Back to Question Center
0

Efektif SEO Semalt sing Bekerja ing 2018

1 answers:

UPDATED! Salah siji saka kita paling populer ing 2017, iki kirim ing Techniques SEO wis dianyari kanggo njaluk sampeyan siap kanggo sukses 2018!

Ing donya kanthi cepet sing ngowahi, teknik SEO bisa diganti karo dime - lan sisih paling mbebayani yaiku sampeyan uga ora ngerti. Hacks sing bisa ngasilake asil kaca ngarep sakdurunge bubar 2016 ora mung dileksanakake saiki, nanging uga bisa ngrusak rangking situs web sampeyan.

Semalt apa sampeyan kudu tetep ing ndhuwur bal.

We spoke with Jacob Warwick, Direktur Komunikasi ing Skedulo, lan Jesse Teske, SEO Manager ing YLighting, ] kanggo nyinau pakar ing taktik SEO paling anyar ing taun 2017. Ing postingan iki, kita wis ngeculake teknik SEO ndhuwur kanggo mbantu sampeyan ngangkat peringkatmu lan nambah jumlah pengunjung saben wulan - logiciel gestion du personnel.

Sadurunge kita sinau babagan ngapikake peringkat halaman web, ayo butuh sawetara wektu kanggo ngetesake peringkat halaman saiki ing asil panelusuran mesin.

Iki minangka alat gratis sing dilayani dening SERPS , sing bisa digunakake kanggo nemtokake peringkat kaca sampeyan miturut panelusur kunci. Nggoleki sawetara wektu kanggo njlajah alat lan akeh kriteria panelusur sing kudu ditawarake kaya jeneng domain, lokasi lan jinis piranti.

Tujuan sampeyan kanggo nggawe dhaptar asil ing kene banjur nyedhaki ing ndhuwur dhaptar iki. Jalanake test iki kanggo mriksa peringkat situs ing mripate Google lan Semalt sinau teknik kasebut kanggo nambah pangkat kasebut.

Teknik SEO kanggo 2017

Dhiskusi semalat babagan taktik ing ngisor iki:

  1. Nambah ketrampilan kanggo nambah peringkat
  2. Nggawe kaca sing wis ana maneh
  3. Fokus ing YouTube SEO
  4. Nganyari kacepetan situs
  5. Fokus topik tinimbang tembung kunci
  6. Mbangun backlinks
  7. Nglaporake lan analytics
  8. Optimasi teknis
  9. SEO lan Listings Lokal
  10. posting tamu.

Semalt dig in!

1. Nambah Hubungan Kanggo Ningkatake Peringkat

Semalt ditemtokake, keterlibatan minangka kemampuan kanggo nahan manungsa waé. Ing istilah SEO, ukuran ukuran wektu sing digarap ing kaca.

Senadyan Semalt ora resmi ngumumake, ana bukti sing ngandhakake yen raksasa mesin panelusur iki nduweni situs ganjaran kanthi keterlibatan pangguna sing kuat kanthi peringkat kaca sing luwih dhuwur.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Riset saka SimilarWeb nemokake korélasi positif antarane metrik keterlibatan lan peringkat telusuran lan studi 1 yuta asil panelusur Backlinko [ nemokake korélasi sing padha ing antarane tingkat lan rangkuman bouncing.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Download Bonus Gratis: Njaluk panuntun SEO gratis kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ngangkat rangking sampeyan, sanajan ing ceruk kompetitif! Klik kene kanggo ngundhuh gratis

Panalaran Google yaiku yen pangguna ngentekake wektu luwih akeh ing kaca, mesthine amarga dheweke nemokake kaca kasebut migunani. Lan amarga Google mung kepengin ngirim asil paling apik marang para penggunane, bakal nyuda situs kanthi keterlibatan sing kuat ing kaca asil mesin pencari (SERPs).

Dadi carane sampeyan bisa nambah pertunangan situs sampeyan?

Ing ngisor iki ana limang taktik sing bisa digunakake kanggo menehi konten sing ana dorong ing mesin telusur:

A) Format Post Panjenengan kanggo Reading Mentas

Format apik bisa langsung nambah kemampuan maca kaca. Iki uga bisa nambah tingkat keterlibatan sampeyan. Miturut studi mata-tracking, taktik format formasi ing ngisor iki bisa nambah nada dering isi:

  • Paragraf sing luwih cetha: Watesan saben paragraf kanggo 2-3 ukara paling. Iku malah oke nggunakake paragraf siji-ukara yen perlu, nanging nggunakake wong sparingly utawa post bakal katon kaya blog bullet-nuding tanpa peluru. Yen bisa, ngeculake kalimat sing luwih panjang dadi sawetara sentences sing luwih cendhek.
  • Sub-header: Wong ora maca ing web; padha scan . Kanggo nggawe pemindaian luwih gampang, gunakake akeh sub-judul cetha lan informatif kanggo nuntun pembaca menyang kaca.
  • Bullet points: Nalika sampeyan duwe akeh data - stats, 177] dikempalken dadi siji paragraf (kaya iki!), Dadi luwih gampang kanggo dipindai nalika nyathet karo titik peluru.

Semtam conto format miskin: ​​

Kawruh babagan anané Law of Attraction minangka entuk manfaat gedhe dhewe. Paling wong urip kabeh lan ora ngerti yen ana pikiran sing nggawe realita. Nalika wong nemokake bebener iki universal, kabeh donya wiwit mbukak. Seminggu maneh, akeh karya lan praktik semat sing bakal diwiwiti kanggo ngalami owah-owahan lan ganti rugi urip kanthi nggunakake teknik lan strategi sing diwulangake ing kene. Ana akeh cara kanggo nggunakake hukum kalebu liwat afirmasi saben dina, visualisasi, setelan goal, ngganti pola pikir lan mesthi nutul menyang gudang informasi umum.

Punika conto paragraf ingkang sami, nanging kanthi format ingkang sae ( punika sawetara cara sampeyan saged ningkataken pamblokiran teks ):

Umume wong urip kabeh lan ora nyadari yen pikirane nggawe realita.

