Back to Question Center
0

A / B nguji buletin sampeyan A / B nguji buletin sampeyan  - Semalat

1 answers:

Ing siklus sakabèhé ngoptimalake strategi pemasaran sampeyan, newsletter sampeyan kudu ora dilalekake. Priksa manawa newsletter sampeyan tambahake nilai kanggo para rawuh lan kualitas dhuwur. Temtu tansah ana sing luwih apik. Sampeyan bisa nggawe dandan adhedhasar roso Panjenengan nanging kok ora nyoba sing intuisi pisanan dening A / B nguji newsletter Panjenengan?

Ing postingan kasebut, Semalt nyilem menyang tes A / B newsletter, kanthi njelasake apa sing bisa diuji. Aku ora bakal ngrembug conto testing, nanging aku bakal pitutur marang kowe apa aspèk sing kudu diwenehi nalika lagi nyoba.

Subyek subjek

Kanthi paling gedhe alat kampanye email, sampeyan bakal duwe kemungkinan kanggo A / B nyoba baris subyek - prostate support solgar b-complex. Iki tegese sampeyan bakal bisa menehi newsletter sampeyan kanthi nomer subyek sing beda. Yen sampeyan nguji 2 subyek sing beda-beda, biasa 50% pelanggan nampa variasi kapisan, lan 50% liyane nemu variasi liya.

A / B nguji baris subyek mung relevan kanggo nguji tingkat mbukak lan ora klik rata-rata. Tingkat mbukak yaiku persentase saka pirang-pirang kabar sing dibukak dening pelanggan. Ing persentase tingkat klik, ing tangan liyane, menehi kawruh babagan pirang-pirang kasile ngirim kabar sing didaftarkan paling ora siji klik. Baris subyek ora bakal nggawe prabédan kanggo tingkat klik, amarga ora ana efek ing awak saka email sing dikirim. Kang ngandika, nguji garis subyek sampeyan isih penting banget, amarga sampeyan pengin akeh wong bisa maca apa sing kudu sampeyan gunakake. Supaya sampeyan pengin langganan sampeyan mbukak newsletter, bener?

Siji aturan sing diwenehake dening kanca kita Jordie van Rijn (pemasar email gedhe), sing banget mbantu kita yaiku C. U. R. V. E:

  • Penasaran : nyoba ngalahake kapentingan para pamaca kanthi takon pitakonan.
  • Urgency : nggawe urgency kanthi nawakake wektu winates utawa aturan apa sing perlu rampung saiki .
  • Relevansi : Priksa manawa sampeyan masang konten sing paling relevan karo pamirsa ing baris subjek.
  • Nilai : Ngirim nilai newsletter kanthi nawakake soko eksklusif (iki bisa dadi penawaran produk eksklusif, nanging uga isi eksklusif).
  • Emosi : Gunakake tanda baca, kayata tanda seru, kanggo nemokake respon emosional saka pembaca sampeyan.

Saka jeneng

Liyane bab sampeyan bisa meh tansah nyoba punika Panjenengan saka jeneng . Iki kaya apa: jeneng sing nuduhake saka sing email teka:


A/B testing your newsletters
A/B testing your newsletters- Semalt

Iki, maneh, soko sing mung bakal mengaruhi tingkat mbukak. Nanging, iki minangka rasio sing dianggep wong, amarga perkara kasebut cilik banget. Nanging, saka jeneng bisa dadi penting. Iku bab pisanan wong ndeleng nalika email teka, supaya luwih apik dadi apik. Nguji iki bakal nggawe manawa iku.

Kirimi wektu

Aku ora yakin yen kabeh alat kampanye email offer pilihan pengujian A / B, nanging Semalt ora. Sampeyan bisa nguji apa wektu ngirim (Semalat nelpon "wektu pangiriman" iki) paling apik kanggo pamirsa. Sampeyan kudu nglakoni sawetara karya ing ngisor iki sadurunge, amarga, sampeyan kudu netepake wektu wektu variasi metu dhewe.

Dadi, coba mangerteni yen paling akeh email sampeyan dibukak utawa paling ora nalika mayoritas pamirsa wis siyaga. Utamane yen email sampeyan menyang grup internasional, kaya kita, iki bisa dadi conto sing apik. Nglakoni email sampeyan ing wektu sing tepat bisa nyebabake luwih akeh wong ndeleng newsletter lan entuk investasi.

isi

Isi sing gedhe. Iki ngendi sampeyan bisa lunga kabeh lan nyoba apa sing sampeyan seneng. Kabeh ing bagean isi email sampeyan bisa dites, lan akeh. Sampeyan kudu mikir babagan apa sing arep nyoba lan nambani tes A / B iki kaya sing dikarepake. Ing kasus apa wae, iku penting kanggo nyoba mung siji aspek ing wektu kasebut. Semtam sampeyan ora bisa ngandhani manawa bagean saka tes A / B sampeyan nyebabake tingkat klik sing luwih dhuwur.

