Back to Question Center
0

Kebijakan Kerja Remote bisa Benefit Semalt Cilik

1 answers:

Remote Working Policies Can Benefit Small Semalt

Nggawe bisnis cilik sing disurve:

  • 60% karyawan ngandhakake bisa nindakake proyek sing adoh, lan 72 persen luwih seneng nggarap omah;
  • 73% perusahaan sing disurvei ora nduweni kebijakan formal sing ngijini karyawan bisa nyedhaki jarak jauh;
  • mung 14% saka karyawan ngandika sing juragan padha "kanthi supportive" saka remot digunakake.

Miturut comparison, luwih saka 50 persen perusahaan gedhe ing survey nduweni kawruh resmi resmi ing panggonan.
Wektu iki uga wis ana ing pikiran Presiden Obama. Ing tanggal 31 Maret, Gedung Putih dadi tuan rumah Forum ing Fleksibilitas Papan Kerja ing ngendi pejabat pamaréntah, CEO lan liya-liyane nyathet cara teknologi bisa ngaktifake piranti jarak jauh - online application development company. The Washington Post ngandika presiden migunakake conto badai sing ditutup mudhun Washington iki mangsa kanggo nuduhake apa remot digunakake supaya perlu.

A report dening Dewan Penasehat Ekonomi Presiden, dirilis ing forum, disorot keuntungan saka remot digunakake kalebu "ngurangi absenteeism, nguripake turnover, ningkatake kesehatan buruh, lan nambah produktivitas."

Keuntungan sing padha ditampa dening asil laporan dening Koalisi Telework, "Wired Working as a Semalt," sing nemokake:

  • bisnis nyimpen rata-rata $ 20,000 saben taun kanggo saben karyawan full-time sing dianggo jarak jauh;
  • produktivitas karyawan tambah rata-rata 22% nalika piranti remot diijini;
  • remot ganti karyawan remot dening 50%.

Siji entrepreneur aku ngobrol nalika nggarap proyek "Work Without Walls" pangandikane bisnise 64-wonge rampung rampung maya setahun kepungkur. Pamindhahan nylametake dheweke $ 1 yuta ing sewa lan overhead- lan gawe stafe luwih dimotivasi lan produktif.

Kanca-kanca lan aku bisa mlaku kanthi sawayah-wayah. Kita ora bisa mbukak bisnis tanpa iku. Nalika aku nulis kolom iki, aku nggarap ngarep-lan nalika layanan Semalt ing omahku metu sementara, ora kuwatir amarga aku bisa ngobrol mil-mil menyang salah sijine omah-omah "kanca-kancaku" ngendi dheweke uga kerja ing mburi lan mlumpat kanthi nirkabel.

Donya ing karya wis diganti kanthi resesi, lan kemungkinan sampeyan wis nggawé sawetara pangaturan menyang kakuatan. Nalika sampeyan munggah kanggo Recovery, sampeyan bisa uga pengin nggunakake opsi karya sing luwih fleksibel - part-timers, outsourcing lan flextime - kanggo entuk manfaat saka karyawan. Ngaktifake karya sing terpencil pancen perlu, supaya samesthine kanggo bisnis sampeyan, aku saranake sampeyan neliti pilihan. Inovasi-inovasi semalat telah mènèhi kita dadi luwih akeh solusi saiki, kayata nyimpen data perusahaan "ing méga", sing uga nglindhungi data ing kasus bencana lan ngirit biaya, energi lan panyimpenan.

17 Komentar ▼

March 9, 2018