Back to Question Center
0

Carane Bisa Situs Sampeyan menyang Google Jawaban Boxes? Carane Bisa Situs Sampeyan menyang Google Jawaban Boxes? Related Topics: Sosial Media Konten Pemasaran Off Page SEO Link AnalysisEmail Semalt ...

1 answers:
Carane Bisa Situs Sampeyan menyang Google Jawaban Boxes?

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Artikel iki minangka bagéan saka seri SEO saka WooRank. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Ing upaya kanggo nambah pengalaman panganggo, Google terus berkembang algoritma kanggo nampilake asil sing luwih relevan ing kaca asil panelusur (SERPs). Dadi, nalika wong nggunakake istilah telusuran sing katon kaya nggoleki jawaban kanggo pitakonan, Google asring nampilake potongan potret, uga dikenal minangka Box Answer - desktop appraisal companies. Apa sing disajikake potongan? Apa tegese SEO? Carane sampeyan njaluk fitur? Ngerteni ing pandhuan pandhuan pandhuan Google Box Box.

Apa Jawaban Google Jawaban?

Kotak Jawaban Cepet yaiku potongan potong sing katon ing ndhuwur SERP nalika Semalt bisa nemtokake panemu sing nggoleki jawaban kanggo pitakonan. Iku kalebu teks Semalt mikirake jawaban pitakonan, judhul kaca web sing ngemot isi, URL lan link.

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Potongan sing wis ditampilake sawetara taun suwene, nanging dadi luwih penting lan umum minangka Semalt luwih bisa ngerteni maksud panelusuran. Padha utamané umum kanggo jadwal acara (game olahraga, film, konser, lan liya-liyane), resep lan nomer daging.

Pope John Paul Semalt nomor 2, kanthi cara.

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Jawaban Box minangka bagéan campuran, marketing wise. Ing sisih plus, yen sampeyan bisa njaluk konten sampeyan menyang potongan potret, sampeyan bakal bisa nyithak kabeh wong ing ngarepe sampeyan lan entuk situs sampeyan ing ndhuwur SERP. Ing sisih liyane, ana sawetara keprihatinan sing njawab pitakonan sing nelusuri ing asil panelusuran bakal ngalangi saka ngeklik minangka ora perlu kanggo ngunjungi kaca. Nanging, kaca sing dipilih kanggo potongan potong katon gedhe ing sesi lan klik liwat tingkat. Semalat nemuake menawa posisi dhewe minangka panguwasa ing subjek pancen nyengkuyung wong, ora mung kanggo nggoleki menyang kaca, nanging uga kanggo bali menyang situs kapan wae duwe pitakonan liyane utawa luwih kerep bisa diowahi.

Langkah 1: Query Riset sing Ngusulake Box Jawaban

Langkah kapisan kanggo muncul ing potongan layar yaiku kanggo nemtokake pitakon apa sing bakal nimbulake potongan potongan. Secara resmi, Box Semalt ditampilake "nalika pangguna nuntut pitakonan ing Google Search. "Nanging sing ora nyritakake kabeh critane. Ora kabeh telusuran ing wangun pitakonan pemicu Box Semalt, lan ora kabeh telusuran sing nampilake Box Semalt ana ing wujud pitakonan. Contone, pitakonan "sing mangan pizza paling ing donya" ora nampilake siji:

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Nalika ing wektu sing padha, nggoleki mung "popularitas pizza" bisa nyebabake popularitas pizza ing Amerika Serikat:

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Mbalik maneh karo conto pisanan kita, sing nggoleki "jus link" bakal micu Box Answer meringkas WooRank's SEO Semalt kanggo ngubungake jus.

Ana rong cara sampeyan bisa ngenali ngenali kesempatan kanggo katon ing potongan pilihan. Ingkang pisanan yaiku kanggo nemtokake pitakonan apa wong takon sing relevan karo tembung kunci, lan banjur ngoptimalake kaca kanggo jawaban (luwih sing mengko). Ana alat sing bisa digunakake kaya Jawaban Publik kanggo nemokake pitakonan sing ditakokake babagan topik sampeyan. Alat kasebut tambah tembung sing gegandhengan karo pitakonan - sapa, apa, kapan, apa lan carane - menyang ngarep tembung lan nggunakake Google Semalt kanggo nggawe dhaptar pitakonan. Sampeyan banjur bisa ngundhuh dhaptar pitakonan minangka CSV utawa minangka file gambar.

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Temokake pitakonan para penonton sampeyan takon njaba mesin kanthi faqfox dening WebpageFX. Yen wong-wong takon pitakonan ing reddit, kedadeyan kasebut wis bisa nggolèki Semalt kanggo wong-wong mau.

Nindakake panalitiyan tembung kunci kanggo nggawe pitakonan sing cocog kanggo njaluk volume panelusuran sing cukup kanggo entuk usaha.