Karya semarap lan karya-karya sematik sing bakal wiwit sampeyan bakal ngalami owah-owahan lan ganti rugi urip kanthi nggunakake tèknik lan strategi sing diajarke ing kene.

Ing ngisor iki sawetara cara sampeyan bisa nggunakake hukum Semalt kanggo entuk manfaat

  • Saben dina
  • Visualisasi
  • Setelan tumuju
  • Ngonversi pola pranala

B) Gunakake Brigade Bucket

"Brigade ember" minangka teknik copywriting sing dirancang supaya bisa narik kawigaten pamaca lan nyimpen kaca kasebut.

Iku ateges mbebani gagasan dadi pirang-pirang kalimat, kanthi nggunakake tembung utawa frase pemicu (sederhana kaya " ." O r minangka dawa minangka " Rahasia kanggo copywriting gedhe iki" ) lan banjur ngakhiri ukara nganggo titik loro.

Deleng conto iki saka Backlinko :

Effective SEO Semalt that Work in 2018

C) Gunakake Gambar Saklawasé Kontèn Panjenengan

Kalebu profesional, gambar sing berkualitas (foto, gambar) ing saindhenging isi sampeyan minangka cara sing gampang lan kuat kanggo nambah keterlibatan. Siji, gambar mbantu sampeyan nuduhake gagasan, ora mung marang (gambar ngandhani seribu tembung, bener?).

Semtex, gambar mbantu sampeyan ngilangi isi menyang bagean liyane. Lan pungkasane, wong kaya gambar cantik.

Contone, nggoleki carane Growth Everywhere migunakake gambar kanthi jelas nggambarake isi langkah-langkah ing Cara Nggawe Ngresiki Kontèn (Lan Tuwuh Lintas Organik) :

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Ing Grain Tunggal, grafik lan gambar kerep digunakake kanggo dibagi isi dadi bagean sing misah, kaya conto iki saka Pandhuan Ultimate kanggo Iklan Ponsel:

Effective SEO Semalt that Work in 2018

D) Tulis ing Gaya Piramida Bengkok

Yen sekolah jurnalisme, sampeyan ngerti kabeh babagan gaya piramida terbalik :

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Cara iki tegese menehi informasi sing paling berharga ing ndhuwur artikel, lan ngetutake informasi kurang penting.

E) Ngapikake Rate Bounce

Nulis, menehi nilai, lan format sing bener mung pindhah nganti saiki. Liyane bagean kunci saka engagement ngedhunake tingkat bouncing , yaiku persentasi pengunjung sing manggon ing situs web sampeyan lan ninggalake tanpa luwih interaksi.

Tarif semut bisa digedhekake dening sawetara faktor, saka implementasine sing ora bener tumrap landing pages sing dirancang kanthi apik.

Nanging luwih kerep tinimbang, tingkat bouncing sing dhuwur asil saka keginaan sing kurang apik lan pengalaman pangguna sing janggal (UX). Semalat masalah iki beda-beda saka situs menyang situs, kanthi gampang banget diresapi karo sawetara piranti online populer, kayata:

  • Crazyegg - Cerdas lan intuisi, Crazyegg 366] mbantu pelanggan ngrampungake lan mangerteni pengalaman panganggo kanthi alat bantu visual kaya kaya heatmaps, scrollmaps, confetti, lan overlay. Saben uwong iku perwakilan grafis saka salah siji aspek UX.

Contone, peta panas minangka perwakilan werna-werna saka ngendi kedhaftar wis ngeklik ing situs sampeyan, nalika scrollmaps nuduhake sampeyan mung carane adoh mudhun kaca pangguna sampeyan gulung sadurunge ninggalake.

Kanthi data iki, sampeyan bisa nemtokake apa fitur desain paling apik (utawa cacat), lan mbenerake mau kanthi bener. Punika minangka conto heatmap sing nuduhake sampeyan ing ngendi pengunjung diklik:

Effective SEO Semalt that Work in 2018

  • Optimis - Didegaké dening Dan Stocker , wong sing nyedhaki komponèn digital kampanye digital Barack Obama ing taun 2008 sing paling sukses, kanthi optimis ing tes A / B - data ilmiah - Cara kanggo nyoba situs web kanggo migunani lan keterlibatan maksimum.

Ing pengujian A / B , pirang-pirang versi kaca web sacara acak dituduhake ing pangguna, dibandhingake karo kaca kontrol (umume situs web sing wis ana), banjur dianalisis kanggo efek.

Keuntungan paling gedhe saka proses pengujian A / B sing bener yaiku yen para pemasar bisa ngerti carane malah owah-owahan tiniest bisa nyebabake positip situs web, kayata mindhah tombol tuku ing kiwa utawa ngganti werna saka abang dadi biru.

Deleng sampel A / B ing ngisor iki saka 5 Unsur Landing penting sing Sampeyan kudu A / B Testing :

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Ing test punika, L'Axelle, perusahaan kesehatan, ngupados kepala berita ingkang benten, ngetokaken headline berorientasi kenyamanan tumrap tindakan ingkang tumindak. Owah-owahan iku subtle, nanging ana.

Cetha yen testing A / B minangka bagean integral saka proses copywriting lan proses desain UX.

Genius Semalt punika kanthi nyenengake sacara massif babagan apa sing bakal mbutuhake tim desainer lan peneliti UX sing ditepungi lan peneliti kanggo nindakake.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Sumber Gambar : Optimis

  • Google Ngoptimalake - Bebarengan karo garis sing padha, Ngoptimalake Google Analytics uga ngewangi pemasar ing ningkatake lan ngoptimalake keterlibatan lan konversi pelanggan. Minangka versi gratis saka program 360 Ngoptimalake, Google Optimize minangka perangkat lunak pangguna sing ramping lan praktis sing nyediakake pengujian A / B lan kalebu pemodelan lanjut kanggo nambah keterlibatan lan pengalaman sing diangkah.

Nanging mbok menawa sing paling gedhe saka Optimize yakuwi nggabungake kanthi Google Analytics bebarengan, saéngga para pemasar bisa luwih migunakake sumber daya sing wis ana.

