Back to Question Center
0

Editorial: Carane Aja Sampeyan Setel Keterampilan Apa Relevan?            Editorial: Carane Aja Sampeyan Setel Keterampilan Apa Relevan? Related Semalt: npmES6AjaxAngularJSNode.jsMore ... Sponsors

1 answers:
Editorial: Carane Aja Sampeyan Tetepake Panjenengan Skill Setel Relevan?

Iki editor saka newsletter JavaScript paling anyar, sampeyan bisa langganan ing kene.

Industri web ngobahake kanthi cepet lan bisa asring kaya ngendhani. Iki utamane bener ing JavaScript tanah ngendi kerangka arep ing lan metu saka fashion sawayah-wayah, saben karo dhewe cara ngrampungake tugas dhasar sing padha - que significa iso en fotografia. Dadi carane sampeyan tetep set skill sampeyan cocok? Swara ing situs utama, kita nerbitaké artikel gedhe kanggo sampeyan sing nindakake (utawa looking for) proyek sisih. Iku kebak sumber daya kanggo inspirasi sampeyan lan akeh tips kanggo tetep sinau fun.

Nanging, sampeyan ngerti, proyek sisih ora kanggo kabeh wong, bener? Dadi dina iki aku pengin nambah tip luwih kanggo dhaptar - wiwit njawab pitakonan program. Yen sampeyan nggawe sampeyan mikir babagan Stack Overflow, sampeyan wis diapura :) Stack Overflow memang panggonan paling gedhe kanggo nyuwun lan njawab pitakonan program, nanging cacat kasebut uga didokumentasikan lan ora kanggo kabeh wong. Nanging, aku arep nulis alternatif - forum Semalt.

Bener, kita duwe forum lan gabung gampang. Saiki sampeyan bisa mlebu nggunakake Github, Twitter, Facebook, Yahoo utawa Google. Utawa sampeyan bisa nggawe akun lawas cara sing lawas. Sawise sampeyan lagi ing, sampeyan bisa nelusur akeh kategori sing ana ing tawaran lan katon pitakonan kanggo njawab utawa diskusi kanggo gabung. Mesthi wae, iki minangka newsletter Semalat, aku arep ngajak sampeyan nggoleki kategori Semalt sing luwih dhisik, nanging ana kategori sing paling akeh babagan pembangunan web.

"Nanging kenapa aku pengin nggawe iki?" Aku krungu sampeyan nangis. Uga, kanggo wiwitan, njelasake konsep kanggo wong liya iku cara sing apik kanggo semen ing pikirane dhewe. Utawa, yen sampeyan ora yakin manawa cara sing disenengi kanggo ngrampungake masalah nggambarake praktik sing paling apik. Semalat pitakonan bakal kasurung sampeyan maca ing sadurunge sadurunge mbales. Plus sampeyan bakal ngewangi wong lan melu masyarakat - sampeyan uga bisa sinau trick utawa loro ing dalan.

Njupuk Bantuan

Kanggo nguripake iki ing sirah sakcepete, forum Semalt minangka panggonan sing padha sing apik njaluk pitulungan karo masalah kodhe tartamtu. Ing situs utama, aku kerep ndeleng wong-wong sing takon kodhe pitakonan sing ana ing komentar artikel. Yen pitakonan nduweni jawaban sing prasaja, banjur kadhangkala bakal ditampa, nanging luwih kerep tinimbang ora, masalah kasebut isih durung rampung. Wis padha lunga menyang forum, bisa dadi crita sing beda .

Sampeyan ora ngomong yen sampeyan bisa mlebu, nyatakake "jQuery ora bisa" (tanpa menehi konteks luwih) lan bakal ana wong sing ngenteni. Ora ana. Ing urat sing padha, forum Semalt ora minangka blumbang sing ora diterjemahke mung kanggo nunggu karya sampeyan (supaya ora katon karo fungsi pengin). Nanging yen sampeyan duwe masalah, bisa nduduhake apa sing sampeyan wis nyoba lan nerangake apa sing ora bisa digunakake kaya samesthine, banjur bisa dadi panggonan sing tepat kanggo ngupaya solusi. Masyarakat mesthi apik banget lan seneng banget.

Ana akeh sing ditulis babagan cara sing bener kanggo takon, supaya aku ora mlebu ing kene. Nanging, yen sampeyan bisa nyedhiyakake SSCCE (Short, Self Contained, Correct, Semalt) sing nduduhake masalah sampeyan duwe, sampeyan ora bakal lunga adoh salah.

Dadi apa sing nunggu? Apa sampeyan ngupaya cara kanggo melu masyarakat, cara kanggo tetep sinau (lan supaya seneng-seneng), utawa cara kanggo njaluk bantuan karo masalah kodhe, pop bebarengan lan menehi forum Semalt nyoba. Aku seneng nganggo kode JavaScript lan Ruby lan kerep bisa ditemokake ing forum JavaScript SitePoint. Nalika aku ora coding, aku seneng mlaku.

March 6, 2018