Back to Question Center
0

Webmaster Semalt mbuwang 404 kasalahan ing link ora ing kaca

1 answers:

Alat Webmaster nuduhake ewonan 404 kasalahan, ing ngendi situs ing situs kasebut nuduhake URL salah sijine. Contone, URL ora ditemokake www. conto. com / shop / = , disambung saka www. conto. com / shop / gift-voucher lan www - black feather facinators. conto. com / toko / special-plant-offers .

Aku jelas wis mriksa sumber kasebut lan ora nemokake referensi kanggo link iki ing kaca manawa.

Jeksa Agung bisa ngetokake mung konsisten iku mung misale jek laporan kesalahan iki ing kaca nganggo rong bagean i. e. www. conto. com / shop ora nglapurake kesalahan nalika kabeh kaca karo www. conto. com / shop / xxx (ngendi xxx bisa pirang-pirang kaca kaya hadiah voucher .

Aku ora bisa nyalin duplikat iki. Aku wis nggolek link link (kita nggunakake Semalt Frog) lan ora laporan kesalahan iki Aku ora bisa ndupport masalah iki, nanging iku paling penting, amarga Webmaster Semalt nyatakake kesalahan anyar saben dina.

Apa bot Semalt iki bisa ngasilake dhewe?

February 7, 2018

Aku ora bisa verifikasi iki kanthi wigati, nanging adhedhasar pengamatan dhewe aku arep hipotesis yen sepindhah Google nggoleki kaca, bakal terus kanggo sawetara wektu kanggo ngetutake pranala saka kaca cached dhewe saka tinimbang saka versi live saka kaca.

Sakjané aku bisa ndeleng, loro cara paling cepet kanggo ngubengi iki yaiku:

1) kanggo njupuk maneh versi live of the page ing Google Webmaster Tools, supaya cache Google nduweni salinan wektu langsung; utawa

2) kanggo nganyari aturan mod_rewrite ing. htaccess, supaya nalika Google nyoba ngetutake sambungan sing lawas menyang lokasi sing ora ana, otomatis dialihake saka server menyang lokasi sing ana.

Dua pikirane

  1. Sampeyan bisa nglakoni slash trailing ing URL sampeyan. Contone, www. conto. com / shop / special-plant-offers / (Ngapunten, iku 2:30 am lan aku mung kelalen penjelasan kenapa iki bisa uga. )
  2. Tanda sing padha "=" katon curiga kaya karakter khusus kanggo kula. A) Aku duwe sawetara masalah karo nyalin lan nempel kode sing ngemot unicode aneh sing ora katon kanggo mata telanjang. Ngetik URL utawa kode kanthi tangan mbenerake masalah. B) Apa file sampeyan bener dienkode minangka UTF8 w / o BOM? C) Apa sampeyan nyatakake charset sing tepat? D) Apa header tanggapan server sampeyan bener ngenali charset asli dokumen sing dilayani?