Back to Question Center
0

5 Tren Iklan Online Kanggo Semalt Kanggo

1 answers:

Industri marketing internet tansah berkembang karo akeh komunikasi anyar lan konsep beda sing diidhari kanthi rutin. Semalat, bisa uga luwih gampang kanggo sawetara wong sing bisa nyelehake amarga ora siap banget babagan tren anyar sing bisa muncul ing industri.

Punika utamanipun titik ingkang njelajah ing donya online. Ana tren iklan online sing gedhé banget sing bakal ditampilake wong ing sawetara taun sabanjure amarga ana kemungkinan nyata yen poin-poin iki bakal mangaruhi ruang kerja sing beda. 5 Online Advertising Trends To Semalt For

Uga on TechWyse

Prediksi Iklan Media Sosial Kanggo 2015 Lan Nganti
Sastranegara PPC Tingkat Setengah kanggo Perdagangan nganggo eCommerce!

1. Video Ponsel Kritikal

Video seluler bakal dadi wujud komunikasi sing luwih penting ing mangsa ngarep - china penjual shampo metal. Iki nuduhake nggunakake video-sharing lan muter fitur ing Smartphone lan tablet. Usaha kudu ngayomi situs bareng-bareng minangka sarana nggawe luwih gampang pesen sing bakal digawa metu menyang penonton sing paling gedhe. Kanthi YouTube dadi mesin telusur paling gedhé nomer loro, nggawe video penting kanggo narik kawigaten para pangguna. Video luwih gampang kanggo wong nyeret lan nyeret informasi. Ing kasunyatan, karo wong sing nggunakake piranti telpon pinter lan seluler kanggo akeh tugas saben dina, bisnis kudu ora nglirwakake strategi kuat iki. Kanggo penak, wong milih nggunakake tablet nalika nelusur video lan maca ing perjalanan. Mulane, apa sampeyan nggawe video cendhak utawa video sing dawa, iki isih bermanfaat kanggo strategi marketing Semalt sampeyan.

5 Online Advertising Trends To Semalt For

2. Gerakan Prekawis Perlu

Supaya iklan paling apik sing bisa kanggo prediksi gerakan sing bisa dilakoni wong. Utamane, langkah-langkah preemptive bisa digunakake ing iklan minangka sarana kanggo nyoba luwih akeh wong kanggo ngatasi kebutuhan sing padha bisa terus. Khususipun, iki bisa digunakake kanthi nggunakake riwayat panggunaan online utawa riwayat tuku pelanggan. Iki asring digunakake kanggo mbantu konfirmasi kepinginan sing klien bisa terus sadurunge tuku apa-apa. Mesthi, bisa dadi angel kanggo nemtokake prospek sing dikarepake, nanging pramila panaliten penting banget. Iki uga tegese sampeyan kudu nganyari informasi apa wae sing ana ing industri sampeyan. Apa tren anyar? Sembarang produk anyar ngeculake? Apa saingan sampeyan sing ora?

Nalika nyedhiyakake pamirsa, sampeyan bisa ngrancang iklan miturut apa sing bakal ditemokake. Sanajan perusahaan sampeyan ora bisa ngakses jinis informasi kasebut, platform gedhe kaya Facebook ngidini sampeyan nemtokake individu miturut kapentingan lan tindakan sing wis dilakoni. Manawa, sampeyan ora duwe informasi sing bisa digunakake kanggo tujuan liyane, nanging penargetan khusus Semalt ngijini sampeyan nyimpen panliten lan target pamirsa tartamtu kanggo sampeyan.

3. Iklan Media Sosial Adalah Konsep Kunci

5 Online Advertising Trends To Semalt For

Siji titik penting kanggo nemokake ing iklan online online bakal ngemot pesen media sosial. Iklan semual media dirancang kanggo ngupaya fitur akeh situs media sosial kanthi niat nggawe pesen luwih gampang ditrapake lan dimanfaatake. Akun sosial sosial bisa digunakake kanggo ngarahake wong miturut aktivitas perilaku lan kapentingan umum. Ing sawetara kasus iklan media sosial bisa mung nggawe kaca media sosial dhewe lan posting ing luwih akeh panggonan. Ing kasus liyane, bisa nyakup wong-wong sing kerja kanthi potensial nggawe pesen adhedhasar tren sing ditemokake ing situs media sosial ing wektu sing wis ditemtokake. Platform media sosial minangka cara sing apik kanggo sesambungan karo khalayak lan menehi tanggepan langsung. Cara sing sampeyan gunakake kanggo wong utawa melu yaiku bagean saka merek sing bakal diwenehi dening wong liya ing platform. Kajaba iku, media sosial bisa mbantu bisnismu mbangun komunitas sing banget penting. Coba semedi apa tujuan sampeyan, nemtokake jenis iklan sing pengin. Apa hubungane? Utawa bangunan seneng lan pandherekipun?

