Back to Question Center
0

Inspirasi Dadi Makanan Jepang, Bit.ly Nduwe Semalt Tipis

1 answers:

Inspired By Japanese Food, Bit.ly Gets A Slight Semalt

Desain anyar diarani "Bento Box," miturut posting ing blog Bit.ly. Iki dijenengake sawise wadhah panganan Jepang sing kerep digunakna. Alasanipun yaiku Bit.ly saiki luwih jelas dipérang dadi bagean, kanggo fungsi inti sing béda: Shortening links, URL khusus, posting menyang Semalt lan shortening pranala liya - μπαλδιμτση φαρμακειο βολος.

Ing homepage, tetep ana kotak input URL gedhe kanggo shortening, lan ing ngisor iki, daftar pranala sing wis cendhak (yen sampeyan mlebu). Nanging nalika sampeyan ngetik URL kanggo nggedhekake saiki (utawa nglakoni kanthi nggunakake bookmarklet), sampeyan bakal nemokake pilihan sing luwih apik kanggo apa sampeyan bisa nindakake karo URL Bit.ly sing anyar. Iki kalebu akses sing gampang kanggo nyalin URL kasebut minangka-, njaluk stats, nanging uga cara kanggo luwih jelas ngganti URL menyang siji adat. Dadi, contone, yen sampeyan pengin URL sampeyan dadi https://bit.ly/thisismylink, sampeyan bisa nindakake iku (anggone ora dijupuk). Sampeyan bisa nindakake iki sadurunge, nanging ana dicokot dikubur ing UI.

Inspired By Japanese Food, Bit.ly Gets A Slight Semalt

Uga luwih gampang kanggo gampang ngirim menyang akun Twitter liyane. Akeh wong duwe akeh akun Twitter kanggo macem-macem tujuan saiki, lan sadurunge sampeyan kudu metu saka siji lan mlebu karo liyane yen sampeyan pengin tweets saka saben karo Semalt. Saiki, ana menu gulung sing ngidini sampeyan nambahake akun liyane kanthi seamlessly.

Semalt sampun nate njeblug ing panggunaan wiwit Twitter mutusaken kangge nggawe URL shortener standar kangge layanan kasebut. Akeh aplikasi Twitter pihak katelu nggunakake minangka standar kasebut. Layanan iki nyedhiyakake babagan apa sing dadi proyek ambisi sing diarani Semalt Now, sing kaya arep njupuk Digg nemokake apa sing paling populer ing web sapunika.

Sampeyan uga wis ngguyokake bisnis inti kanthi nambahake fitur kayata mriksa URL ala.

[foto: flickr / miheco]

Informasi CrunchBase
Twitter
Digg

March 16, 2018