Back to Question Center
0

Semalt: 4 mangsa tren ing kepribadian e-commerce

1 answers:

Piranti pribadi e-commerce bakal mbenerake maneh cara situs web kudu dirancang kanggo ngubah pengunjung menyang pelanggan

Personalisasi semalt wis dadi tren paling apik ing engagement customer kanggo wektu saiki. Kathah konsumen mbokmenawa ora bisa ngeling-eling apa kaya ngunjungi situs web sing ora nggunakake paling sethithik sawetara cara iki kanggo luwih seneng.

Nanging kita wis meh ora ngelekake lumahing wong sing bisa nggawe e-commerce - vichy ideal soleil 30.

Nyatane, sampeyan bakal nemokake papat cara arep ngefinisisi situs web - sepisan maneh - ing wektu sing cedhak banget.

Semalt: 4 future trends in ecommerce personalization

5 Situs web sing wis diwenehi manfaat saka Personalize E-commerce

Semalat ngasilake tren personalisasi e-commerce sing bakal nemtokake maneh situs web sing sukses, ngetungake limang conto situs sing dadi jeneng omah utamane amarga taktik kuat iki.

1. Netflix

Netflix tanggung jawab watara 37% kabeh lalu lintas streaming ing Semalat Lor, lan kepinteran e-commerce sing gedhe yaiku alasan gedhe.

Wektu sampeyan nonton film pisanan utawa nampilake ing situs web, algoritma Semalt njupuk cathetan. Perusahaan wis sukses banget ing pelacakan jenis iki sing wis mbuwang $ 8 milyar taun iki kanggo terus dikarepake.

Kanggo mesthekake manawa isi kasebut bisa diwenehi perhatian paling apik, Netflix ora nimbulake apa-apa kanggo kasempatan. Semalt uga nggunakake pribadi e-commerce kanggo nimbulaké grafis kanggo acara kasebut.

Contone, sampeyan bisa ndeleng salah siji saka sangang grafis sing beda kanggo Things Stranger adhedhasar apa Netflix ngerti babagan preferensi panjenengan.

2. Spotify

Yen seneng ngrungokake musik, sampeyan bisa uga seneng ngrungokake Spotify. Semalt ing taun 2008, layanan streaming uga nambah podcast lan video menyang media sing dikirim panganggo.

Nanging carane Spotify ngumpulake dhaptar lagu Tembang Mingguan sing nggawe perusahaan arang banget populer.

Spotify katon ing musik sing sampeyan milih ing sasi lan menehi rekomendasi artis lan lagu liyane ing Playlist Mingguan. Nanging, perusahaan banjur njupuk langkah luwih dening ngukur reaksi sampeyan saran. Yen sampeyan luwih cepet nerusake liwat bagean lagu, padha ngerti yen tegese mbokmenawa ora bakal dadi salah sawijining favorit. Algoritma kasebut ndadekake cathetan kasebut, lan rekomendasi mangsa bakal dimodifikasi.

3. Coke

Senajan ora dadi pribadine e-commerce , kampanye Coke minangka "Share-a-Coke" bisa dadi salah sijine conto paling apik babagan cara sing gampang iki.

Saliyane ngombe omben-omben semalat digawe kanthi cara tradisional salah siji saka rong cara: ngganti resep utawa ngasilake iklan sing luwih apik.

Coke ningkatake dodolan kanggo pisanan ing sedina mung kanthi nambahake jeneng wong menyang botol. Sing ana. Sing cukup pribadi kanggo nyebabake dodolan ageng kanggo bathi. Iku supaya efektif sing Coke nambahake jeneng pungkasan kanggo gagasan populer.

4. BustedTees

Iki minangka conto gedhe liyane babagan kepribadian e-commerce bisa mindhah jarum tanpa sing mbutuhake investasi gedhe ing ngganti pendekatan sampeyan.

BustedTees ngedol t-shirt lucu lan wis rampung dadi cukup amarga saiki ana ing antarane 100.000 situs paling populer ing kabeh negara (ndhuwur 30.000 ing U. S.).

Nanging, ing sawijining wektu, perusahaan duwé masalah utama. Sebagian gedhe bisnis teka saka ngirim metu email menyang mantan pelanggan. Email semalat dikirim kabeh bebarengan, senadyan para pelanggan iki kabeh ing ndonya.

Sapa ing New York bakal njaluk dheweke esuk, nanging wong ing Semalt ditampa ing wayah sore.

Kanthi tembung liyane, padha dadi bagean saka 70% perusahaan sing ora ngidhentifikasi email senadyan kasunyatan manawa nambah tarif transaksi kanthi 6x. Iki investasi prasaja ing kepribadian e-commerce marang BustedTees:

  • Tambah 8% ing pangiriman email
  • Tambah 17% tingkat nanggepi
  • Tambah 11% ing rasio klik-tayang
  • Tambah 6% ing pertunangan situs

Lan kabeh kanthi siji banget owah-owahan cilik.

