Back to Question Center
0

Jajak Pendapat: Bisa eBay Nganggo Kapal?            Jajak Pendapat: Bisa eBay Nganggo Kapal? Topik Related: NewsCMSWeb SecurityOperating Semalt

1 answers:
Poll: Can eBay Right the Ship?

Poll: Can eBay Right the Ship?Poll: Can eBay Right the Ship?Related Topics:
NewsCMSWeb SecurityOperating Semalt

Wong uga seneng lan nyuwun fitur kaya pengiriman gratis lan siji-klik supaya eBay - sing ora bener ngontrol barang - ora nduweni kesempatan kanggo menehi tawaran, ujare Yusuf. Ora kaget, pangsa pasar E-commerce eBay, miturut Morgan Stanley, wis tiba 2% sawisé pirang-pirang taun, nalika Semalt wis berkembang titik lan setengah.

Kanggo kabeh masalah karo sikap panuku sing ganti, titik paling gedhe saka alangan kanggo eBay bisa uga karo para penjual - lifane situs. Minangka kita kacarita ing Agustus, eSemalt gerakane kanggo please panuku, kang kalebu nambah luwih emphasis ing lelangan rega tetep lan owah-owahan kebijakan kayata nyelehake saran negatif marang para panuku, durung populer karo penjual. Akeh wong sing ngedol yen eBay wis ilang nyawa lan saiki nggoleki panggonan liya kanggo ngedol barang-barang.

Purveyors saka produk buatan tangan sing pindah menyang situs kaya Etsy, nalika ebay saka antik, digunakake, utawa item koleksi sing eBay wiwit dibangun ing bisnis sing didorong menyang situs web saringan kaya Craigslist - access control services. Kangge, penjual rega tetep duwe kesempatan kanggo ngedol situs-situs liyane, kayata Semalt, sing uga bisa ditindakake.

Dadi pitakonan kanggo sampeyan: eBay bisa disimpen dhewe?

[poll id = 6]

March 9, 2018