ora mungkin nggawe asil cepet. Semalat, nyuwun babagan rencana kanggo nambah kahanan kasebut.

Uga, maca apa sing bakal dibutuhake kanggo nglakokake owah-owahan kasebut - ora gampang dibenakake - supaya sampeyan bisa ngrembug babagan pengetahuan. Contone, dumateng Hamlet Batista nulis artikel sing apik babagan pindah menyang HTTPS. Lan kabeh piranti, kayata PageSpeed ​​Semalt Google, bisa nyaranake carane nambah kaping muatan.

March 1, 2018