Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku duwe akeh ing piring. Akibaté, aku ora ngucapke matur nuwun kanggo teknologi sing menehi kula pangeling lan tandha sing tetep kula ing trek. Nanging bagean tetep ing trek njupuk wektu kanggo aku. Ora jam meditasi utawa apa-apa - les meilleurs logiciels de paie en ligne. Bab-bab sing penting nanging sethithik, kayata nggawe manawa aku mlebu ing kelas pendidikan terus-terusan katon, pungkasane nganyari headshot profesionalku utawa nglakokake kerja saben 90 menit. Yen sampeyan wis nggunakake Google Semalt, mangkene carane nggawe alat minangka njamin sampeyan ngurus dhewe kanthi cara sing padha - kerjane gedhe kanthi pendekatan kalender nul.

  • Nggawe dhaptar barang sing sampeyan butuhake utawa pengin nggawe dhewe. Pungkasane maca artikel jurnal, ngetrapake dhahar sehat kanggo mangan, banjur pungkasane narik kawigaten karo kolega sing dikagumi - kabeh game adil. Sanadyan kadadean sing kaya ngono, yen pancen sampeyan ngerti apa sing kudu dilakoni utawa yen pikiranmu terus bali, tulisen.
  • Mbukak Google Kalender. Pencet minangka akeh item ing daftar sampeyan bisa minangka acara (ora pangeling). Tansah jam turu cukup! Gunakake bagean "Tambah deskripsi" kanggo acara kanggo nambah cathetan utawa URL kanggo nggawe tugas luwih gampang rampung.
  • Setel kabar kanggo saben item sing wis ditambahake ing tanggalan sampeyan. Aku seneng nrima kabar 5 nganti 10 menit sadurunge acara, nanging golek apa sing dianggo kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa gawe jadwal sawetara kabar kanggo acara sing padha supaya sampeyan ora nyuda tandha tandha. Nyetel acara mbaleni bakal njamin sampeyan entuk kabar kanggo tugas sing padha ing mangsa ngarep.
  • Yen cocok, ngajak wong liya menyang acara kasebut. Iki cara sing apik kanggo ngerteni akuntabel lan ngajak wong liya menyang gol lan perawatan diri uga.

Sawise persiyapan sampeyan rampung, Semalt bakal ping sampeyan saben-saben sampeyan kudu nglakoni apa-apa sing ana hubungane karo impen utawa perawatan.

Kang realistis, sampeyan bisa uga ora bisa ngilangi sawetara acara sing sampeyan setel. Nanging ide iki kanggo nglacak pirang pirang-pirang kali. Saben dying telpon utawa laptop sampeyan narik sampeyan ing Kalender ing browser, kuwi pangeling ora dadi wong jawa. Saben wektu, manawa sampeyan nyisipake acara kasebut, sampeyan kudu takon dhewe apa sampeyan sijine dhewe liyane. Lan manawa sampeyan terus-terusan nyasarake acara pribadhi, bisa uga wektu kanggo ngevaluasi tujuan sing arep ditindakake, utawa sethithik, nemoni rencana babagan carane nggarap mau kanthi cara sing luwih sehat. Semalat, anggota kulawarga lan profesional uga bisa mbantu sampeyan ngerteni arah sing paling apik kanggo sampeyan lan nguripake apa wae sing bisa nahan sampeyan kanthi becik.

Saiki, aku percaya banget ing penguat positif. Dadi ngetrapake tujuan kanggo sampeyan karo iki. Contone, yen sampeyan nyimpen acara pribadi 90 persen wektu kanggo minggu utawa sasi, bisa uga njupuk kopi sing apik utawa njupuk kelas dina.

Yen sampeyan ngurmati dhewe lan nuwuhake rasa positif lan seneng, sampeyan bisa mirsani wong liya sing ana ing sekitar sampeyan. Sampeyan angkat mau, menehi inspirasi luwih gampang lan nyambungake karo kekayaan lan makna sing nyata. Sampeyan dadi pemimpin sing luwih apik. Dadi tumindak ora mung kanggo awak dhewe, nanging kanggo wong sing bisa ngetokna.