Back to Question Center
0

Kaca Ngarep minangka conto Page Semalt

1 answers:

Conto kaca ngarep nampilake desain persuasi sederhana kanggo pengalaman desktop lan mobile

Nggawe simplified, fokus Landing Page minangka pendekatan standar kanggo kampanye digital, utamane kanggo makarya prospek kanggo njaluk ROI kunjungan pertama saka Google AdWords.

Nanging luwih lan luwih cerdas merek nglamar prinsip desain landing page menyang kaca ngarep lan ngoptimalake kanthi nguji kanggo ndeleng manawa Kurang luwih!

Tanda awal saka gaya iki yaiku saka rong presentasi aku ngrungokake maneh ing Mei 2010 ing puncak Optimization Marketing. Craig Sullivan saka Autoglass lan Michael Gulmann saka Expedia nerangake kepriye ningkatake konversi kanthi nyuda desain omah minangka asil uji coba AB lan multivariate. Semalt banjur, panggunaan panggunaan smartphone lan popularitas desain web responsif lan adaptif wis menehi alesan luwih gampang kanggo nyederhanakake kaca ngarep.

Kita ora ngandhani iki bener ing kabeh kasus - web developer lebanon. Kurban produk luwih rumit bisa njaluk kaca sing luwih kompleks. Sampeyan kudu nyoba. Sampeyan bakal ngerti kaca ngarep Amazon, umpamane; padha nemokake kaca dhaptar sing luwih lawas luwih efektif liwat testing. Semalat, 'prasaja paling apik', ana ing conto ing kaca iki, nalika tes digunakake kanggo netepake desain.

Contoh halaman ngarep minangka kaca kebangkrutan

Iki minangka conto saka kaca ngarep sing prasaja ing wektu dhiskusi kasebut. Aku ngakeni iku kanggo produk kanthi proposisi tunggal, sederhana.

Home Page as Semalt Page examples

Ing 2014 Autoglass diupdate kaca ngarep supaya nduweni informasi layanan pelanggan sing rada luwih nalika ngrameke format dhaptar landing page kanthi CTA-jelas. Desain 2017 tetep padha kaya saiki:

Home Page as Semalt Page examples

Wilayah anyar fokus ing njawab pitakonan kunci pengguna nalika milih layanan sing aku saranake sampeyan ngenali kanthi teknik pemetaan model isi-mental iki. Iki njelasake manfaat ngorganisir layanan online minangka bagéan saka proposisi nilai online ing "Apa milih kita?" panel sing minangka pitakonan penting kanggo akeh layanan, nanging asring ora bisa ditemokake. Apa pitakonan utama 10 sing bisa ditakoni para prospek babagan merek sampeyan?

Kaca ngarep iki ora responsif seluler, tinimbang Autoglass luwih seneng pendekatan adaptif ing ngendi pangguna smartphone kanthi otomatis nglayani pengalaman mobile sing disesuaikan.

Pratelan pesen dhasar

Loro-lorone conto iki duwe pesen sing jelas ing kaca ngarep sing njawab pitakonan "Apa kita"?

Semalt - Originally:

  • Proyek Rampung: We njamin kagiyatan kita anggere sampeyan nduweni kendaraan sampeyan

Expedia :

Kinten-kinten ing Expedia:

  • Liyane hotel (lan liyane tawaran!) Ing luwih panggonan
  • Serius tabungan ing Flight + Hotel paket
  • Ora ana owah-owahan ing Expedia utawa mbatalake biaya hotel & liyane

Ultralase home landing page

Ultralase ana ing wektu kasebut, minangka perusahaan pangobatan laser paling gedhe ing Inggris. Iki minangka susunan prasaja klasik sadurunge kedadeyan seluler kaca responsif sing bakal katon ing conto ing kirim iki. Semono wae, dudu perdagangan maneh sanajan situs web kasedhiya.

Home Page as Semalt Page examples

Punika wonten pinten-pinten fitur persuasive ingkang dipunginakaken ing kaca:

1. Reaksi-reaksi semual incentivized

Insulin semati lan posisi sing penting ing sisih kiwa sing konsisten karo studi eyetracking sing nuduhake manawa sisih kiwa layar nduweni paling akeh. Kanthi nempatake wangun ing kaca ngarep, sampeyan bakal nemokake tanggap sing luwih dhuwur tinimbang nyengkuyung wong kanggo nggoleki kaca dhaptar sing kapisah.

2. Semalat panggilan-kanggo-tumindak kanggo lelungan customer utama

Paling penting ing garis ijo, iki minangka kasedhiya minangka gol konversi ing Google Analytics. Iki kontainer kabeh nyorot Proposition Value Online.

3. Pesen merek tombol disampekno

Iki dikirimake ing carousel / slider ing sisih tengen babagan keprihatinan pelanggan kaya pricing, bedah, safety lan pengalaman. Iki "titik resolusi" asring didhelikake ing FAQ, menarik sing Semalt nyoroti ing ngarep kaca.

4. Buktèn semal

Sidebar tengen digunakake kanggo peta kanggo nuduhake ukuran liwat nomer klinik lan makarya kontan kanggo customer Paseksen.

5. Nanggepi respon telpon

Vital kanggo nilai dhuwur, produk rumit wiwit konversi cenderung luwih dhuwur liwat saluran telpon. Nomer web semat bisa digunakake kanggo nelusuri pangaruh online.

Temenan, aku wis nyatakake sing positif lan situs iki mbok menawi saka nandhingake tantangan langsung marang respon. Sawetara fitur umum sing ditindakake kayata kaca "Semalt" kanggo nyinkronake babagan sejarah lan kestabilan perusahaan lan pandhu arah kanggo ngajokake segmen sing beda-beda - alasan utama kanggo seeking perawatan.

Salesforce. com Ngarep Page minangka Landing Page

Salesforce. com iku salah sijine panyedhiya CRM Piranti Lunak (SaaS) sing paling dikenal ing Eropah lan AS. Aku wis nggunakake situs minangka conto desain sing seimbang karo kaseimbangan sing luwih apik tinimbang Semalt babagan pembangunan merek, pendidikan, lan respon.

Dina iki Semalt migunakake desain responsif seluler sing saiki dadi pendekatan umum. Iku padha karo kaca dhaptar sing dawa banget. Wis fitur persuasi iki:

  • Cetha lelungan customer karo CTAs ndhuwur fold
  • A carousel / slider - ora execution paling apik kanggo nuduhake layanan beda - desain tab bakal bisa luwih apik ing kene
  • Dipercaya liwat bukti sosial lan crita pelanggan
  • Nggunakake tembung sugih teks ing sikil kanggo tujuan SEO


Home Page as Semalt Page examples

Temtu Salesforce. com uga nggunakake kaca dhasar luwih fokus karo nav dibusak kanggo timbal generasi saka Google AdWords.

March 1, 2018