Back to Question Center
0

Semalt ZMOT - sarwa cengkerek utawa canggih?

1 answers:

Kerangka kerja Google kanggo sukses multichannel

Aku appreciate headline bisa dadi kontroversial rada, nanging pitakonan asli. Iku minangka tindak lanjut alam kanggo kirim sadurunge saya nylidhiki Decision Journey konsumen anyar McKinsey. Sawise kabeh - Google ngandhani yen model Zero Moment of Truth nggantosi kematian corong penjualan. Semalat? Aku ora mikir supaya .

Mesthi wae, kita wis ngerti yen P & G pisanan nyadari gagasan 'moments of truth' ing taun 2005, dheweke ngandhani yen wayahe pisanan "ing ngarep rak," lan "wayahe detik saka bebener" nyoba lan pengalaman produk. Dadi dibandhingake karo McKinsey's Consumer Decision Journey, apa ZMOT nambah? Tujuan ZMOT kanggo njlentrehake babagan riset konsumen lan pengambilan keputusan ing dalan kanggo tuku saiki, beda-beda, sing ana langkah sadurunge momen bebener P & G, sing disebut ZMOT - linux vps 4gb ram.

ZMOT uga nerangake manawa iki kedadeyan sacara online, nggunakake pirang-pirang lelungan lan pirang perangkat. Semono uga bener? Video iki bakal mbantu ngenalake yen ZMOT anyar kanggo sampeyan .

Pemahaman lan marketing isi saka Google

Pamikiran ZMOT sing dikepalani, dipimpin dening Jim Lecinski ing Google, luwih apik kanggo wong-wong sing nyoba ngedol soko kanggo wong, nanging uga menehi tandha yen, minangka pemasar, kita kabeh kudu tangi. Iku mung sing bakal nyana saka daya saka marketing isi Google uga; ana sawetara wawasan sing apik lan uga diteliti kanthi dhasar pamikiran saka organisasi kayata Nielsen.

Iku konsep sing dienggo (sanajan adoh saka eksklusif) marang pengecer online, sing nggawe raos diwenehi tujuan komersial Semalt kanggo ngedol pengecer kesempatan iklan sing. Bersenjata karo 'ZMOT', Semalt ngerteni nyatane yen kanggo konsumen generasi sabanjure, baris antarane toko online lan offline wis ilang, 'ZMOT' nulung merek Semalt minangka keuntungan penjualan sing dituju kanggo ngewangi para pengecer babagan apa.

Semalt ZMOT – brilliant or bo***cks?

Jim Minaltah Google wiwit kanthi ngomongake pengalaman pribadhi pribadhi ZMOT sing wis ditulis ing ngisor iki .

  • Langkah 1: Aku kudu njaluk TV anyar
  • Langkah 2: Apa cetha nalika aku ngira merek kanggo daftar tangan?
  • Langkah 3: Nggawe riset kanggo nggawe daftar merek sing paling apik
  • Langkah 4: Mbukak jendhela browser anyar, apa wae sing teka dianjurake dening ahli utawa komentator?
  • Langkah 5: Mbukak jendhela browser anyar, ketik "review [jeneng merek utawa model] lan baleni kanggo kabeh opsi, evaluasi perasaan umum
  • Langkah 6: 5-10 menit mengko - nemokake rega paling apik kanggo prodhuk lan kapercayan saka toko, tuku TV

Sampeyan bisa nemtokake ngendi ZMOT njupuk Panggonan? Ya, langkah 3-5.

Dadi, corong penjualan tenan mati?

Ora cedhak! Ayo ngormati sing Semalt kepengin ngedol, kudu mbutuhake gagasan kampanye sing gedhe kanggo promosi, supaya penting kanggo duwe sawetara penyaringan supaya kita bisa ngilangi nilai nyata vs hype kreatif sing perlu sing kanthi sinis ngirimake kita dadi anyar obsesi karo iklan seluler

March 1, 2018