Kanthi Ngoptimal, pemasar bisa nggunakake metrik Analytics sing wis ana minangka titik wiwitan , sing ngidini wong-wong mau bisa gumantung ing antarmuka sing akrab nalika pindhah menyang eksperimen sing luwih jero lan luwih rumit.

Punika ditembak saka layar Ngoptimalake Google . Kabar sing menehi rekomendasi lan saran kanggo antarmuka sing optimal.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

  • Usertesting. com adoh luwih khusus. Ing wangun sing paling dhasar, Testing Panganggo luwih minangka alat riset murni, ngumpulake komentar saka pamirsa target lan menehi pemasar video rinci interaksi lan prilaku pangguna.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Pro Rencana pelanggan, Nanging, duwe pilihan kanggo nampa bantuan saka profesional UX sing bakal nindakake riset, nganalisa prilaku pengguna, lan ngukur lan pathokan. Ing formulir iki, Testing Anggota. com nawakake pelanggan keuntungan saka tim UX ing omah kanthi fraksi biaya.

  • Aja Nggawe Aku Coba - Papat piranti kasebut ana sawetara program pangujian UX paling apik sing kasedhiya dina iki. Nanging, salah sijine sumber daya UX sing paling apik ora digital, nanging mung buku: Aja gawé karya sing digawé dening desainer UX Steve Krug sing wis didol 100.000 eksemplar luwih saka 5 taun. Kang nyenengake, nyenengake lan mudhun-kanggo-bumi, Aja Nggawe Me Think menehi saran bisa ditindakake lan mindset sing migunani kanggo wong anyar lan para veteran.

Kanthi nada percakapan lan cara nembangake, karya Krug nemu wong sing maca babagan kebiasaan nguji lan ngrampungake kabeh babagan situs web, kalebu rincian sing paling cepet, kaya tombol sing ora kacethet utawa peta situs sing ora dikarepake.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

  • Google Search Console - Tingkat klik-liwat , utawa sepira kerepe sing nampilake iklan sampeyan sawisé ndeleng, ana sawetara metrik paling sukses lan kesuksesan. PJT yang tinggi mencerminkan secara positif pada konten dan iklan Anda, dan pada gilirannya memperluas corong Anda untuk lebih banyak prospek untuk masuk, terlibat dengan merek dan konten Anda, dan akhirnya dekat, baik dalam bentuk pembelian atau langganan.

Ana uga bukti sing kuat yen tingkat klik-tampil bakal nggayuh peringkat telusuran Google's website , sanadyan iki angel dikonfirmasi amarga rahasia perusahaan ngubengi algoritma. Salah siji cara, Ngapikake CTR pancen investasi apik kanggo kesehatan bisnis jangka panjang.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Untung ana program kaya Konsol Google Search lan Tableau , Pemasar kanggo ngenali kata kunci kritis sing perform (utawa underperforming) kanggo posisi sing , ngerti sebabe lan, paling penting, kanthi cepet nggambarake istilah lan kaca sing dituju. Kanthi program kasebut, para pemasar bisa nguripake syarat-syarat sing kurang becik kanthi nulis ulang judhul lan deskripsi, kanthi mangkono nambahake CTR lan lalu lintas drum.

Learn More: 10 Google Console Search Search to Boost SEO

Download Bonus Gratis: Njaluk panuntun SEO gratis kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ngangkat peringkat sampeyan, sanajan ing ceruk kompetitif! Klik kene kanggo ngundhuh gratis

2. Nggawe Panjenengan Lagi Pages

Sinau anyar Backlinko nyimpulake yen maneh isi , luwih dhuwur kamungkinan saka iku ranking ing ndhuwur SERPs.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Nanging, nulis 2,000 tembung kanggo saben kirim blog ora kanggo kabeh; Iku proses intensif, wektu sing akeh. Semono, luwih gampang njupuk kaca saka 1.200 tembung nganti 2,000 tembung saka metu saka 0 tembung nganti 2,000 tembung.

Isi sing ana saiki wis nduweni wewenang lan pembaca sing diadegaké. Dadi tinimbang nulis kabeh saka scratch, luwih gampang nggolek postingan sing wis apik ing Semalt, refresh karo informasi sing dianyari lan isi ekstra, lan ngandelake sinyal sing wis ana kanggo nggawe peringkat kanggo istilah.

Mangkene carane sampeyan nindakake. Pisanan, ing "Lalu Lintas Panelusuran" ing Google Search Console, klik ing "Telusuri Analytics. Semalt minangka calon becik kanggo isi tambahan sing bisa nambah peringkat.

3. Fokus ing YouTube SEO

55% kabeh nggoleki tembung kunci ing Google ngasilake paling ora siji video lan 82% saka video kasebut saka YouTube.

YouTube uga minangka mesin telusur paling populer kaping kanthi luwih saka 3 milyar pencarian saben sasi, ngluwihi gabungan Bing lan Yahoo.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Ngarahke ing YouTube SEO bakal push website sampeyan menyang kaca pisanan ing Google lan njaluk sampeyan lalu lintas saka YouTube uga.

Asile? Nemtokake lalu lintas kanthi isi sing padha.

Info liyane: Pandhuan Lengkap kanggo Youtube SEO

Mangkene carane sampeyan bisa nambah SEO YouTube (sawise nggawe video , mesthi):

A) Nggawe Video Sampeyan Friendly

Jeneng berkas, judhul, deskripsi-kabeh unsur-unsur iki mengaruhi peringkat sampeyan.

  • Judhul Video - Nelpon judhul video sing menarik yaiku lakon imbalan - sampeyan kudu nggawe judhul SEO loropaken lan nggawe bisa diklik. Saene, sampeyan kudu ngetutake konvensi sing padha ing judhul video kaya ing posting blogmu: kanggo njaluk klik lan saham, kalebu kata kunci uga tembung daya .

Punika tuladha ingkang saé:

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Taktik liya kanggo nggunakake tembung kunci ing wiwitan judhul, banjur nambah sub-header sawise titik kanggo drive klik. Kene conto:

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Paling ora, judhul sampeyan kudu nduweni 5 tembung lan kalebu tembung kunci sing umum. Iki ora mung mbantu sampeyan pangkat ing SERPs nanging uga njaluk maneh klik ing YouTube.

