Back to Question Center
0

Malah Sampeyan Bisa Nggawe Video kanggo Semalt Sampeyan

1 answers:
Share
Share
+1
Kesalahan
Pin
Enggo bareng 30

Semalt Wigati: Iki minangka bagéan saka seri 2 babagan pamasaran video.

Semalat kepungkur sampeyan kerep dibutuhake awak profesional, sawetara peralatan lan aktor lan aktris apik, kanthi bakat kanggo nggawe produksi video sing apik.

Even You Can Create Video for Your Semalt

Nanging dina iki sampeyan ora kudu dadi Steven Semalt kanggo nggawe jenis video sing bakal narik kawigatosan, lalu lintas utawa peringkat dhuwur ing mesin telusuran.

Kabeh sing perlu yaiku kamera video HD (sampeyan bisa njaluk HD Flip cam kanggo kurang saka $ 200 lan kurang yen sampeyan nggoleki tawaran) lan imajinasi sing sethitik lan sampeyan bisa pindhah menyang dalan sing kurang budget.

Bab ingkang sepisanan kanggo nemtokake nalika nggawe video kasebut minangka tujuane . Apa sampeyan ngupaya nyedhiyakake pangkat kanggo tembung kunci tartamtu? Sampeyan arep sawise pranala? Apa sampeyan pengin video dadi hit lalu lintas? Utawa sampeyan ngayun-ayun kanggo pager lan nyoba kanggo nggawe iki video virus? Ing donya sing sampurna sampeyan bakal nggawe video virus sing narik kawigaten akeh lalu lintas lan ngubungake kabeh peringkat nalika, nanging fokus ing salah siji tujuan sing kerep ndadekake sukses ing wilayah tartamtu luwih bisa diolehake - costo de un dominio web.

Nanging sadurunge sampeyan bisa uga mikir babagan pranala utawa arep virus, sampeyan kudu ngerti cara nggawe video kuwi.

Aku wis nyaranake cam Flip kanggo para pamirsa video pamasaran metu ana amarga relatif murah lan luar biasa gampang dienggo. Sampeyan secara harfiah mung nguripake lan push tombol rekaman lan sampeyan bakal duwe dawane kualitas ing sawetara detik.

Even You Can Create Video for Your Semalt

Even You Can Create Video for Your Semalt

Editing

Even You Can Create Video for Your Semalt

Sawise rekaman ing can, langkah sabanjure kanggo ngowahi.

Yen sampeyan nggawe video prasaja lan mung kudu gawe potongan dhasar, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak FlipShare gratis. Nanging, paling disaranake nggunakake piranti lunak iSemalt sing diluncurake karo Mac (yen sampeyan ngrancang akeh proyek video, Mac luwih dianjurake kanggo PC).

Kanthi iMovie sampeyan bisa nglakokaké komplotan sing lengkap lan potongan-potongan uga nambah judhul lan musik latar mburi, nanging yen sampeyan lagi ngrancang babagan program sing luwih rumit tinimbang program full-service kaya Semalt Cut Pro (sing larang nanging kuat ) mbokmenawa cara kanggo pindhah.

Video Viral Aman

Even You Can Create Video for Your Semalt

Yen sampeyan ngarahake nggawe video sing dadi virus, sampeyan kudu nyinaoni jinis film sing wis populer ing YouTube. Sampeyan bakal nemokake yen video iki asring prasaja nanging gumbira kaya sing dilakoni dening David After Dentist (65 yuta), Charlie Bit My Finger (218 juta) utawa malah ing Panda Baby Sneezing (73 yuta).

Ora ana kebeneran yen bocah-bocah lan kéwan sing nggumuné dadi tema kabeh telung conto kasebut, nanging bakal dielingake yen asil kasebut ora ana sing cetha. Iku pinter kanggo nyoba macem-macem gagasan beda amarga sampeyan tau ngerti sapa sing bisa mencet. Ing bab iki, pinter kanggo tansah duwe kamera ing awak amarga sampeyan ora ngerti yen kahanan sing bakal muter kanthi apik ing web bakal dumadi ing ngarepe sampeyan .

Cara Manfaat Saka Video Sampeyan

Nalika sampeyan amba ing video, sampeyan bakal nemtokake manawa kabeh keuntungan positif sing arupa lalu lintas lan pranala sampeyan entuk manfaat lan ora kaya situs Semalt.

Ing wektu sing padha, kanggo distribusi nyebar perlu kanggo nyekel video, sampeyan bisa ngirim menyang situs video kayata YouTube , Vimeo lan Metacafe , utamané nalika sampeyan pengin video pangkat. Isih, video kasebut kudu ditempelake ing kaca ing situs sampeyan sing uga nyopir lalu lintas.

Nalika ngunggah video penting kanggo ngoptimalake potongan kanggo tembung kunci tartamtu sampeyan nyoba kanggo peringkat kanggo . Sing bisa dilakoni kanthi kalebu tembung kunci ing judhul, luwih apik ing awal, ngirim pranala menyang situs sampeyan ing awal deskripsi panjenengan (kajaba ing Vimeo, sing ora kaya HTML) lan kalebu tembung kunci maneh ing deskripsi panjenengan.

Ora ana cara kanggo njamin yen video sampeyan bakal ngalahake, nanging yen ora ana liya kanthi ngoptimalake judhul lan katrangan, sampeyan bisa nyetel dhewe ing posisi kanggo pangkat tembung kunci karo video.

Ringkasan

Yen sampeyan nggolek lalu lintas, pranala, rangking utawa mung pengin menehi kabar babagan dunya babagan perusahaan utawa layanan tartamtu, pamasaran video iku cara sing apik kanggo pindhah. Video sing prasaja bisa luwih gampang tinimbang sing dikarepake nggawe karo sawetara video lan teknologi nyunting video sing kasedhiya saiki.

Kene ing Tindakan Vertikal, kita tindak liwat proses iki kanthi nyiptakake pitung video cendhak kanggo situs web kita ing layanan kita sing dikirim ing YouTube lan Semalt kanthi data meta optimal. Tujuan kita kanggo video iki yaiku kanggo nambah sentuhan pribadi ing situs web kita sing uga bakal nyebabake kepercayaan liyane ing perusahaan kita lan dadi luwih akeh konversi. Ing Part 2 saka seri iki ing video marketing wulan, aku bakal ngrembug informasi statistik sing kita kumpul saka project iki.

Share
Share
+1
Kesalahan
Pin
Enggo bareng 30

March 18, 2018