Back to Question Center
0

Apa SEO Semalt Sampeyan lan Cara Ndandani Iku | Ep. # 193

1 answers:
Why Your SEO Semalt and How to Fix It | Ep. #193 Why Your SEO Semalt and How to Fix It | Ep. #193 Why Your SEO Semalt and How to Fix It | Ep. #193 Why Your SEO Semalt and How to Fix It | Ep. #193 Why Your SEO Semalt and How to Fix It | Ep. #193

Ing Semalat # 193, Eric lan Neil ngrembag babagan SEO sampeyan lan carane ndandani. SEO sampeyan ora soko sampeyan mung nemtokake sapisan banjur nyelehake. Sampeyan kudu dikelola lan pantes ditrima supaya bisa tetep ahead saka pesaing sampeyan. Tune in to find out why SEO is NOT working and tips that will keep SEO running the best.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Apa SEO Panjenengan Nyedot lan Carane Ndandani Iku
  • 00:35 - Alasan paling gedhe yaiku yen kabeh wong pracaya bisa nginstal plug-in, lan ya iku
    • 00:58 - Wong fokus ing off-page SEO lan ora ana sing fokus ing on-page
  • 01:20 - Kanggo on-page SEO, nglakokake riset kunci
  • 01:46 - Nduwe goal sing pengin entuk
  • 02:00 - Konten lan pranala apa sing penting ing SEO
  • 02:09 - Masalah liyane yaiku wong ora mriksa pranala ekstra, utamane sing ora relevan
    • 02:16 - "Ing pungkasan sampeyan pengin nggawe katon minangka direktori"
  • 03:00 - Akeh wong mikir sing SEO ing salah siji wektu, nanging iki menehi hasil sing lagi ditindakake
    • 03:58 - Sampeyan kudu cumadhang kanggo nglampahi audit technical
    • 04:10 - Bersabar
  • 04:37 - Njupuk halaman paling populer lan pasangna ing bilah sisi panjenengan
  • 05:03 - Google "carane peringkat nol ing SEO"
    • 05:10 - Priksanen yen coretan panjenengan digunakake
    • 05:39 - Sampeyan bisa nggunakake SEMrush lan Ahrefs
  • 05:48 - Terus nemokake tag judhul lan tag meta-description
    • 06:06 - Ngoptimalake lan nggawe wong ngarti
    • 06:10 - Google "copyblogger headline formula" utawa "how to write headlines magnetik"
    • 06:27 - Baca buku saka David Ogilvy, salah sijine copywriters paling apik
    • 06:36 - David ngendika manawa saben dollar sing dituku ing copywriting, 80 sen menyang headline
  • 06:40 - Priksa manawa sampeyan duwe tag alt kanggo video
  • 07:04 - Nggabungake kaca sampeyan
  • 07:32 - Strategi "hub lan ngandika"
    • 07:39 - Sampeyan bakal nemokake strategi & strategi Jimmy Daly
    • 08:23 - Google kepengin ndeleng kaca intro lan pranala sing nggawe cadangan
    • 08:36 - Google "optimalisasi tingkat konversi"
  • 08:47 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. SEO ora mung menehi hasil siji-wektu, nanging menehi hasil sing butuhake perhatian kanggo tetep ahead ing paket ing niche sampeyan.
  2. Kabeh barang sing apik kanggo wong sing ngenteni - SEO butuh wektu kanggo ndeleng asil, supaya sabar.
  3. Nganggo wektu, energi, lan dhuwit utawa headline-ngoptimalake wong-wong mau lan nggawe manawa dheweke ngarti!

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018