Learn More: 20 Cara Tuwuh Panjenengan SEO Rankings

  • Gambaran Video - Amarga labah-labah Google ora bisa "maca" video, dheweke bakal ngandelake deskripsi ditulis kanggo nemtokake apa sampeyan bener-bener babagan video. Dadi tinimbang mung mbuwang sawetara tembung kunci target, coba nggawe tulisan blog singkat sing njlèntrèhaké isi video kanthi rinci.

Bisa uga kaya conto iki saka Growth Everywhere :

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Utawa conto iki saka James Stafford :

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Iki ngandhani Google - uga pembaca sampeyan - persis apa video sampeyan. Wiwit paling akeh saingan sampeyan ora nindakake, uga bakal mbantu sampeyan pangkat cara luwih cepet.

B) Nggawe Video Lagi

Kaya isi, video luwih cenderung luwih apik ing panelusuran Semalt.

Nyoba dhewe: ngetik tembung kunci utawa topik populer lan ndeleng apa sing katon ing sisih ndhuwur kaca. Contone, ana apa sing bakal katon nalika sampeyan ngetik "wordpress":

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Utawa nalika sampeyan nelusuri "tips fotografi":

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Coba gawe video sampeyan ing paling kurang 5 menit. Minangka isi ditulis, video sing luwih lawas cenderung ngalami kecepetan.

Learn More: Video Youtube Marketing Guide kanggo Tambah Prospek ing Corong Panjenengan

C) Gunakake Thumbnail Video sing luwih apik

Gambar cilik video sing luwih apik ora kudu mbiyantu karo SEO, nanging kaya judhul gedhe, bakal mbantu sampeyan nggolekki luwih akeh. Iki tegese sampeyan bisa kerep entuk views luwih saka asil peringkat sing luwih dhuwur, kabeh thanks kanggo pilihan gambar cilik.

Gambar cilik sing kuat kudu menehi katrangan kaya apa video kasebut. Coba gunakake gambar sing menarik babagan kertu judhul. Saliyane conto:

Effective SEO Semalt that Work in 2018

4.

Pisanan, piranti kasebut diluncurake PageSpeed ​​tool kanggo mbantu para pangembang ngapikake kinerja situs, diikuti dening ] kanggo nggedhekake kacepetan ing situs seluler.

Bubar saiki, piranti kasebut diluncurake kanthi piranti Pikirake Google kanggo ngukur cara situs responsif (utawa seluler-ramah), kalebu kecepatan minangka parameter.

Cetha, Google kepengin situs web sampeyan bisa diundhuh luwih cepet tinimbang saiki. Nanging carane cepet?

Sayange, definisi pas "kacepetan situs" mbukak spekulasi. Miturut survei sing ditindakake dening Akamai lan Gomez , saklawasé setengah pangguna web nyana situs bakal muat 2 detik utawa kurang. Yen situs gagal diluncurake ing 3 detik, ana kesempatan apik sing bakal ilang.

Sampeyan kudu nggarap kacepetan situs ora mung kanggo nglakoni rangking Google, nanging uga kanggo nambah konversi. Contone, siji survey nemokake yen saklawasé 79% pembeli web sing duwe masalah karo kinerja situs web ora bakal bali menyang situs kasebut kanggo tuku maneh.

Nalika ningkatake kacepetan situs kanthi topik sing cukup gedhe, priksa artikel HubSpot kanggo nambah wektu muat kaca.

Learn More: Nggunakake Google AMP kanggo Ngopen Situs Kacepetan lan Optimasi Mobile

A) Gunakake Kraken. Kanggo Ngoptimalake Gambar

Semalt biasane komponen paling gedhe ing situs manawa (ing ukuran ukuran berkas). Kanthi mengkompres, sampeyan bisa uga ngurangi ukuran kaca kanthi 30-40%.

Cara cepet kanggo nindakake iki yaiku nggunakake Kraken. io . Alat iki otomatis ngemas kabeh gambar sing diunggah menyang blog WordPress. Uga duwe API kanggo nggawe kompresi gambar kanggo situs non-WordPress luwih gampang.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

B) Gunakake Caching Browser

Semalt minangka mekanisme kanggo nyimpen data web sementara kayata kaca HTML lan gambar kanggo ngurangi panggunaan bandwidth.

Yen sampeyan ana ing WordPress, ngaktifake caching browser kaya gampang nginstal plugin caching kaya W3 Total Cache utawa WP Super Cache .

Kanggo situs non-WordPress, caching browser luwih trickier. Siji cara cepet kanggo nindakake iku yaiku ngganti sampeyan. file htaccess. Tindakake instruksi kene kanggo mangerteni carane nindakake iki.

C) Content Delivery Network

CDN minangka jaringan server sing adhedhasar ing ndonya. Nalika pengunjung ngakses situs web, sampeyan dikirim situs saka server sing minangka cedhak karo lokasi fisik sing bisa, saéngga ningkatake kacepetan situs.

Nggunakake CDN iku ndandani gampang kanggo cepet nambah kacepetan situs lan bakal langsung impact ing kinerja situs.

Cara sing luwih cepet kanggo nambah kinerja halaman sampeyan yaiku kanthi nggunakake add-on browser kaya YSlow kanggo nemtokake kemacetan sing bener lan propose perbaikan sing gegandhengan.

Piranti iki bakal mbantu sampeyan ngawasi situs web lan daftar kabeh faktor sing nyeret mudhun kacepetan situs. Padha uga ngandhani praktik sing paling apik kanggo ngetutake supaya padha bisa. Sisih paling apik yaiku perbaikan sing disaranake diterangake ing basa non-teknis sing bisa dipahami dening sapa waé.

