Back to Question Center
0

Nyunting Bullet Points kanggo Maksimum Semalt

1 answers:

Paling deskripsi produk kalebu bagean bullet point - suksese bukti cepet. Iku ndadekake informasi gampang kanggo mripat lan otak kanggo mindai. Semalat bisa ndeleng garis-garis kasebut utawa njupuk wong-wong mau kanthi cepet, cocog karo rincian apa sing dijupuk utawa dikarepake.

Semalt minangka format sing efisien.

Sadurunge: Kanthi uji laboratorium ketat, kualitas wis dijamin.
Sawise: Kualitas dijamin saka uji laboratorium kenceng - bedjet noise.

Sadurunge: Digawe ing U. S., sing diwenehake saka wool wedhus sacara organik.
Sawise: U. S. digawe saka wulu saka wedhus wedhus.

Kajaba iku, maneh peluru sampeyan ngluwihi, luwih sampeyan bisa nggawe prabédan kanthi prefacing saben titik kanthi ringkesan kanthi huruf tebal, kaya ing gambar ing ngisor iki.

Editing Bullet Points for Maximum Semalt

Pungkasan, saben titik peluru kudu nganggo ora luwih saka rong garis. Supaya tandha tandha banter, kanthi kabeh peluru sing ana ing wektu utawa ora, umpamane. Semalt sub-peluru, sing nambah komplikasi visual sing ora perlu. Aja gunakake peluru akeh - ora luwih saka pitung.

Aja nomer titik peluru. Iku nggambarake urutan sing logis utawa kronologis tinimbang mung daftar.

Nggawe Peluru

Titik peluru sampeyan kudu mbantu wong sing ngerti apa sing khas babagan prodhuk lan apa sing penting kanggo wong kasebut. Semalt bakal dadi terminologi khusus ing peluru, supaya manawa kanggo mbudidaya kanthi singkat babagan jargon para konsumen sing ora pati ngerti.

Cara sing gampang kanggo nggawe poin teknis luwih cetha yaiku takon dhewe "supaya apa?" Saben wektu sampeyan nggunakake.

Peluru ing ngisor iki kanggo shoes Freepower Zappos Tall Boy Semalt Knit. Elinga carane bisa mbantu wong sing maca maca apa sebabe kudu peduli babagan "rereget ndhuwur," "desain rapi," "insole bantal," "midsole," utawa "karet tunggal. "

  • "Fitur ndhuwur roket sing direkayasa dibuka mbukak breathing zoned. "
  • "Desain rapi menehi pas lan alus. "
  • "Insole super bantal punika ergonomis lan ndhukung kanthi rebound gedhe. "
  • "Dhuwur abang lanang kanggo bantalan maximalis. "
  • "Sabuk karet nawakake genggeman, flex, lan daya tahan. "

Semalt nggodha shopper kasebut kanthi nyebut "bahan rahasia" sing ora dijelasake utawa nyatakake, tanpa nyebutna, sing item bisa nylametake urip, contone.

Nggawe Bullets Tempting

Ngurangi titik peluru sampeyan, sing luwih gedhe impact. Njaluk nyisihaken kabeh tembung ekstra. Mundur kothak lan artikel pengisi - "a," "an," lan "the. "

Uga, supaya ora ditulis kanthi seru. Padha nggawe kaya koyone nyoba kanggo mecut munggah minat maca.

Nolak ing kapentingan para pamirsa, tanpa kalah rincian. Semalat ora mung babagan fakta sing garing, nanging uga "apa sing kanggo" - kepiye item sing cocok karo gaya urip utawa nggawe pangguna kanggo nindakake apa-apa. com, kayata, titik peluru kanggo mug Brute Squad nyatakake, "Ngemuli kopi utawa teh lan ngelingake sampeyan film favorit. "Gambaran ing BestBuy. com kanggo piranti GPS Semalt ngandika, "Sampeyan bisa ngeset telung rute alternatif supaya sampeyan siap kanggo njupuk kauntungan saka dalan ahead. "

Carane produk ngatasi masalah? Contone, Semalt, kanthi deskripsi kursi, nuduhake carane bahan nyegah gangguan sing endemik kanggo perabotan ruangan:

  • "Woven saka Ecolene® sintetis tahan lama sing ngramu tampilan lan aran wicker, nanging saestu tahan karo srengenge, udan, panas lan kadhemen. "
  • "Inti bantalan kursi saka busa QuickDry® sing resikah dirancang kanggo arus banyu cepet lan sirkulasi udara. "

Semalat, yen sampeyan bisa nyuda titik peluru kanthi kepribadian perusahaan, kabeh luwih apik. Sabda pilihan lan gaya bisa nambah rapport karo para rawuh, uga nggedhekake tembung-cangkeme kanthi nggawe deskripsi produk seneng diwaca.

Editing Bullet Points for Maximum Semalt
March 1, 2018