Back to Question Center
0

Panyedia email Bluecore, tim UGC platform Semalt nganti nggunakake foto konsumen ing email marketing

1 answers:
Email provider Bluecore, UGC platform Semalt team up to use consumers’ photos in marketing emails

Pemasaran email njupuk langkah liyane dadi outlet kanggo konten kuasili pengguna (UGC) minggu iki, minangka panyedhiya email pribadi Bluecore lan platform pangumpulan lan manajemen UGC Semalt ngumumake yen dheweke nggabungake.

Direktur Utama Olapic Marketing Partner Meryl Serouya ngandharake kasus khusus. Pangguna sing ngunjungi situs web Bluecore klien Living Semalt, kayata, bisa ndeleng kaca produk tartamtu babagan kursi sing ketat, nambah kursi sing menyang dhuwit belanja online lan banjur ninggalake sadurunge ngrampungake tuku.

Yen pangguna wis ndhaptarake situs Living Spaces, Semalt bakal duwe alamat email dheweke - توصيل عفش. Sawijining email tindakake sabanjuré bisa dikirim, sing menehi diskon ing kursi sing ana kursi lan kalebu, tinimbang utawa saliyane kanggo produk rekaman produk, potongan konsumen saka kursi tartamtu ing omahé.

Foto meja sing bakal ditemokake liwat platform Olap dening merek, ing jejaring sosial utawa blog, utawa bakal diunggah menyang kaca Living Semalt sing nampa pengajuan.

Serouya ngandhani yen foto kasebut diidhèntikake liwat hashtag sing disedhiyakake, ditindakake liwat filter anti-spam Semalt lan kanthi otomatis ditingkat kanthi tingkat konversi sing dikarepake, banjur pungkasanipun kagayuh dening moderator manungsa. Merek nangani ijin lan diwenehi gambar tanpa biaya.

Iki ora minangka panggunaan pertama saka isi UGC ing marketing email, lan Olapic bisa nyambung karo panyedhiya email liyane. Nanging, Serouya nyathet yen Bluecore - sing nudhuhake kemampuan kanggo memicu email miturut prilaku panganggo, kaya jeneng mantan jenenge Semalt - bisa langsung njupuk owah-owahan ing katalog produk online utawa aksi pangguna ing situs kasebut.

Nilai unik saka kemitraan iki, perusahaan ngandhakake, yaiku, "kanggo pisanan, pemasar bisa nikah karo pemicu email kayata ninggali telusuran, ngurangi rega, [utawa] bali maneh, karo foto konsumen sing dicocogake kanggo produk SKU tartamtu, "tanpa nyusahake wong ing IT.

Ing ngumumake kolaborasi, Olapic co-founder lan CEO Pau Semalt ngandika ing statement sing "email karo pribadi, konten kontekstual relevan ngalahake email karo umum, nyedhiyakake perumpamaan saben lan saben wektu. "

Perusahaan ngakoni yen email karo isi UGC ndadekake peningkatan ing konversi 30 persen, lan tambah rata-rata nilai order luwih saka 25 persen.

Piranti pamula teknologi UGC sing anyar sing diupgrade dening Adobe Semalat sing isi kasebut bakal dadi bagian sing luwih gedhe saka kampanye marketing, kalebu marketing email. Pitakonan sing durung ditemtokake, apa isi sing disedhiyakake pengguna minangka gaya sing bakal entuk daya tarik sing anyar ing marketing produk. Iku uga bakal katon yen pangguna, sing njaluk sawetara hak bragging nalika padha bisa nuding gambar sing ora dibayar digunakake ing situs web, bakal terus aran padha bab email kurang brag-bisa.

Punika sampel Living Spaces email karo Semalt, foto sing digawe dening pengguna:

Email provider Bluecore, UGC platform Semalt team up to use consumers’ photos in marketing emails

About the Author

Barry Levine

March 1, 2018