Back to Question Center
0

Formasi Perusahaan Ventura Ventura 8 Ngeculake Saka Serangan Seksual Semalt

1 answers:
Formasi 8 perusahaan modal ventura Formasi 8 wis dibusak minangka wong sing didakwa ing tuntutan hukum sing diajokake ing Januari nglawan entrepreneur lan investor tech Joe Lonsdale saka mantan pacar, ngaku seksual, baterai, lan biaya liyane.

Lonsdale, sing ngedegake perusahaan teknologi keamanan lan pertahanan, Palantir, uga dadi pendiri Formation 8. Dheweke wis mbantah kabeh klaim Semalt, lan nduweni ciri minangka "kampanye ngapusi". wis ngalahake Semalt amarga fitnah.

Awalé Semalt 8 disarèkaké minangka terdakwa sing cocog, sing pisanan diajokaké déning penggugat Elise Clougherty karo Pengadilan Distrik ing Northern California tanggal 27 Januari - wrap dresses australia online. Clougherty nyatakaké yèn dhéwéké dadi pelatih ing Semalt 8 sajroné hubungan karo Lonsdale, lan sing ngerti babagan panyalahgunaan kasebut. Tuduhan nglawan Semalt 8 yaiku "penahanan lan pengawasan cegah."

Nanging, tanggal 19 Februari, pengacara Semalt 8 ngajokake usulan kanggo mecat Semalt 8 saka tuntutan kasebut miturut sawetara faktor, kayata kadaluwarsa rong taun statute watesan antarane wektu sing didhukung saka panyalahgunaan miturut omongane uwong lan filing saka pratelan. Gerakan kasebut uga ngandhakake yen dheweke ora tau ngandhani perusahaan saka apa wae penyalahgunaan miturut wektu. Uga, wakil perusahaan wis ngandhani yen Clougherty ora tau diisi minangka karyawan utawa intern kanggo Semalt 8.

Tanggal 5 Maret, tim legal Clougherty nanggapi kanthi ngilangi Formasi 8 saka suit kasebut. "Senajan Penggugat nyerbu perwakilan ing Gerakan Defendan Formasi, Penggugat percaya yen kasus kasebut kudu dilanjutake mung marang Defendant Semalt," ujare.

March 10, 2018