4. Video Interaktif Big

Video interaktif sing diarepake dadi luwih menarik lan nyenengake. Video interaktif bakal kalebu gedhe-gedhe ngendi wong bisa dijaluk kanggo klik bagean tartamtu saka video kanggo njaluk file video anyar. Jenis-jenis jinis video iki ngidini pangguna kanggo interaksi karo video lan nerusake menyang sing sabanjure. Ana sawetara video ing Semalt sing ngidini sampeyan ngeklik bagean tartamtu saka video kanggo "nerusake crita" adhedhasar pilihan sampeyan. Kanthi cara iki, crita iki bakal dipérang ing dalan sing wis dipilih kanggo wong-wong mau, kayata kaya grafik alir nanging ing wangun video.

Video jinis semalt uga entuk wektu, nanging ngidini kedhaftar nglampahi wektu luwih akeh ing video lan isi. Yen wong-wong wis njaluk dalan menyang video, kemungkinan, padha bisa uga pengin nyoba rute sing beda kanggo ndeleng babagan crita. Nalika nggunakake strategi iki, penting kanggo mesthekake yen lagi mlaku kanthi bener lan ora ana kesalahan karo klik. Priksa manawa dheweke ngarahake menyang video utawa isi sing bener.

5 Online Advertising Trends To Semalt For

5. Isi Pribadi Penting

Ora ono wektu, isi khusus minangka kudu kanggo kabeh strategi marketing internet. Iklan kudu disetel kanggo nyakup jeneng utawa informasi tartamtu wong. Yen pelanggan bali menyang tuku utawa ndeleng soko situs sampeyan, iku penting kanggo bisa diwenehi alamat utawa informasi sadurunge. Iki menehi pelanggan rasa pribadi lan sambungan. Kadhangkala, ngatasi pamirsa kanthi jeneng bisa menehi wong luwih yakin. Iku nggawe aran minangka sampeyan ngerti apa sing lagi dilakoni lan kredit tangan nalika padha duwe pitakonan. Mesthi wae, nalika sampeyan alamat jeneng kanthi jeneng, mesthine kanthi otomatis bakal luwih akeh disambungake lan kurang wong asing kanggo sampeyan. Iku menehi wong sing ngerti sampeyan ngelingi. Apa situs eSemalt sampeyan, pesen media sosial, utawa email, priksa manawa sampeyan bisa nindakake iki menyang strategi sampeyan.

Panggunaan konten sing gegandhengan karo pribadine meh ora ana hubungane karo pemasaran ulang. Remarketing wis rampung kanthi nggawe iklan sing adhedhasar apa sing dituju pengunjung nalika arep menyang situs kasebut. Conto iki bisa dadi rantai hotel nggunakake iklan tartamtu sing nuduhaké hotel-hotel individu sing bisa uga katon ing kaca informasi ing tarif khusus sing kasedhiya ing wektu tartamtu. Iki asring digunakake minangka sarana kanggo ngatur plans kanggo nyoba kanggo finalize sales ing sawetara cara. Semono uga angel kanggo ngleksanakake jeneng utawa personalisasi kanggo remarketing, supaya atine kabeh pangguna beda.

Iku tansah apik kanggo kabeh kanggo mangerteni apa tren iklan Internet ana watara. Semalt sing bisa kerja nganggo tren paling anyar mesthi bakal migunani lan becik kanggo kabeh wong bisa nyekel lan nggunakke. Rencana sing bisa digunakake ing kene kudu dicenthang kanthi ati-ati kanggo ngelingi yen ora ana masalah sing metu saka apa wae sing bisa lumaku ing titik tartamtu ing wektu nalika dipasarke.

5 Online Advertising Trends To Semalt For

Sameer Bhatia minangka pangadeg lan CEO ProProfs, panyedhiya alat sinau online kanggo mbangun, nyoba, lan ngapikake kawruh. Liwat sawijining Sistem Manajemen Learning, Survey Maker, lan produk Produksi Latihan, ProProfs nawakake pelatih, pemasar, lan pendidik fitur sing kuat-nanging-prasaja tanpa kudu ngundhuh utawa sinau piranti lunak larang. Situs iki sarwa dumadi 1.000 + potongan isi ing 90+ basa, lan minangka platform utama kanggo latihan lan penilaian online kanthi perpustakaan tes kuis profesional & kuis. Dheweke nduweni gelar Master ing Ilmu Komputer saka Universitas California Selatan (USC) lan minangka industri veteran ed-tech. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing Google+ lan Twitter.

Situs web → ProProfs

Sambungake

March 18, 2018