Back to Question Center
0

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

1 answers:

Pedagang online bisa tansah nggunakake sawetara saran gratis saka komunitas desain. Semalat minangka macem-macem ebook gratis sing kasedhiya kanggo bantuan.

Punika daftar ebooks babagan desain - vps providers in my area. Semalt minangka judhul ing typography, desain klasik, téori warna, desain pengalaman pengguna, logo, gedung merek, kreativitas, lan liya-liyane. Kabeh ebook iki gratis.

Free Ebooks on Design

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Resilient Web Design. Buku iki nyathet sawetara pendekatan kanggo desain web sing wis dadi bukti nyata. Sampeyan ora bakal nemokake kode apa wae. Sampeyan bakal nemokake gagasan lan pendekatan. Lan gagasan luwih resik tinimbang kode. Priksa sajarah desain web kanggo ngembangake pendekatan sampeyan kanggo mbangun situs web mangsa ngarep.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Desain & Warna Flat. Saka platform desain produk UXPin, Flat Design & Colours nawakake instruksi teknik paling apik kanggo nggunakake warna lan desain datar, kalebu conto saka Google lan Squarespace. Topik kalebu pro lan kontra saka desain datar, emosi werna, lan cara ngganda warna lan tektur.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Bentuk Desain . Bentuk Desain yaiku ndelok sipat desain - gerakan utama lan konteks budaya. Buku kasebut diwiwiti minangka dhiskusi dening perancang lan ilustrator Frank Chimero. Pungkasanipun, kampanye Kickstarter dipunbikak kangge nyebaraken karya. Proyek sing misuwur ketemu gol penggalangan dana ing dina pisanan lan banjur ngluwihi gawang, kaping papat.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Tipe Klasifikasi eBook. Buku iki bisa mbantu sampeyan sinau klasifikasi 10 jenis: Humanis, Garalde, Didone, Transisi, Lineal, Mekanis, Blackletter, Hiasan, Skrip, lan Manual. Jelajahi dasar dhasar apa sing kudu sinau tipografi.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

DesignBetter. Pustaka Co. Seri telung buku iki saka inVision, platform prototyping lan desain, nylidiki cara perusahaan paling apik nyedhiyakake desain produk, pamikiran desain, lan kepemimpinan desain. Nggawe solusi nganggo dhasar pangguna kanthi wawasan sing diteken saka pimpinan desain.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Merancang kanggo Web. Buku iki yaiku babagan cara komunikasi kanthi desain. Sinau proses desain tradisional, alat penting, tipografi, téori warna, dasar komposisi, lan unsur riset.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Kabeh sing Ngerti Prakawis Logo Design. Kekuwatan desain logo yaiku apa sing ora kudu dilirwakake. Logo gedhe bisa nyritakake crita merek, dadi dhuwit iklan paling bisa tuku, lan tansah mbangun kepercayaan kanggo bisnis. Ing pandhuan iki cepet kanggo desain logo, sinau dasar logo apa, aturan nggawe logo, lan liya-liyane kanggo ditimbang, kayata warna lan tipografi.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Desain UX kanggo Startups. Buku iki nyedhiyakake nasihat pengalaman pangguna nyata saka C. E. O. of UXPin, platform desain. Sinau carane ngetrapake asumsi produk, praktek teknik desain UX efisien, tuwuh produk sampeyan, lan ngoptimalake desain. Entuk dhaptar 60 alat desain UX handpicked

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Elements of Typographic Style Applied to Web. Iki minangka pandhuan online praktis kanggo typography web sing nerjemahake babagan seni grafis Robert Bringhurst klasik, Unsur Gaya Tipografi . Situs web-guide disusun kanggo ngetrapake prinsip-prinsip kerja Bringhurst, njelasake carane ngrampungake saben teknik nggunakake HTML lan CSS.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Web Gaya Guide. Versi pisanan saka Web Gaya Guide yaiku sawijining situs web, digawe ing taun 1993.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Pembaca UX. UX Reader nyedhiyakake pemahaman saka tim pangalaman user MailChimp. Diwiwiti kanthi pemeriksaan kolaborasi lan kerja tim. Troika UX nderek: riset, desain, lan pangembangan. Buku iki diakhiri karo pilihan artikel babagan refinement lan proses liyane.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Piksel Patch Perfect Precision. Buku iki minangka panuntun wiwitan kanggo prasaja lan topik desain digital sing cocog kanggo para pendatang anyar lan para profesional sing profesional. Kanthi saben topik, nawakake conto sing bermanfaat babagan panggunaan sing bener lan salah. Jelajahi desain lan pangembangan, presisi pixel, warna, organisasi, lan liya-liyane.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Brand House Book. Tujuan saka kitab iki kanggo nggawe branding nyata kanthi nggayuh pengalaman sehari-hari. Saben tahapan ing buku iki ana hubungane karo proses mbangun omah. Ing pungkasan saben tataran minangka ringkesan branding kanggo ngrancang, kanggo proses pembangunan merek sampeyan dhewe.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Cara Dadi Kreatif (PDF). Punika buku ingkang bermanfaat yen sampeyan perlu nemokake kreativitas desain sampeyan dhewe. Ditulis dening Hugh MacLeod, eksekutif iklan lan blogger, buku iki nyedhiyakake 26 tips supaya luwih kreatif ing seni, bisnis, lan urip.

-

March 1, 2018