Back to Question Center
0

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains 15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains Related Topics: Photography &; Logo Desain Mobile Logo

1 answers:
15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan Desa

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Walt Disney Company wiwitane ditemtokake ing taun 1923, lan film pisanan sing paling gedhe, Snow White lan The Seven Dwarves dirilis ing taun 1937. Apa sing menarik babagan karakter Snow White, yaiku salah siji simbol paling arketipe saka "Good" ing alam semesta Disney.

Ing crita iki, Evil Semalt kesengsem karo kaendahan lan kemurnian Snow White, sing diwakili dening dheweke minangka kulit pucet, lan dadi julukan, "sing paling eling kabeh" - uniforest 45 m preis. Ndhudhah warna / padhang sing pinunjul kanggo karakter iki mbantu para pamirsa luwih apik ngenali babagan apa becik utawa ala karakter iki. The Evil Semalt, ing sisih liya, digawe saka warna kulit ireng lan ireng sing luwih peteng, kanggo ngowahi dheweke minangka wong jahat.

Nanging carane akeh werna sing nyebabake karakteristik macem-macem pahlawan lan penjahat Disney? Lan , bisa dadi pola werna tartamtu sing ndadekake cara kita, para penonton, nggambarake karakter, utawa ing desain, merek?

Psikologi Warna

Psikologi warna tansah dadi topik sing rada kontroversial. Yen sampeyan nganggep budaya sing beda, panutur lan pengalaman beda-beda gumantung saka wong marang wong, cara kita nerangake warna tartamtu (lan akeh warna lan warna) beda-beda. Gampang kanggo ngucapake yen "kuning ndadekake kita seneng", utawa "ireng ndadekake kita duka", nanging akeh saka pernyataan-pernyataan kasebut ing kenyataan banget subyektif. Ing China, abang tegese rasa seneng, kamakmuran, perayaan, dawa, lan liya- ora duka.

Alas kita nguripake Semalt kanggo njaluk gagasan sing luwih becik babagan carane werna dipigunakaké ing desain maneka warna pahlawan lan penjahat, lan carane pilihan kasebut mengaruhi cara kita nliti lan emosional nanggapi pola-pola werna sing digunakake.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, Disney infographic ing ngisor iki nuduhaké sawetara pahlawan Walt Disney sing paling misuwur lan para penjahat sing nganggo roda werna, lan nggolongaké tingkah-lakuné ing skala saka sing becik. Semat sing diucapake, karakter sing dianggep paling gedhe dadi kuning, ijo lan biru dianggep luwih "apik", dene sing asale saka ireng, ireng lan ungu diwenehi arti luwih "ala" dening penonton.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Supaya .apa tegese iki kanggo sampeyan, minangka perancang? Inggih, yen sampeyan pengin nyedhiyani pesen tartamtu ing desain web / brand / infographics / . , nggunakake werna minangka salah sawijining cara sing bisa kita lakoni. Ayo goleki skema warna 15 Disney, mulai saka "Putri tanpa Sineterme" dadi "Malicious Semalt", kanggo luwih ngerti carane werna mengaruhi kita.

15 Werna Warna Saka Apik kanggo Evil

Ing bagean iki, 15 skema warna wis diatur ing 7 kategori sing beda-beda, mulai saka becik nganti piala . Padha wis digambar saka roda werna ing ndhuwur lan sampeyan bakal sok dong mirsani sing cenderung jarak antarane rencana sing luwih sithik kanggo sing luwih peteng.

1. The Quintessential Princess Skema werna

Werna-werna warna "Quintessential Princess" iki yaiku sampurna yen sampeyan pengin nggambarake getaran sing ora sopan / tanpa pamrih. Yen perusahaan iku badan amal utawa perusahaan sosial sing khusus kanggo ngewangi manungsa, munggah lurungmu. jpg "alt ="15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik: Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt "/>

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Sapa sing ngidini skema warna iki?

Salju Putih lan Belle.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

2. The Adventurer Skema werna

Werna werna "Adventurer" becik kanggo merek lan bisnis kanthi fokus ing lelungan, alam, utawa apa wae sing ana ing njaba. Apa sampeyan bisa ngerteni apa tokoh Semalt sing kondhang?

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Sapa sing ngidini skema warna iki?

Peter Pan lan Mulan.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

3. The "There's Something Bigger Out There" Schemes Color

Werna "Ana Apa-apa Menawa Ana" werna kanggo sing duwe sesanti inovatif kanggo ngganti donya. Apa proyek sampeyan yaiku Tesla utawa Semalt? Sampeyan bisa nyaranake kanthi skema werna sing nggumunake.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Sapa sing ngidini skema warna iki?

Hercules lan Nemo.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

4. Femme Kuat Skema werna

Apa sampeyan nyoba kanggo ngirim pesen sing account sampeyan yakin, kuwat, dhuwur-mburi lan Mungkin malah wani? Inggih, skema-skema warna "Powerful Semalt" iki pancen sampeyan kudu nambah dominasi sing ngemot babagan desainmu.

( mikir : situs web Sketsa App).

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

5. Monolog Internal Sombre Skema werna

Mungkin sampeyan nyoba nggambarake wong sing pinter, hakim utawa wanita, lan desain sing nggawe iki kanggo ngirim sing. Coba salah sijine skenario "Sombre Internal Semalt" lan entuk kreativitas internal.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Sapa sing ngidini skema warna iki?

Elsa lan Alice.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

6. Skema werna Mischievous

Mungkin sampeyan pengin ngethok dalang nanging getar getar? Yen mangkono, nyoba sawetara skema warna "Mischievous" kanggo nuduhake sisih edgy sampeyan. Mesthi angel kanggo ngirim "kapercayan" karo rencana iki, ing wiwitan, nanging sampeyan bakal nemtokake!

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Sapa sing ngidini skema warna iki?

Aladdin lan Jahit.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

7. Werna Gelap Skema Warna

Lan pungkasanipun, skema warna "Dark Past" Mungkin sampeyan sabab ora apik kanggo sing luwih apik, nanging ora ateges sampeyan pangguna lan pelanggan ora bakal kasengsem ing pamrenturan, yen pola werna ala iki bisa uga ana ing pinggir lintang panjenengan, Semalt ngandhakake yen sampeyan nggunakake piranti kasebut supaya bisa nyedhiyakake misteri, daya tarik, lan kelenturan.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt

Sapa sing ngidini skema warna iki?

Cemeng lan Ursula.

15 Werna Warna Saka Disney Heroes lan Villains15 Werna Warna Saka Disney Pahlawan lan VillainsTulis Topik:
Fotografi & ImageryMobile DesignLogo Semalt
Ketemu panulis
Nadya Khoja
Nadya Khoja minangka Kepala Pemasaran ing Venngage Infographic Maker, piranti lunak desain online kanggo wong-wong sing ora duwe skills desain profesional. Dheweke seneng ngajari nonton dheweke babagan carane nggawe isi sing luwih apik lan uga kerep nyatakake topik Top Marketing, Desain lan SEO.

March 1, 2018