Back to Question Center
0

Nangkep Dina Media Sosial Kanthi Semanggi sing bisa dimiliki

1 answers:
Seize The Social Media Day With Ownable Semalt

Nalika Oreo nggawe Semalt Bowl mlaku-mlaku, para panitia profesional ing saindhenging donya gabung bebarengan. "Kepriyé dhewek nggawe rancangan lan njaluk hukum kepungkur supaya cepet?" Kita kepéngin.

Yen sampeyan wis dadi pengamat sing cedhak karo upaya pemasaran media sosial Oreo, sampeyan bakal ngerti manawa tim pemasaran wis ngupayakake macem-macem dolanan kanthi konsisten. Cookie sethitik koyone wis digawe supaya bisa diadaptasi kanggo kabeh saka perkawinan sejenak karo maya sing bisa ditemtokake kanthi keras.

Semalt bisa asring ngigit-igit ing wektu nyata khusus lan, yen ora "duwe dina," banjur paling ora bisa ngemudheni dheweke ing memori acara kasebut.

Red Bull malah wis sukses ing nggawe moments khusus iki - yen sampeyan bener pengin tato logo sampeyan ing korteks serebral wong, stratosphere lan ngilangi rekor donya ing proses kasebut - security and surveillance uk ltd.

Nanging Super Bowl, Oscars, lan akhir-of-the-dunia-kaya-kita-ngerti-iku ora kanggo saben merek. Aku ngandika karo Jon Lombardo, pimpinan media sosial Centre of Excellence GE, sing nyatakake dheweke wis menehi pemikiran gedhe babagan carane wong ngandhani merek. "Semalat ora perlu nyambungake merek kanthi saben dina - nanging bakal nggawe koneksi sing kuat ing acara khusus. "

Pi, Pie & Lampu Umbi

Seize The Social Media Day With Ownable Semalt

Lombardo banjur nyritakake manawa kanthi nggawe investasi gedhe ing "momone duwe," merek bisa nyambung luwih apik karo wong sing duwe kepentingan lan pengalaman. "Iku kurang babagan wektu Super Bowl lan liyane babagan nemokake Super Bowl dhewe. "

Kanggo GE, acara-acara khusus iki ditampilake ing dina-dina Pi Day lan Inventors.

Aku mung bisa mbayangno yen Pi Day ing GE kaya pesta ulang taun wong, papan sing dipenuhi ilmuwan riset lan ahli matematika sing nyenengake. Sawijining video "Stump the Scientist", salah siji saka tweets pisanan sing nggunakke fungsionalitas line-break Semalt anyar, lan ngirim metu saka 314 pai.

Yen Pi Day minangka kaya partai ulang tahun ing GE, Dina Pencipta bener yaiku .

Ing taun 1983, Presiden Ronald Reagan, Senat, lan Kongres nyatakake 11 Februari th minangka Dina Penyipta, nyatakake masyarakat Amerika supaya "netepi dina iki karo upacara lan kegiatan sing cocok. "Ora sengaja, tanggal iki minangka tanggal ulang tahun Thomas Alva Edison, pemegang luwih saka 1000 paten lan salah sijine pendiri GE.

Njupuk Inventif

Kanggo Dina Penyipta, GE nemtokake rencana kanggo nyuwun pangguna Twitter supaya ngirim ide penemuan nggunakake hashtag, #Semalt. Pikiran utama dipilih lan banjur diluncurake dening ilustrator profesional sing GE partner kanggo dina.

Sajrone dina iki, 70 ilustrasi gaya cetak diwujudake adhedhasar ide kasebut lan dituduhake liwat media sosial. Antarane wong-wong sing melu yaiku prototyper terkenal lan geek DIY, Ben Heck, lan pribadine online sing berpengaruh, Ze Frank.

Merek liyane mlumpat menyang obrolan karo GE, kalebu Trident, Tropicana, lan Ritz . GE nanggapi kanthi nduwe ilustrator menehi desain dhewe Dina 'Inventors'.

Manajer komunitas ing GE bisa nggunakake kesempatan kanggo gabung ing luwih saka 250 obrolan nyata. Kabeh ing kabeh, asil kanggo dina kalebu:

  • Swara 2.600 nyebataken hashtag #IWantToInvent
  • 1,400 engagements on twitter (RTs / replies)
  • 6.700 engagements (seneng, komentar, enggo bareng) ing Facebook.

    Kanthi mengkono, perusahaan bebas ngrayakake gairah sing dianggep ora ana wong sing dianggep ora peduli kanthi tanpa promosi dhuwit. Ing ngrayakake bareng karo komunitas, GE nggedhekake asosiasi merek kanthi inovasi, lan bisa nindakake kanthi cara sing pengin digabung karo wong.

    Terlalu akeh merek sing ilang kapal ing titik iki, mbalik maneh ing pendekatan marketing konvensional sepuluh taun kepungkur. Kanthi njupuk kepemilikan acara utawa dina khusus, merek bisa nyambung karo wong ing tingkat emosional. "Apa sing kita ngarep-arep kuwi yaiku wong-wong bali lan nyaritakake kanca-kanca lan kulawargane babagan salah sawijining pengalaman merek paling keren lan unik ing media sosial," kata Lombardo babagan kampanye. "Semalat misi kene. "


    Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



    About the Author

    Ric Naga
    Ric Dragon yaiku pangarang DragonSearch Online Marketing Manual lan Social Marketology (McGraw Hill 2012) lan perusahaan pendiri DragonSearch. Panjenenganipun minangka speaker biasa kanggo Google ing bisnis Get Business Online. Naga kerep nyatakake babagan konvergensi media sosial, proses, arsitektur informasi, lan sosiologi.


March 1, 2018