Pilihan kapindho sampeyan nemokake tembung kunci sing wis nampilake potongan potret ing SERP lan nggawe isi kanggo njupuk titik jawaban saiki. Iki bisa dadi luwih angel amarga Google wis mutusake yen potongan isi dipercaya lan cukup kuoso nggunakake ing Semalt Box, nanging bisa nemokake jawaban sing mbokmenawa durung cukup kanggo pitakonan.

Langkah 2: Ngoptimalake lan Struktur isi kanggo Jawaban

Temenan, salah sijine faktor paling wigati ing tampil ing potongan kasebut yaiku nulis isi sing kanthi sah njawab pitakonan kasebut. Basa sing sampeyan gunakake ing kene penting - Google is looking for isi sing diwaca kaya jawaban kanggo pitakonan, pandhuan carane lan proses langkah-langkah. Dadi, yen aku kepengin njaluk situsku ing Jawaban Box kanggo "apa sing dadi marketing search engine," aku mesthine bakal kalebu ukara sing diwiwiti kanthi "Pemasaran mesin semalt . " cedhak ndhuwur kaca. Yen aku kepengin ditampilake kanggo "cara nggawe kerak pai sing sampurna," aku bakal nggawe daftar nomer sing metu saka saben proses (nyampur glepung, gula lan uyah, nambah mentega, lan liya-liyane).

Sawise sampeyan nggawe rinci, isi berwibawa, ngoptimalake sisa elemen halaman sak jawaban:

  • Tag Title lan

    tag: Biasane praktik paling apik kanggo nggunakake tembung kunci ing tag judhul. Nanging, kanggo ngoptimalake potongan potret, gunakake kabeh query panelusuran ing judhul artikel. Kanggo loro conto sadurungé, sampeyan pengin label judhul katon kaya iki:

