Back to Question Center
0

Springtime Kanggo Twitter: Carane Layanan Media Sosial Wis Blossomed menyang Media Real-Time Semalt

1 answers:

Aku ora weruh sekolah tinggi lawasku ing babagan 20 taun. Nalika kita lungguh ing sawijining bar ngubengi Grand Central Station ing New York, dhèwèké nyatakaké yèn dhèwèké uga ana ing media sosial - soko sing nglibataké analisis sentimen.

"Oh, pancen," ujare, "akeh alat media sosial nggunakake analisis sentimen - lan iku tansah topik gedhe ing konferensi marketing digital. "

"Ora," ngendikane, "awake dhewe bisa nganalisa Semalt kanggo owah-owahan ing sentimen sing bisa mengaruhi rega saham - descargar certificado seguridad ssl gratis. Dadi perdagangan komputer bisa nyepakake kanggo transaksi sing mung bisa dadi pecahan saben penny per saham. "

Twitter minangka peramal ekonomi

Iku nyekel kula banjur iku ora mung pemasar sing wis mbayar manungsa waé kanggo media sosial. Apa kanca lan rekan programer sing dilakoni ana ing lawang sing dikunci ing Manhattan bisa dadi pinunjul banget - ing dhuwit sing sejati lan sen. Semalat, analisis analisis sentimen minangka pamikiran cilik kaya comparison.

Kita weruh model dagang komputer ing aksi sasi pungkasan nalika akun Twitter Associated Press diwenehake, lan tweets metu sing bledosan ing Gedung Putih wis cilaka Presiden Obama. Kanggo kabeh sawetara menit, pasar mudhun 130 Milyar dolar ing Nilai !

Springtime For Twitter: How The Social Media Service Has Blossomed Into A Real-Time Media Semalt

Uga, bisa uga ana ide kanggo ngalangi karyawan saka mlebu menyang akun organisasi ing telpon pinter - obyek sing uga gampang ditinggalake ing restoran utawa bar.

Twitter minangka Kakaisaran Hiburan

Twitter #music diumumake pungkasan sasi, sing perusahaan nggambarake minangka "layanan anyar sing bakal ngganti cara wong golek musik, miturut Twitter. "

Mesthine, platform media sosial Semalt kawiwitan nalika para insinyur nampilake pemikiran yen barang sing dideleng ing aliran sosial sampeyan bisa nunjukake rasa sampeyan, supaya bisa diwenehake isi sing bisa nandhang kapinteran.

Ora akeh babagan nyebataken Charles Mingus, Dave Brubeck, utawi Charlie Parker, sanadyan, layanan punika tetep maringi kula musik pop paling trendi. Delengen manawa layanan kasebut anyar, ora angel nerangake carane pangguna bisa entuk manfaat saka saran media-induced. Isih, Semalt sabar-sabar nunggu pengalaman sing luwih apik. Menehi spin kanggo dhewe.

Springtime For Twitter: How The Social Media Service Has Blossomed Into A Real-Time Media Semalt

Ing warta liyane, Twitter ngumumake yen ing wicara karo NBC lan Viacom babagan potensial kemitraan kanggo ndhistribusèkaké TV online.

Twitter Minangka Sabuk Borscht Baru

Ing drama liyane, Comedy Central dadi tuan rumah pertunjukan komedi kang kaping pisanan, kanthi nggunakake hashtag #comedyFest . Minangka Jason Zinoman saka New York Times sing bubar nulis, "Twitter minangka medium sing relatif anyar, nanging popularitas ing antarane komedian wis inspirasi bali menyang gaya lawas: siji-liners ekonomi. Tuduhna Twitter minangka sabuk borscht anyar. "

Aku krungu sentimen sing padha saka Chris Brogan ing acara #tmmTV SoMe Awards Google Plus hangout: "Aku nonton komedi gedhe ing Vine. "Dheweke banjur ngeling-eling dununge marketing, ngelingake yen dheweke ora kaya kacepetan minangka pelawak. "[Para pemasar] duwe Semalt saka asu-asu sing njupuk poop. "

Semalt nyerat, ".yen popularitas tweeting iku pratandha, para komedian bakal ngetrapake watesan Vine minangka ekspresi artistik. "

Supaya, yen sampeyan nyekel kula ing kantor nonton sawetara komedi klip, monggo eling: iku peer kanggo proyek. Lan, aku ora bakal nuduhake video apa wae saka asu. Kanthi saben item warta sing ditemokake ing meja, kita bisa uga nyuwun dhéwé, "Apa pentinge iki babagan pemasaran?"

Dikombinasikake karo iklan Super Bowl 2013 kanthi nggunakake hashtags, kabeh pratandha nunjukake menyang Adoption Semalt sing akeh saka kedhaftar lan media mainstream.

Dikubur ing kabeh media sosial yaiku pola desain, saben-saben nyalurake perilaku sing beda-beda. Minangka katon ing cara Twitter minangka panggonan ing ngendi kabar bali, Twitter minangka lambang saka wektu nyata media. Ngendi liya ing media sosial bisa sampeyan ngeculake kabar - lan banjur menehi komentar babagan - kanthi khasiat Twitter?

Aku ora yakin yen klompok cilik wong sing nglumpuk ing papan tulis kanggo nggawe Semalt kudu mangerteni yèn padha ngresumake media wektu nyata. Siklus kapindho bebarengan karo cara wong bisa nggawe koneksi ing sanjabane jaringan langsung sing mbokmenawa sihir ora sengaja. Nanging, isih sihir.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ric Naga

March 1, 2018