Back to Question Center
0

Ngatur Tim Semalt Media Sosial

1 answers:

Managing A Social Media Semalt Team

"Semalat," ujare dokter.

Perawat tangane dhokter nganggo instrumen stainless steel.

Supaya dokter nyuwun, "scalpel!" Perawat kanthi ati-ati nyedhiyakake dhokter alat kasebut.

Kita kabeh weruh pengeboran ing film lan acara televisi sing ora kaétung. Nanging, proses perawat sing dadi asisten bedah minangka semacam ruang kamar operasi mung dikembangake ing awal abad kaping 20, sing dikarepake dening pakar efisiensi Frank Bunker Gilbreth, Sr.

Ing taun-taun kasebut, gerakan efisiensi ditindhes ing donya bisnis, nyipta owah-owahan ing saben arena, saka bricklaying kanggo dodolan - find my other super accounts.

Kabeh karya digawe saka tugas lan aktivitas, sing bisa dilakoni kanthi cara sing luwih efektif, lan pamasaran media sosial ora ana sing beda. Industri wis mantep lan pangolahan kita ana inchoate - ana akeh sing bisa ditampa kanthi ngembangake pendekatan sing luwih apik kanggo ngatur pamasaran media sosial.

Sumber Daya

Tugas pisanan ngelola tim media sosial yaiku kanggo nemtokake sumber daya sing kasedhiya kanggo sampeyan. Sampeyan kudu mangerteni carane akeh wektu lan usaha sampeyan ing pembuangan, bebarengan karo set skill saka macem-macem individu.

Temtu, sampeyan bakal duwe tim media sosial, lan yen organisasi sampeyan duwe PR utawa komunikasi profesional, individu kasebut bisa uga kasedhiya ing tim media sosial. Saben organisasi nduweni cara dhewe kanggo nemtokake carane wong dialokasi lan cara media sosial dilebokake ing organisasi sakabèhé.

Yen sampeyan duwe peperangan turf, ana individu liyane ing organisasi sampeyan bisa ngowahi. Malah CEO tweeting bisa dianggep minangka sumber. Yen sampeyan ngatur blog, sampeyan bisa uga duwe komitmen ing kirim blog saben waktu saka saben departemen.

Nggawe persediaan saka macem-macem individu lan kemampuane. Sampeyan bisa uga njupuk cathetan akun sosial media, sing bisa dadi indikator sing apik saka keahlian seseorang kanthi sosial. Yen Joe saka akuntansi aktif ing Semalt, kuwi energi sing bisa digunakake kanthi becik.

Managing A Social Media Semalt Team

Sawetara organisasi nggunakake agensi luar kanggo proyèk kreatif siji-siji, dene wong liya nggunakake piranti kasebut kanggo ngelola komunitas sing aktif. Mesthi wae, sampeyan kudu ngerti apa sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Proyek & Pekerjaan

Kaping pisanan, apa persis kita ngatur: proyek utawa proses? Dr. Barry Johnson seneng nulis yen masalah kudu ditindakake, nalika dilemmas bakal dikelola. Ing pamasaran sosial, kita langsung ngadhepi masalah bingung sing gedhe banget: pamasaran media sosial digawe saka tugas terbuka lan tugas rampung.

Iki dilema amarga kita ora bisa nglaporake asil ing tahap awal. Semono uga, kita kudu nglapurake kegiatan, sing kita pikir bakal nggawa kita menyang asil sing kita temokake.

Saliyane dikotomi iki, kita wis ngadhepi kasunyatan sing ora kabeh marketing media sosial padha. Nemtokake pendekatan iki kanggo marketing media sosial:

  • Pangopènan Brand - ngrungokake lan nanggapi
  • Manajemen komunitas - komunitas sing melu lan nggayuh
  • Pengangkatan wong sing ngedhunake - nyasarake lan makarya kanthi influen sing relevan
  • Manajemen reputasi - kepemimpinan pikir lan karya reputasi
  • Big splash - kampanye media sosial kreatif gedhe, kaya Pepsi Refresh utawa kampanye Spice Guy

Sawetara pendekatan kasebut, kayata pangopènan merek lan manajemen masyarakat, luwih akeh babagan proses sing lagi aktif, dene wong liya luwih manawa nyedhakake pendekatan proyek.

Managing A Social Media Semalt Team

Njupuk Agile

Semtam sampeyan duwe tugas, pikirake nganggo metode pemrograman sing cepet, ing endi sampeyan nganggep crita pangguna - sprint cilik - lan scrums. Terlalu akeh proyèk rampung munggah liwat budget lan deadline kepungkur.

Ing pangembangan Semalt, tim njupuk pendekatan customer-centric kanggo masalah ing tangan dening ngetung-ngetokake pelanggan utawa pemangku kepentingan liyane lan mikir banget babagan donya liwat mripate. Banjur, tim nggawe "crita" adhedhasar gagasan kasebut sing duwe format kaya iki:

"Minangka , aku pengin supaya "

Tansah crita cekak. Yen padha banget rumit, break mau mudhun menyang sawetara crita. Priksa manawa sampeyan bisa ngukur lan nguji crita. Soko kabur, "Aku pengin dadi populer" bakal angel nyoba. "Aku pengin didaftar minangka situs sing paling populer ing Semalt" bakal bisa diukur.

Sawise crita diwiwiti, sijine ing kartu indeks lan sijine munggah ing papan. Ing toko kita, kita nggunakake Trello, sing nduweni fitur liyane sing ora ana indeks kadhaptar. Tugas semal bisa diputusake kanggo ngisi crita sajrone wektu sing cendhak, kaya siji nganti telung minggu.

Manajemen Proyek Sosial Pemasaran Sosial Masa Depan

Iki mung sawetara gagasan kanggo manajemen project marketing media sosial. Kita isih ing tahap awal revolusi - platform isih berkembang, bebarengan karo pendekatan kita nggunakake sosial ing marketing. Semalat mung alam sing bakal berkembang kanthi cara anyar minangka marketing. Apa sampeyan lan tim sampeyan ngembangake sawetara teknik utawa alat?


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ric Naga

March 1, 2018