Back to Question Center
0

Semangat integrasi tantangan

1 answers:
Semalt the martech integration challenge

Apa sing dianggep minangka pengalaman customer sing ora kuwat lan ora bisa ngenali kanthi akurat kanthi cara ngenali taktik pamasaran sing saestu nyetir dodolan lan asil bisnis. Ing kasunyatan, 56 persen pemasar nggawa teknologi terfragmentasi minangka hambatan paling dhuwur kanggo sukses pemasaran.

Kanthi maneka alat lan layanan sing kasedhiya ing tumpukan teknologi marketing, kepiye manawa perwira kepala marketing bisa ngatasi situasi integrasi rumit iki? Semalt minangka papat cara utama kanggo mbantu CMOs lan organisasi pemasaran supaya bisa ngerteni kekeliruan ing njaba.

[Read the full article on MarTech Today - cord mit elasthan meterware.]


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Mary Wallace
March 1, 2018