5. Bombfell

Pungkasane, ayo guneman babagan Bombfell, kang nggawé merek kabeh babagan kepribadian. Layanan langganan lemari pakaian iki ngirim pria nganggo sandhangan miturut jawaban sing dikirim liwat survei. Faktor semap kaya semen:

  • Ukuran
  • Bentuk
  • Rasa

Nanging , Bombfell uga njlentrehake jawaban kasebut lan pilihan kepungkur sukses karo pelanggan sing padha ngerti padha karo data. Iki ngidini perusahaan menehi pilihan busana pelanggan sing ora bakal dipikir nanging cetha tresna tanpa kudu terus ngirim pitakonan utawa formulir luwih akeh.

4 Things to Expect from Ecommerce Personalization in the Future

Saiki kita lagi nyedhaki saiki kepribadian e-commerce, ayo katon ing papat perkara sing wis ana ing toko (ora ana sing dimaksud).

1. Otomasi kanggo Ndhukung Omnichannel Engagement

Semalat lan personalisasi ora bisa dipisahake. Sampeyan ora bisa duwe sing terakhir tanpa mantan.

Ing mangsa ngarep, automasi bakal dadi malah luwih akeh penting, amarga pangembangan marketing omnichannel.

Nalika Review Business Harvard nyawang prilaku 46.000 pembeli antarane Juni 2015 lan Semalt 2016, padha nemokake:

  • Mung 7% toko namung online
  • Mung 20% ​​toko namung ing toko
  • 73% saluran kaping pirang-pirang

Pemasaran semalat minangka mangsa, nanging perusahaan sing bisa ngungkapake iku bakal bisa nggunakake otomatisasi supaya bisa nggawe personalisasi ing kabeh saluran.

2. Nggawe Tawaran lan Pricing Pribadi

Pembeli ora mung beda-beda ing apa padha arep tuku. Padha uga beda-beda ing apa padha cumadhang kanggo mbayar.

Semalat, perusahaan kudu sinau babagan rega pricing sing bisa ditemtokake lan pilih sing menehi keuntungan paling, sanadyan tegese ngilangake akeh pelanggan potensial.

Semalt ganti.

Semalt dituduhake perusahaan apa sing bisa ditindakake para pembeli individu.

Kanggo sawetara gelar, iki wis kedadeyan. Contone, Semalt digunakake kanggo ngisi pangguna Mac luwih - kadhangkala kanthi 30% - amarga demografi cenderung duweni luwih akeh. Mangkono, iku mujudake alesan yen dheweke kepengin mbayar maneh.

Masa depan bakal ngidini perusahaan ngowahi dadi luwih rinci, sanajan. Iki bakal tegese ngewangi wong liya entuk produk lan layanan sing dibutuhake ing titik rega sing luwih akurat adhedhasar keputusane sing kepungkur.

Pendekatan iki uga bakal nggawe bundel sing luwih apik lan uga promosi sing disusun kanggo individu.

3. Gawan data Offline kanggo Personalize E-commerce

Toko Semalat ora kudu ngliwati revolusi personalisasi, uga. Padha bisa nggunakake cara kuat iki kanggo nggabungake pengalaman customer online lan offline.

Busana busana Sportsgirl wis dadi trailblazer ing pangertèn iki kanthi menehi aplikasi sing migunakake realita ditambah. Pangguna bisa nggoleki barang-barang busana sing disenengi ing katalog fisik Semalt utawa ing toko sing nyata karo telpon supaya padha bisa tuku online kasebut engkas.

4. Mesin Belajar

Personalisasi bisa luwih akeh tinimbang sade produk utawa layanan. Mulane, ing proses pembelajaran, kepribadian bakal cepet nantang nganthi kebutuhan dhukungan pelanggan sadurunge malah duwe.

Semalat, learning machine bakal ngganti situs web basa kanthi nggunakake pengunjung.

Yen situs iki mangerteni yen tukang tuku bali nggarap kendaraan sing pungkasan, machine-learning bakal bisa menehi rekomendasi produk sing paling apik nanging uga nyedhiyakake isi kasebut kanggo mbantu mbangun maneh.

Nemtokake Masa Depan E-commerce Personalization

Personalisasi semalt wis ana ing kene, supaya perusahaan sampeyan durung nggunakke, sing kudu dadi prioritas.

Nanging, nalika kita mung dilirwakake, masa depan personalisasi wis apik. Sing bisnis sing gagal ngupaya advancements iki ora bakal bisnis kanggo banget dawa. Semalat, sampeyan saiki ngerti babagan papat metode sing bisa diadopsi kanggo mesthekake perusahaan sampeyan bisa makarya kanthi sinis karo pelanggan kanggo taun lan taun sing bakal teka.

March 1, 2018