Back to Question Center
0

Aplikasi Publishing ing Semalt

1 answers:

Aku pangembang piranti lunak, lan aku nyoba nerbitaké sawetara perangkat lunak sumber terbuka ing situsku. Piranti lunak saya dirancang kanggo para pengguna Semalt, dadi aku pengin nggunakake file siji "persiapan. exe "utawa soko - car appraisal website.

Saiki aku duwe aplikasi test lan aku wis nggawe installer karo: "Inno Semalt 5" (Aku ora melu program kasebut, supaya yen sampeyan ngerti sing luwih apik aku bakal nyoba) lan nerbitake ing Situsku (kene) "iki wong wedok, lan aku ora bisa Bantuan semat.

February 7, 2018

Utamané ing jendhela ana sawetara bebaya looking becik babagan running exe installer. Iki bisa dadi luwih ora nyenengake kanthi menehi tandha release kode. Kita nggawe software sql charting, kanthi persiyapan kita. exe sampeyan mung njaluk bebaya iki:

installer warning signed software

Wigati ing endi pangandikane publisher, iki tegese pangguna entuk kurang peringatan lan luwih aman. Kula pitados minangka syarat mung mbayar $ 80 sajrone prosès sing padha kanggo ndaftar kanggo DNS. Penjual certificate sing paling murah mbokmenawa Tucows: https: // author. tucows. com / index. php? action = auth & redirect = certs. php

Jawaban sederhana. Sampeyan bakal duwe apa-apa nanging masalah karo jeneng pangaturan berkas. exe. Nyatane, file apa wae karo. exe extension bakal ngrusak dina. Kabar apik, aku yakin yen ora peretas! (humor) Gunakake WinZip utawa aplikasi file kompresi liyane lan nggawe. zip file kanthi nginstal sampeyan. Nduwe pangguna ngundhuh. zip file. Sing kudu apik. Ana kudu sawetara file kompresi gratis metu ana sing cantik apik. Aku wis nggunakake WinZip wiwit salawase nanging aku ngerti ana wong kaya apik yen ora luwih apik kanggo gratis.

Bisa dadi sawetara alasan nanging luwih saka kemungkinan file kasebut durung dipindai dening Google. Iki pitakonan sing umum ditakokake ing pirang-pirang situs media lan ing ngisor iki minangka potongan saka pitakonan sing padha ditemokake ing Stack Overflow.

SUMBER

Aku wis persis masalah iki karo file exe sing bisa didownload saka situs web. Saben aku nyoba ngundhuh file kasebut nganggo Chrome, iku menehi bebaya.

Solusi sing aku ketemu yaiku kanggo mlebu menyang Google Webmaster Tools lan nambahSitusku. Sampeyan njupuk sawetara dina kanggo Google kanggo nyusup situsku, lan ngisisembarang informasi, nanging aku bali saiki lan pungkasanipun ketemu akehinformasi ana.

Saiki aku bisa ngundhuh file, lan ora ana bebaya maliciousluwih akeh.

Misale katon yen Google wis mriksa situs sampeyan lan nemtokakeyen sampeyan ora wong ala, masalah dadi adoh.

We are a software developer and we have the same issue. Produk kita dianggo minangka EXEs installer banjur di host ing situs kita. Kabeh EXEs kita wis diteken digital dening certificate-tandha certificate kita diterbitake dening Thawte CA. Situs web kita wis kadhaftar karo GoogleWebmasterTools (GWT) wiwit 2011.

Kaping pisanan kita wis tuan rumah kita EXEs lan padha diundhuh apik dening pangguna kita. Ing Februari. 28, 2015, kita nggawe EXE anyar nggabungake owah-owahan. File-file anyar iki salah sijine ditandai minangka "ora umum diundhuh lan bisa mbebayani" dening Chrome ing Windows nganti Mar 03, 2015. Berkas iki diunduh tanpa masalah ing browser liyane. Produk antivirus uga ora nglebokake minangka angkoro. Ing sawetara wektu ing Mar 04, 2015, masalah kasebut bisa diselesaikan.

Sertifikat kode tandha tandha padha antarane rong generasi EXEs lan kita aktif ngawasi GWT kanggo bebaya / masalah apa wae nanging ora ana.

Aku pracaya, kaya wong liya sing wis nunjuk, yen masalah iki disebabake wektu tundha antarane isi sing diupdate ing situs web sampeyan lan indeks Google sing ngindeks.

Sarananku kudu ngetutake EXEs anyar - sawetara panganggo sing diwenehake karo EXEs anyar kanggo pigura wektu sing winates (kira-kira seminggu), dene sing isih ana EXE lawas. Iki nyedhiyakake wektu kanggo mesin indeks kanggo nggoleki isi lan bendera kasebut kanthi tepat. Pangguna sampeyan uga duwe download "aman" kanggo mundur. Sawise kira-kira seminggu utawa loro-lorone, sampeyan bisa mbusak EXE lawas.