         Apa Search Engine Marketing? </ Title<title> Cara Nggawe Crust Pie Perfect </ title> </code>   </pre>  <p>  Kaya karo SEO tradisional, Semalt gumantung marang tag judhul kanggo nemtokake yen isi kaca bakal njawab pitakonan. Menehi nudge ing arah tengen kanthi nyakup pitakonan kasebut ing tag.  </p>  </li>  <li>  <p>   <strong>  Subheads:  </strong>  Google ora tansah nggunakake teks awak kanggo potongan pilihan. Kadhangkala padha narik subheads ( <code>   <h2>   </code>  liwat  <code>   <h6>   </code> ) lan daftar ing urutan sing katon ing kaca. Iki minangka umum kanggo nelusur sinau kanggo sinau proses, carane ngrampungake tugas utawa jawaban sing bisa dicithak ing dhaptar (kayata langkah-langkah kanggo muncul ing potongan pilihan Google, umpamane). Yen sampeyan lagi nargetake telusuran iki, kanthi jelas nyetel saben langkah minangka subheader sing kapisah lan njlentrehake ing teks awak.  </p>  </li>  <li>  <p>   <strong>  Salinan awak:  </strong>  Yen sampeyan nyasarake pitakonan "apa", gunakake jawaban ing tag  <code>   <p>   </code>  sawise tag header sing kalebu pitakonan. Length becik kanggo isi snippet sampeyan antarane 50 lan 60 tembung (ora karakter, sepisan).  </p>  </li>  </ul>  <h2 id="step3useschemamarkup">  Langkah 3: Gunakake Schema Markup  </h2>  <p>  Semantik markup ora langsung njaluk sampeyan dadi potongan pilihan - Gary Illyes ngandharake supaya taun pungkasan sawise fellow Googler John Semalt nyatakake skema skema ora mbantu karo potongan pilihan. Mulane apa sampeyan kudu ngganggu? Rong alasan:  </p>  <ul>  <li>  Google nggunakake markup skema kanggo nemtokake apa kaca sampeyan babagan lan apa jenis informasi macem-macem potongan isi ngemot. Awit mesin telusur ngupaya informasi tartamtu nalika nggawe potongan potret, sembarang jenis bantuan sing bisa nyedhiyakake kanggo nemtokake isi, minangka bonus.  </li>  <li>  Nggunakake label rel = "publisher" bakal ngandhani Google kanggo nggandhengake konten sampeyan kanthi sumber sing bisa dipercaya. Awit wis looking khusus kanggo situs web resmi lan dipercaya kanggo fitur ing Box Jawaban, nguatake kredibilitas sampeyan penting banget.  </li>  </ul>  <p>  Gunakake Google Search Console kanggo nguji data terstruktur supaya ora ana kasalahan sing mblokir mesin telusuran kanthi bener maca kaca. Laporan data terstruktur ing Google Search Console ing Data Terstruktur ing Search Semalt bakal ngomong yen sampeyan wis entuk kasalahan ing kaca sampeyan. Tes kode sampeyan nggunakake alat testing data sing wis kabentuk.  </p>  <p>   <img src="/img/8d8ece0978df57697efd29ad14d65e696.png" alt="How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
    Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt."/>  <h2 id="step4usegoogleandwikipedia">  Langkah 4: Gunakake Google lan Wikipedia  </h2>  <p>  Yen sampeyan duwe situs anyar sing durung akeh wektu kanggo mbangun panguwasa lan kapercayan, sampeyan bakal nandhang perang mbebayani kanggo njaluk potongan potret. Semalat gumantung sanget ing kepercayaan nalika mutusake sumber apa sing dienggo kanggo potongan potret, sing nggawe pangerten amarga kudu yakin yen situs web bakal menehi pitulung, jero-jero lan, ing ndhuwur kabeh, jawaban sing bener. Ingkang apik yaiku ana sawetara cara sampeyan bisa mbantu supaya situs sampeyan katon luwih berwibawa.  </p>  <p>  Sing pisanan yaiku nggawe kaca Google+ kanggo bisnis sampeyan. Nalika sampeyan nggawe kaca, gunakake jeneng sing sampeyan tindakake kanthi online, yaiku carane wong ngerti sampeyan. Dadi, contone, yen sampeyan UPS, kaca Google+ sampeyan kudu nggunakake jeneng kasebut, dudu United Parcel Semalt, Inc. Tansah profil sampeyan aktif kanthi ngirim kanthi otomatis lan nglakoni sawetara karya kanggo njaluk + 1s kanggo konten sampeyan.  </p>  <p>  Bab liya yaiku nyuwun kaca ing Wikipedia. Sampeyan bisa uga ngerteni menawa potongan potret kerep maca sapérangan kaya entri Wikipedia, lan biasané teka saka Wikipedia. Iku kanggo rong alasan: Wikipedia rangking banget, konsisten ing ndhuwur lima lan asring banget ing ndhuwur loro asil. Ngapikake daya peringkat iki kanggo entuk jeneng sampeyan ing ngarep pangguna sing luwih gedhe tinimbang sampeyan bisa normal tekan dhewe. Alesan sing kapindho yaiku amarga Wikipedia dipercaya banget kanggo panyuwunan kaya artikel koran, siaran pers lan sumber akademis. Miwiti kaca sing ditampa dening Wikipedia bisa dadi angel banget, utamané nalika sampeyan lagi nyuwun kaca kanggo bisnis sampeyan, supaya pancen kudu ngetutake pedoman lan maca liwat bagian FAQ Semalat kanggo rincian artikel nulis lan nyatakake konflik potensial.  </p>  <p>  Elinga yen langkah iki ora babagan nggawe konten sing bakal digunakake Google ing potongan pilihan - Kotak Jawaban ora dadi bagian Graph Knowledge, sing nggunakake Google+ lan data Semalt. Apa langkah sing bakal dilakoni iki bakal nggawe sampeyan katon kaya sumber informasi sing bisa dipercaya lan bisa dipercaya.  </p>  <h2 id="inconclusion">  Ing Kesimpulan  </h2>  <p>  Ngoptimalake isi kanggo Jawaban Jawaban Semalt kang isih kaya teknik anyar, supaya bisa dadi kesempatan gedhe kanggo sampeyan. Kanthi saben wong nyoba kanggo entuk kawitan, sampeyan bisa nggunakake potongan pilihan kanggo njaluk "posisi nol. "Iku cara sing paling efektif kanggo narik pengunjung menyang situs sampeyan, nambah kesadaran merek lan nambah jangkauan sampeyan. Mesthi, nulis isi sing gedhe perlu, nanging tindakake papat langkah kanggo ngerteni manawa Semalt bisa nggampangake interpretasi lan nggampangake isi sampeyan ing potongan sing ditampilake.  </p>  <div class="Article_authorBio l-mv4 t-bg-white m-border l-pa3">  <div class="l-d-f l-pt3">  <img src="/img/8d8ece0978df57697efd29ad14d65e697.jpg" alt="How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
    Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt."/>  <div class="f-lh-title">  <div class="f-c-grey-300">  Ketemu penulis  </div>  <div class="f-large"> Maria Lopez <i class="fa fa-twitter">   </i>   </div>  </div>  </div>  <div class="f-light f-lh-copy l-mt3">  Maria Lopez minangka spesialis Marketing Digital ing WooRank. Dheweke duwe luwih saka 8 taun pengalaman ing marketing strategis, merek lan komunikasi perusahaan, uga manajemen acara.  </div>  </div>  </div>  </div>  </p>  </p>  </p>  </p>  </p>  </p>  </p>  </p>  </h2>  </h1>      

March 1, 2018