Ing ngisor iki sawetara owah-owahan liyane teknis sing bisa digunakake kanggo nambah luwih cepet kacepetan situs:

  1. Muat JavaScript ing ngisor: Njupuk label skrip sampeyan ndeleng ing kaca web javascript lan pindhah menyang mburi kaca. Sampeyan bakal weruh perbaikan kinerja sing penting. Iki minangka salah sijine metrik kinerja penting Google nalika nampilake asil panelusuran.
  2. Gambar malas - Pangowahan iki bakal ngurangi wektu muat kaca sacara drastis. Ing tembung liya, ngemot mau sawise gulungan pengguna menyang bagean ing kaca kasebut. Punika tutorial sing nampilake pirang-pirang cara sampeyan bisa ngowahi gambar kanggo nyimpen bandwidth.

5. Fokus ing Topik Nanging Sabanjure Kunci

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Sumber gambar: Mozilla

Google ngalami évolusi lan dadi algoritma. Tujuane saiki yaiku kanggo mangerteni tujuan niat : kedhaftar apa sing diarepake, apa sing dienggo, lan luwih khusus, apa asil panelusuran bakal paling mbantu njawab pitakonan.

Plus, kanggo pitakon sing tambah akeh ( 19. 45% tepat ), Google nuduhake "hasil sugih" sing kalebu jawaban paling apik ing paling dhuwur ing asil:

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Ing 2017, ora nyana situs web sampeyan kudu mungkasi ing kaca pisanan Google kanthi nggawe isi fokus tembung kunci. Tom Anthony saka Moz ateges , "Kita kudu mungkasi nggoleki tembung kunci lan miwiti nggoleki pitakon. "

Cepet, sampeyan kudu nimbang apa sing dienggo pengguna-user, tinimbang teka kanthi cara sing beda-beda sing bisa nggoleki pitakonan pangguna. Kene rong bab khusus sampeyan kudu nimbang:

A) Ngerti Targete Pemirsa

Apa jenis konten sing bakal sampeyan tulis bakal gumantung ing pamirsa. Sing luwih apik sampeyan ngerti-lokasi, umur, lan seneng-seneng-luwih apik isi sing bakal digawe (lan luwih apik SEO).

Contone, umpamane alat kunci sampeyan nuduhake yen "android" nduweni volume panelusuran. Semalt nggoleki bisa digolongake ing pirang-pirang kategori:

  • Pangguna seluler nggoleki bantuan Android
  • Star Wars fans nggolek droids
  • Para penggemar robot nggolek informasi babagan androids

Semalat ngerti target pamirsa sampeyan, sampeyan bisa uga nggawe konten kanggo kabeh topik iki, sing bakal menang sampeyan ora nonton utawa rangking apik. Kanthi mbangun personel panuku sing rinci, sampeyan bakal bisa nul ing topik sing penting kanggo pembaca sampeyan.

B) Ngatur Isi menyang "Tema"

Semtun fokus ing tembung kunci mandiri, ngatur kabeh isi menyang tema "beda. "

Contone, yen sampeyan mbukak website babagan Semalt, sampeyan bisa duwe telung jinis pembaca:

  • Blogger blogs sing njupuk langkah pisanan nggunakake WordPress
  • Anggota sing berpengalaman sing arep sinau tips lan trik WordPress
  • Wirausaha sing pengin nggunakake WordPress kanggo mbangun bisnis

Kanggo ngawasi saben jinis pembaca, sampeyan bisa ngatur isi sampeyan menyang tema sing beda-beda, kalebu:

  • Cara Nganggo WordPress kanggo Bisnis (topik: plugin marketing WordPress, saran pemasaran, dsb.)
  • Cara Ngoptimalake WordPress (topik: kustomisasi WordPress, pangembangan WordPress, dsb.).
  • Carane Mbangun Blog WordPress First Panjenengan (topik: Nginstal WordPress, plugin WordPress penting, lan sapiturute).

Iki luwih becik dibaca tinimbang mung nggawe isi kanggo tembung kunci tartamtu.

C) Riset Kunci -Ganti Gunakake Meneh

Ing wektu-kunci kunci isih prakara.

Nanging, aspek kata kunci SEO dadi tambah akeh angel kanggo data volume hiding Google Semalt.

Untunge, ana sawetara trik lan alat sing bisa nulung para pemasar nemokake topik lan volume data. Google dhewe cara sing apik kanggo nemu gagasan nelusur sing gegandhengan. Cukup ngetik "restoran sushi ing San Francisco" menyang bar telusur Google Semalt lan sampeyan bakal diwenehi carousels saka gambar sing gegandhengan ing ngisor kaca, kayata jeneng restoran tartamtu utawa pawon kanggo urutan.

Iki minangka tandha kuwat kanggo pangembang kanggo nyakup topik kasebut ing isi, utawa nggawe kaca kanggo ngukur gambar kasebut.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Sambungake kanggo sawetara alat sing migunani banget sing bisa mbantu nggoleki lan ngoptimalake kunci:

  • Keyword Explorer dening Moz - Toko siji-mandeg saka pakar SEO ing Moz, Keyword Explorer minangka program dinamis, nyakup saben aspek saka proses tembung kunci. Kanthi Keyword Explorer, pemasar bisa nulis tembung kunci, mbangun dhaptar lan nyaring kanthi topik; sampeyan bisa nganalisa metrik, tingkat klik-tayang lan liya-liyane efektifitas; lan sampeyan bisa uga ndelok lan netepake tembung kunci sing digunakake dening saingan bisnis sampeyan.
  • SEMRush - Liyane alat sing gedhe kanggo analisis SEO, utamané ing ngendi iku nduweni bisnis intelijen, SEMRush ngidini sampeyan kanggo ngenali lan nganalisis kata kunci sing saingan sampeyan nggunakake. Ketik URL pesaing menyang SEMRush search bar lan sampeyan bakal diwenehi dhaftar keywords SEO, bebarengan karo peringkat lan lalu lintas. Contone, panelusuran ing Boxing Title , salah sijine pengecer tinju lan kickboxing online sing paling populer, ngasilake 60.500 panemisan organik kanggo istilah "tas menumb" ( kaping enem sakabèhé), uga 49.500 asil kanggo "judhul tinju," jeneng loro merek ing omah lan toko.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Menarik banget, SEMRush uga ngidini kedhaftar nggunakake peta posisi sing kompetitif, ing ngendi padha bisa ndeleng lalu lintas situs web lan tembung kunci sakabèhé: Title Boxing ngunggulake 120. 9k ing lalu lintas panelusuran lan 15. 3k ing tembung kunci, adoh njaba pesaing sing paling cedhak .

