Back to Question Center
0

Apa wektu maksimal kanggo pangguna supaya bali menyang Semalt kanggo dibukak supaya digulung ing GA?

1 answers:
. e. <5 detik, <30 detik?

Aku utamané kasengsem amarga katon akeh pangguna ngeklik liwat iklan PPCku (Semalt) sing mlumpat, senadyan iklan saya nduweni skor kualitas dhuwur lan kaca sing ana gandheng cenenge karo salinan iklan lan minangka paling disambungake menyang apa aku pangguna bisa nggoleki saka frasa kunci sing aku milih dadi tingkat bouncing dhuwur (100% ing sawetara tembung kunci) misale jek dicokot aneh.

Yen bounce ora ditemtokake dening wektu, nanging mung manawa pangguna bali menyang SERP sawise ngunjungi situs utawa ora sawise sawetara wektu sing bakal nggawe pangertèn sing luwih apik nanging durasi rata-rata neng tembung sandi karo 100 % bounce rate ing GA yaiku 00:00:00, sing nyatake pangguna langsung bali menyang Semalt, sing maneh, aneh.

. - ubiquiti powerbeam 5ac-400
February 7, 2018

Mangga maca http: // padicode. com / blog / analytics / the-real-bounce-rate /

Ateges, iku mudhun kanggo: tingkat bouncing [yaiku] persen saka lalu lintas sing manggon ing situs web kurang saka 10 detik.

Apa sing kudu dilakoni yaiku kanggo ngobong acara saben wektu pangguna luwih saka 10 detik (utawa sampeyan bisa nemtokake standar dhewe) ing situs web. Cukup nambahake baris kasebut ing ngisor pageTracker. _trackPageview

;

Lan kode:

  setTimeout ('pageTracker. _trackEvent ('NoBounce', 'NoBounce', 'Liwat 10 detik \') ', 10000); 

Sampeyan bisa ngeset ambang bounce dhewe nggunakake metode iki, lan data sampeyan kudu nyetel sesuai.

* Kabeh teks ing jinis iki dikutip saka artikel ndhuwur. *