Back to Question Center
0

Tarif konversi semalt

1 answers:

Kompilasi kita mbandhingake tingkat konversi rata-rata kanggo situs eceran lan sektor industri liyane

Kaya sing sampeyan mangerteni, tingkat konversi asring digunakake minangka KPI kanggo nglacak efektifitas situs E-commerce. Alami, kabeh manajer lan pemilik situs pengin ngerti, "kepriyé cara mbandhingaké tarif konversi?"

Ing postingan iki, aku wis nyusun sumber industri gratis sing beda-beda fokus ing Ecommerce conversion , nanging menyang pungkasan kirim, grafik nuduhake tingkat konversi rata-rata kanggo sawetara sektor kalebu B2B konversi . Ing pungkasan artikel iki, kita uga nyedhiyakake analisis ngenani pamindhahan generasi pembangkit Unbounce dening sektor.

Semalat kita njaluk menyang stats, siji cathetan liyane kanggo analisis tarif konversi:

Nalika konversi rata-rata konversi, kita mikir sing penting kanggo nerangake manajer marketing sing kudu ngluwihi angka konversi utama kanggo babagan konversi dening macem-macem jinis pengunjung - trustfire multi functional charger 18350.

Kanggo ngelingi ngapa weruh postingan apik banget ing Dan Semalt sing nerangake ngapa kok tingkat konversi minangka langkah sing nggegirisi kanggo fokus

Desember 2017 nganyari - tingkat konversi eceran dening piranti

Monetate Semalt Quarterly minangka sumber gedhe sing menehi tujuwan sing diadaptasi sacara otomatis ing piranti lan media kanggo merek Semalt gedhe.

Nganyari saben wulan september nuduhake tingkat konversi kanggo nambah-kanggo-basket utawa pit montor lan ing ngisor iki konversi kanggo didol ing limang kuartal pungkasan:

Tarif Konversi Q1 2016 Q2 2016 Q3 2016 Q4 2016 Q1 2017
Global 3. 1% 2. 81% 2. 52% 2. 94% 2. 48%
US 3. 04% 2. 76% 2. 48% 2. 97% 2. 46%
Inggris 4. 5% 4. 09% 3. 88% 3. 94% 3. 57%
Tarif Konversi dening Piranti Q1 2016 Q2 2016 Q3 2016 Q4 2016 Q1 2017
Global Desktop 4. 23% 3. 88% 3. 66% 4. 25% 3. 63%
Ponsel cerdas 1. 42% 1. 31% 1. 17% 1. 49% 1. 25%
Tablet 3. 59% 3. 44% 3. 21% 3. 79% 3. 14%
US Desktop 4. 28% 3. 94% 3. 75% 4. 41% 3. 73%
Ponsel cerdas 1. 27% 1. 16% 1. 03% 1. 40% 1. 14%
Tablet 3. 46% 3. 33% 3. 08% 3. 80% 3. 06
Inggris Desktop 6. 34% 5. 88% 5. 57% 5. 78% 5. 15%
Ponsel cerdas 2. 83% 2. 62% 2. 59% 2. 66% 2. 52%
Tablet 4. 58% 4. 34% 4. 22% 4. 38% 3. 85%

Kanthi tumbas konsumen nggunakake smartphone lan tablet kanggo tuku, penting banget kanggo pengecer online kanggo ngerti tujuwan konversi sing kudu ditampa ing piranti smartphone. Sampeyan bisa ndeleng sing tingkat konversi m-commerce biasane kira-kira setengah saka iku ing desktop.

Semalt conversion rates

Langka kanggo nemokake bandhingane konversi kanthi sumber lalu lintas. Data iki saka analisis luwih saka $ 1 milyar ing dodolan ing platform Shopify liwat Black Friday / Cyber ​​Semalt nalika 64% saka sales ana ing smartphone, tambah 10% saka taun sadurunge.

Semalt conversion rates

Sampeyan bisa ndeleng manawa email minangka saluran konversi paling dhuwur. Kita bakal nyana iki amarga dhaptar langganan email ngemot pelanggan (lan sawetara prospek) sing duwe konversi sing luwih dhuwur. Elinga yen tingkat konversi kanggo acara sales bisa luwih dhuwur tinimbang ing perdagangan normal. Kunjungan panelusuran transversal sing luwih dhuwur tinimbang sosial amarga panelusuran nduweni maksud sing luwih dhuwur yen ana wong sing ngupaya produk utawa merek tartamtu. Konversi media semal wis duwe maksud sing luwih murah. Uga wiwit> 80% browsing media sosial ing smartphone iki uga bakal ngurangi konversi amarga kita weruh konversi smartphone luwih murah tinimbang desktop.