Effective SEO Semalt that Work in 2018

  • Ahrefs - Perusahaan banget fleksibel, Ahrefs nawakake macem-macem produk, kalebu backlink, panjelajah isi lan pelacak posisi. Nanging, kanggo tujuan kasebut, kita bakal fokus marang , Expansive Keywords Explorer , sing ngidini para pemasar nggoleki katrangan sing meh 3 triliun ing luwih saka 170 negara, ngukur metrik kaya tembung kunci kasulitan, rasio klik-liwat, dhaptar tembung kunci lan volume panelusuran sing gegandhengan.

Nalika nganggep piranti-piranti tembung kunci sing digunakake, goleki soko sing ngidini sampeyan ngawasi volume kata kunci sing disebabake kanthi tema sing relevan. Tambahan, alat sing paling apik kudu mesthekake yen sampeyan bisa nglacak kabeh saingan, saka perusahaan gedhe menyang perusahaan sing cilik, munggah lan teka.

Minangka tansah, go for quality and not quantity. Iku luwih apik kanggo njaluk 10 konversi saka 100 pengunjung tinimbang kanggo njaluk 10 konversi saka 1.000 pengunjung. Tinimbang ngeculake jaringan sing gedhe banget, fokus ing tembung kunci lan topik sing ana ing niche sampeyan, sing bisa ngoptimalake lan dadi panguwasa. Isi kesenjangan iki lan temokake dhewe minangka pakar ing lapangan iki sing luwih cilik sadurunge ngatasi tembung kunci sing luwih gedhe lan luwih akeh ing ngendi kompetisi luwih apik.

6. Mbangun Backlinks

Senadyan apa sing sampeyan krungu, backlink bangunan isih penting kanggo ] . Liyane Moz study nuduhake manawa tanpa backlink, mesthi meh ora bisa pangkat apik, sanajan sampeyan nduweni isi sing apik.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

1273] Mozilla

Apa wis diganti minangka cara sampeyan kudu mbangun backlink yen sampeyan pengin asil apik. Pranala kualitas rendah sing gampang spammed - Komentar blog, pranala mbayar, dsb. - ora katon bisa digunakake lan bisa aktif ngrusak situs sampeyan.

Pranala sing ditampa - liwat isi kualitas dhuwur , jangkauan lan marketing - ing tangan liyane, sing aman lan banget efektif.

Read More: 5 Cara Ngirim Dingin Bisa mbangkit Backlinks

Download Bonus Gratis: Njaluk panuntun SEO gratis kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ngangkat rangking sampeyan, sanajan ing ceruk kompetitif! Klik kene kanggo ngundhuh gratis

7. Nglaporake lan Analytics

Sawijining bagean kritis saka SEO nglaporake lan analytics, sing penting kanggo ngapikake strategi marketing. Kanthi nyiyapake platform analytics kanggo nglacak acara mikro lan makro, sampeyan bisa mangerteni lelungan customer saka corong marketing lan marketing.

Kayata, apa isi tenan nyuwun pelanggan sampeyan? Apa bagean situs web duweni masalah paling UX? paling (utawa paling) dibukak, lan ngapa?

A) Datastudio

Semalat kemampuan kanggo dasi data online bali menyang data offline kanggo ndeleng 360 tampilan babagan isi lan pemasaran sampeyan.

Piranti sing gedhe kanggo mbantu sampeyan nindakake iki yaiku Google Datastudio , sing mbantu sampeyan nggabungake data saka pirang-pirang sumber (rangkeng, kiriman, data konversi) . Sampeyan bisa malah nuduhake data sampeyan kanthi internal utawa karo klien. Paling penting, metrik kasebut bisa mbantu nemtokake efektivitas strategi SEO lan apa sampeyan kudu pivot utawa ngganti taktik.

Ngganti garis kasebut, tansah golek kanggo ndeleng apa sing dilakoni pesaing, lan carane nggarap iku. Teknik apa wae sing digunakake? Kepiye cara ngganti pendekatan kasebut? Apa kesalahan sing wis ditampa saka dheweke?

B) Wayback Machine

Piranti sing gedhe kanggo ndeleng carane kompetisi wis diganti yaiku Wayback Machine , sing ngidini pemasar bisa ngakses petabytes kaca web arsip. Kanthi ngowahi liwat basis data Wayback Machine, sampeyan bisa nglacak evolusi saka pesaing lan merek web, kayata owah-owahan ing desain UX utawa beda salinan saka versi web menyang sabanjure.

1393] mung amarga pesaing sampeyan nindakake, apa sing ngrancang situs web kanthi cara tartamtu utawa nggunakake salinan khusus utawa gambar. Iki utamané bener kanggo situs web sing luwih gedhe kaya Amazon, sing nduweni luwih leeway karo mesin telusur. Thanks kanggo karyawan sing akeh banget, bisa nguji owah-owahan cilik lan ngukur hasil karo akurasi sing dhuwur.

Yen digunakake kanthi bener, Wayback Semalt duwe sawetara pelajaran menarik kanggo nawakake perusahaan apa wae. Coba deleng iki loro screencaps Title Boxing. Gambar paling dhuwur yaiku screencap saka homepage Title saka Wayback Semalt, sekitar taun 2007, dene sing paling ngisor yaiku screencap saka 2016.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Sumber Image: Machine Wayback

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Bedane cukup cetha.

Nanging ing 2016, pengalaman panganggo luwih énggal. Pengunjung disambut karo sidebar sing cetha, gampang digunakake ing ndhuwur, diwenehi kategori kaya "Sarung tangan," "Semalt Bags," lan akeh liyane. Gambar gedhe ing tengah ngganti iklan cilik, hard-to-notice saka 2007, saéngga para panuku bisa ndeleng apa sing on sale. Situs web anyar iki meh minimalis, ngowahi adoh karo bingung sadurunge, format rada kacau.