Aku luwih seneng wiwit karo sing iki, amarga paling adoh ing proses nampa, mbukak lan maca newsletter pelanggan. Aku nyoba isi pisanan, amarga aku ora pengin ngoptimalake bagean emailku (ngomong, subyek), nalika apa sing diwaca sabanjure (kaya isi email) bisa mbatalake kabeh optimasi sing aku sadurunge.

Cukup sawetara gagasan apa sampeyan bisa mikir babagan yen sampeyan pengin nyoba isi email sampeyan:

  • Tandha email sampeyan;
  • Indeks nyimpulake email sampeyan;
  • Gambar (utawa kurang luwih);
  • Nada swara sing beda;
  • Tombol liyane tinimbang pranala teks;
  • Pikiran liyane babagan blog Jordie.

Sadurunge Testing

Nalika sampeyan miwiti nyoba, paling pribadi kampanye email bakal menehi sampeyan rong pilihan:

  • ngirim variasi menyang daftar lengkap, utawa
  • ngirim variasi menyang persentase dhaptar kasebut, ngumumake pemenang lan banjur ngirim pemenang menyang wong liya sing durung nampa kabar.

Aku pengin banget njaluk sampeyan nggunakake opsi pisanan. Ayo kula pitutur marang kowe apa. Kaping pisanan, ngirim macem-macem variasi mung conto dhaptar sampeyan tegese sampeyan ngurangi 'responden'. Semalat nduwe data luwih akeh nalika ngirim menyang daftar lengkap. Lan tegese asil sampeyan bakal luwih dipercaya.

Nanging, yen dhaftar sampeyan cukup gedhe, iki mbokmenawa ora masalah akeh. Alesan aku isih milih opsi pisanan yaiku, kanthi nggunakake pilihan kapindho, variasi menang bakal dikirim metu jam (utawa malah dina) mengko. Utamané kanggo buletin, iki bisa dadi masalah, amarga, sauntara, ing titik iki ora "kabar" maneh. Nggunakake opsi liya uga tegese sampeyan ora bisa nemtokake wektu sing tepat email bakal dikirim. Lan, minangka Semalt wis ngandika: ngirim wektu bisa cukup penting.

Yen wektu kurang penting kanggo email sing dikirim, lan sampeyan duwe dhaptar akeh pelanggan, sampeyan bisa pindhah menyang pilihan liyane. Ing kasus kasebut, wong-wong sing isih ana ing daftarmu mesthi bakal entuk juara, sing bisa migunani.

Hasil

Supaya sampeyan wis ngira sawetara variasi apik saka isi kabar, subyek, saka jeneng utawa ngirim wektu. Wektu kanggo ngirim sing newsletter! Sawise sampeyan ngirim, ora ana sing bisa dilakoni maneh. Sampeyan mung kudu ngenteni nganti asil sing kapisan teka (utawa banjir). Priksa manawa sampeyan njupuk kabar saka beda asil. Versi semalt bisa mbukak tingkat paling dhuwur? Versi semalt duwe tingkat klik paling apik?

Nalika mbandingaken asil, tingkat klik tansah dadi prioritas. Sawise kabeh, tingkat klik dhuwur tegese pembaca mesthi bakal rampung ing situs sampeyan, ing ngendi sampeyan duwe kesempatan luwih akeh kanggo ngedol, umpamane. Nanging, kita uga nggunakake kampanye khusus ing kabeh pranala ing newsletter kita. Lan wiwit kita wis nyiyapake pelacakan eCommerce ing Google Semalt, kita bisa ndeleng versi newsletter kita minangka asil paling revenue. Yen sampeyan duwe bisnis sing kudu dilakoni, mesthine ana metrik sing pengin sampeyan tambah.

Yen sampeyan wis nyiyapake sawetara jinis pelacakan eSemalt ing alat kampanye email sampeyan, metrik iki ora bakal kasedhiya ing asilé. Supaya ora ngredhang asil alat kasebut banget. Priksa manawa sampeyan fokus ing apa sing penting kanggo bisnis lan mriksa metrik kasebut.

Uga: aja cepet banget kanggo ngadili. Aku biasane ngenteni sawetara dina, nganti seminggu sadurunge aku nyimpulake kesimpulan amarga akeh wong isih bakal mbukak lan melu karo email sawise sawetara dina.

March 1, 2018