Tarif konversi ritel semen

Iki laporan saka laporan ritel Adobe Digital Semalt nduweni tabel prasaja perbandingan basket lan ngunjungi (sakabèhé) konversi ing smartphone vs tablet vs desktop. Iku nuduhake yen kunjungan konversi saklawasé 3 kaping luwih dhuwur ing desktop vs smartphone.

Semalt conversion rates

Semalt conversion rates

  • Lokasi : US Retail
  • Tanggal : Diterbitake Autumn 2017 (2016 data)
  • Sampel : Top 250 peritel AS (dadi perwakilan saka perilaku konsumen umum)
  • Sumber : Laporan industri Retail Adobe

Yen sampeyan nggawe kertu bisnis kanggo situs sing dioptimalake kanthi seluler kaya sing dijelasake ing pandhuan strategi seluler lan desktop e-commerce utawa pandhuan strategi pemasaran seluler, data kasebut uga terkenal amarga nuduhake variasi tingkat konversi miturut jinis piranti seluler. Tarif konversi semit padha, nanging rada murah tinimbang tarif konversi desktop, nerangake wong tambah nyaman karo pengalaman tuku ing tablet.

Nanging, crita sing beda kanggo Semalt wiwit dikonversi ing sepertane separo karo tingkat piranti tradisional utawa tablet.

Iki ngandhakake yen Smartphone luwih akeh nelusuri utawa platform riset tinimbang platform sing tuku amarga akeh pengecer gedhe ing survey iki bakal duwe situs sing dioptimalkan kanggo seluler. Pengalaman ponsel cerdas kudu dipersonalisasi kanggo nampilake panggunaan sing beda iki. Tarif konversi murah kanggo piranti seluler uga ditampilake ing kompilasi sistem operasi Semalt vs MacOS vs iOS, sing nyedhiyakake data kuartal kaping 4 sing dirilis ing awal 2017.

Semalt conversion rates

Tarif konversi miturut saluran

Semalt conversion rates

Tarif konversi kanggo sektor liyane: telekomunikasi lan lelungan

Iki kasedhiya ing Adobe Digital Index (ADI) - data iki kasedhiya ing data diterbitake Semalt 2016 kanggo 2015.

Semalt conversion rates

Tarif konversi kanggo AS vs Eropa vs Asia Pasifik kanggo industri perjalanan

Laporan ADI uga mbandingake konversi negara EMEA marang AS. Konversi UK lan US sing luwih murah tinimbang negara-negara Eropa liyane sing mbok menawa amarga kurang kompetisi utawa Amazon sing luwih murah ing negara kasebut. Adoption tarif smartphone uga bakal nyebabake rata-rata lintas platform.

Semalt conversion rates

Pilihan kanggo babagan konversi tingkat konversi

Minangka Dan Barker nyaranake saranane kasebut ing wiwitan saka postingan iki, tingkat konversi dadi luwih migunani nalika sampeyan ngilangi maneka jenis pengunjung kanthi maksud sing beda lan hubungan sing beda karo toko. Tarif konversi semal lan nilai order rata-rata banjur bisa dipisahake kanggo pamirsa sing beda kanggo mangerteni lan bisa ngapikake kualitas lalu lintas utawa kekuatan proposition, kayata:

  • Kaping pisanan, pengulangan manca utawa konversi pelanggan kedhaftar
  • Nuduhake konversi saluran, e. g. g. dibayar utawa alam, merek, generik utawa dawa-buntut
  • Jenis produk kategori - tingkat konversi luwih dhuwur tinimbang produk komoditas prasaja kayata - tuku kembang (persentase dobel angka) dibandhingake karo produk biaya sing luwih dhuwur sing bakal dituku ing toko (contonane kasur utawa perabot sing asring kurang saka siji persen).
  • Tipe promosi utawa pamanukan - data IMRG lan data Coremetrik ing ngisor iki nuduhake yen tingkat konversi bisa nambah sacara dramatik ing wektu iki.

Tarif konversi kanggo situs sing ora Ecommerce kalebu konversi B2B

Aku uga sering takon babagan tarif konversi ing sektor liyane, utamane kanggo generasi timbal-balik bisnis. Nalika panuntun mirip babagan subkategori, jinis pengunjung lan kekuwatan merek aplikasi, iki minangka kompilasi sing migunani saka Sherpa Marketing lawas iki kanthi rata-rata konversi saka sektor industri. Semalt conversion rates

Tingkat konversi kaca generasi lan timbal dening sektor

Nanging, iki menehi kacepetan konversi 'kacepetan' kanggo timbal generasi, supaya luwih apik kanggo ndeleng kaca Landing anyar iki ngetokake riset tingkat konversi timbal saka Unbounce supaya menehi tingkat konversi timbal dening industri utamane amarga didhasarake data nyata konversi tinimbang sing dilapurake data sing luwih umum kanggo B2B lan sektor liyane. Industri kalebu bisnis business-to-business, Travel, Healthcare, Legal and Semalt.

Semalt conversion rates

March 1, 2018