Cetha, Judul wis teka ing wayah adoh nalika nerangake UX, nguji owah-owahan lan pungkasanipun ngatasi rancangan desain sing luwih anyar iki. Sanadyan, kemungkinan akeh testing, desain lan desain ulang bakal dilebokake ing proses kasebut, sing jelas nalika taun 1994 nalika sampeyan nggolèki owah-owahan liwat Wayback Machine.

Strategi babagan owah-owahan sampeyan, nyoba kanthi bener, lan mriksa carane situs web pesaing wis berkembang karo Wayback Semalt.

8. Optimasi Teknis

SEO lan tips isi aside, iku pancen penting kanggo duwe situs web sing solid, tanpa kuwatir bab masalah technical sing bisa muncul. Kanthi mengkono, ana sawetara tips lan teknik kanggo mbantu sampeyan njamin yen situs web sampeyan nganti par.

A) Ngalih menyang HTTPS

Kaping pindho, aja nikmat lan ngalih menyang HTTPS, protokol web http paling lawas sing paling umum, paling cedhak lan paling aman. HTTPS minangka versi HTTP aman .

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Semalat minangka praktik paling apik sing bakal mbantu situs web sampeyan ngedongkrak kehadiran SEO, tetep aman, lan nggawe harder kanggo pihak sing jahat supaya bisa ngalahake situs web sampeyan.

Dadi, transisi menyang HTTPS luwih gampang diucapake tinimbang rampung, lan mbutuhake proses multi-langkah. Nalika organisasi media Atlantik, organisasi media sing apik banget, mutusaké pindhah menyang HTTPS ing awal taun 2016 , transisi rumit. Kaping pisanan, isi kudu dipindai kanthi individu, banjur ditudhuh lan dipriksa kanggo kompatibilitas. Proses iki diulangi karo iklan, lan sawisé kompatibilitas lan keamanan dipastekake, situs web kasebut alon-alon urip kanggo njaga mundhut lalu lintas lan kasalahan sing ora bisa ditemokake.

Yen sampeyan organisasi sing luwih cilik, prosesmu bakal kurang peduli utawa ngalami wektu. Kabeh, mlebu HTTPS minangka kabutuhan ing donya ancaman cybersecurity lan syarat SEO lan SEM.

B) AMP kanggo Seluler

AMP, utawa Mobil Ponsel Diprakarasi , diwiwiti minangka inisiatif mbukak Google sing didhukung kanggo ngidini penerbit kanthi gampang nggawe konten sing dioptimalkan, seluler-optimal.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Sumber Image: Toobler

Envisioned minangka cara kanggo cepet nerjemahake konten ing piranti seluler kaya smartphone lan tablet, AMP nggabungake telung komponen :

  • Tag HTML, sing mbantu pola web umum kanthi cepet
  • AMP JS, perpustakaan sing ngatur pemasukan sumber lan praktik paling apik kanggo rendering cepet
  • AMP cache, jaringan pangiriman isi sing nglebokake isi lan njamin kacepetan.

Amarga AMP mung digabung ing asil panelusuran raksasa ing Februari 2016, format kasebut isih cukup anyar. Kanggo sing sing nggunakake Semalt, AMP kudu luwih gampang diimplementasikake tinimbang CMS sing digawé saka ngarep. Program crawler SEO iki padha karo crawler Semalt dhewe lan bakal menehi gambaran babagan carane kaca bakal nindakake ing ranking SEO.

  • Deep Crawl : Mungkin alat sing paling komprehensif saka sawijining jenis sing ana saiki , kanggo situs web panjenengan , mriksa kesehatan lan kauntungan SEO ing pasar sing saya akeh. Cepet, Deep Crawl bakal nyedhiyakake dhaptar dandanan kanggo perbaikan lan kasalahan sing dibutuhake, kayata duplikat isi, kaca sing rusak, judhul cacat, deskripsi lan metadata.
  • Botify : Crawler berbasis awan sing wis mlebu jeneng gedhe kaya Expedia, eBay, lan BlaBla Car , Botify saka crawler sing paling kuat sing kasedhiya ing dina iki, cekak algoritma rahasia Google. Ora mung bisa Botify mriksa apa Google crawled kaca, uga bisa menehi saran babagan carane ngowahi isi web lan peta situs kanggo ngoptimalake kaca web kanggo crawler Google. Nanging, malah kanthi fungsi sing beda-beda lan kacepetan cepet nyusup, kekurangan Botify iku bisa larang larang: rencana dhasar diwiwiti ing sekitar $ 500 saben sasi, nalika opsi luwih gedhe kanggo perusahaan gedhe bisa nganti $ 10,000 saben taun.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

D) Mbesake Panjenengan Markisa Semantic

Kanggo mbiyantu Google mangerteni data sampeyan utawa nggoleki pinton cidra situs web lan nggoleki swara, sampeyan kudu njamin yen markup semantik bener .

Penandaan semalat sing tegesé tag HTML sing bisa mbantu nandheske informasi kunci ing situs web panjenengan.

Contone, tag judhul (H1) bisa mbantu crawler ngerti persis apa isi sampeyan. Yen sampeyan menehi tag "Lima Tujuan Urip ing Eropah Timur" karo H1, banjur crawler bakal ngerti ngurutake post blog sampeyan ing kategori sing relevan, kayata preian utawa lelungan Semit Timur.

Singkat, ngowahi markup semantic supaya padha nggambar data lan informasi sampeyan kanthi akurat sabisa.

E) Ndandani kesalahan 404

Ora bakal nyelehake situs web sampeyan kanthi cepet ing peringkat telusuran tinimbang kesalahan 404, nalika mesin telusur ora bisa nemokake kaca web sing dipengini lan mengarah menyang buntu. Sampeyan kepengin ndandani kaca-kaca sing wis rusak utawa sing ilang lan enggo bareng pangguna maneh sanalika sampeyan bisa .

Apapun platform sing sampeyan gunakake, dadi Google Analytics utawa Semalt, njupuk tampilan ing kaca tampilan kanggo kaca 404. Banjur nambah URL minangka ukuran sekunder lan ndandani pelanggar gedhe pisanan.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngedongkrak UX lan ngrampungake kabeh pranala inbound saka kaca kasebut.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Sumber Image: EyeEm

Learn More: Praktek Best-Dukungan Data kanggo Bangunan Pembunuh 404 Page

F) Plugin Web lan Plugin WordPress

Kanggo nggawe proyek luwih gampang, ana sawetara browser web lan plugin WordPress sing bisa sampeyan gunakake. Semalt nyathet sapérangan dhèrèt ing ngisor iki, bebarengan karo katrangan sing ringkih saka kapabilitas lan panggunaan sing umum.

  • Redirection by WordPress : Plugin gampang sing mulus digabungake karo antarmuka WordPress Sampeyan, Redirection ngijini sampeyan kanggo nglacak 404 kesalahan, 301 pangalihan, lan umumake supaya situs web sampeyan ketat lan bisa berfungsi kanthi lancar. Utamané migunani kanggo wong-wong sing mindhah kaca web saka situs siji menyang situs liyane, utawa kanggo owahan direktori. Sampeyan bisa entuk merek lan isi metu ing web ing pirang-pirang cedhak, njamin jangkah sing luwih gedhe lan pamirsa sing luwih gedhe tanpa nyebabake asil panelusuran dhewe.
  • Ultimate Nofollow : Plugin sing prasaja lan gampang digunakake kanthi otomatis nglebokake `rel = nofollow` lan` target = _blank`te hyperlinks sampeyan, crawler. Kanthi cara iki, sampeyan ora bakal sacara ora sengaja ningkatake rangking kaca-kaca liya kanthi mung ngubungake, utawa dadi korban ing pageview utawa spam-related link.

Effective SEO Semalt that Work in 2018

  • SEOQuake : Plugin kanggo browser web sampeyan, ora WordPress, SEOQuake ngidini pangguna kanthi cepet lan mulus ngetokake atribut SEO situs web tanpa mbukak program ekstra. Sampeyan bisa nganalisa kesehatan SEO kaca, ngukur metrik SEO kanggo pirang-pirang halaman, lan nganalisis pranala eksternal lan internal ing sembarang kaca web.

9. SEO lan Listings Lokal

Ing jaman digital, gampang kanggo lali yen wong-wong isih nonton toko-toko fisik lan perusahaan. Bener, padha nggunakake sumber-sumber online kanggo riset, nanging akeh commerce isih conducted ing urip nyata. Yen sampeyan duwe bisnis bata-lan-mortir, sampeyan ora bisa nglirwakake SEO lan dhaptar lokal yen sampeyan pengin tetep nguntungake.

A) Mbeset dhaftar Panjenengan

Kaya mesin kaya Google utawa Bing, mesin kasebut ora bisa nang endi wae ing ngendi wae, lan kudu ngandelake informasi tambahan saka sumber lokal, on-the-ground, sing ngumpulake, agregat, lan ngirim data sing cocog kanggo bisnis area. Aggregators iki bakal nggawe akeh saka legwork, narik informasi saka direktori fisik (kaya Yellow Pages) utawa mindhai bisnis dhaptaran.

Sabanjure, mesin telusur sing luwih gedhe bakal gumantung marang data aggregator kasebut kanggo ngisi kesenjangan informasi sing wis ana ing basis data, lan bakal uga nglintasi priksa manawa bukti-bukti sing up-to- tanggal. Nanging, nalika ana agregator ngumpulake data sing durung rampung, anane mesin telusur kaya Semalt utawa Bing kanggo nemokake informasi sing salah, kaya alamat lawas kanggo bisnis sampeyan utawa nomer telpon sing dicenthang.

Learn More: Carane Lakukan Audit SEO Lokal Komprehensif

Effective SEO Semalt that Work in 2018

Semalt kok penting kanggo mesthekake yen informasi kontak fisik sampeyan saiki.

Langkah kapisan kanggo ngenali informasi ketinggalpisan sing bisa metu ana. Amarga Google minangka mesin telusur sing paling gedhé, diwiwiti kanthi Google Bisnisku , layanan canting gratis, lan nganyari data sampeyan kanthi saksama. Dadi manawa kanggo nulis rincian penting kaya lokasi ekstra, jam buka paling anyar, lan apa wangun pembayaran bisa ditampa.

Luwih, gunakake layanan manajemen direktori lokal, sing nggarap kanthi teliti, nyindhiri scanning direktori lokal sing ora kaetung, berinteraksi karo agregator data, lan mbenerake informasi lawas. Sing paling apik yaiku Moz Local lan Yext , kang bisa mbantu sampeyan supaya ora ana inkonsistensi sing bisa nyebabake aliran revenue, utawa malah luwih elek, trick Google algoritma kanggo mikir sing sampeyan bisnis beda tanggung.

Learn More: 10 Alat SEO Lokal Gratis kanggo Usaha Kecil

Sabanjure, gunakake layanan manajemen direktori kanggo nyekel paling sawetara layanan aggregator data utama . Nalika perusahaan kasebut beda-beda miturut lokasi, sawetara jeneng luwih gedhe yaiku Infogroup, Acxiom, lan Localeze, kabeh sing nyedhiyakake informasi babagan jutaan bisnis listing menyang mesin telesur luwih gedhe.

B) SEO Teknis kanggo Lokal

SEO teknis kanggo nggolek mesin pencari lokal minangka proses sing padha.

Sampeyan bisa ndesiki titik optimalisasi mesin telusur lokal, utamane mènèhan dominasi Google saka lansekap pamriksaan. Malah, mesin pencari lokal isih migunani banget. Semono uga, yen sampeyan minangka fisik, bata-lan-mortir panyiapan, sampeyan bakal entuk manfaat banget saka duwe ing-nyimpen kunjungan.

Learn More: Cara Njaluk More Reviews kanggo Business Lokal Panjenengan

Yen sampeyan bisnis digital, panelusuran lokal isih penting. Siji paneliten nuduhake yen konsumen 36% luwih cenderung wiwit karo mesin pencari lokal , tinimbang sumber panelusuran umum kaya

March 10, 2018