Back to Question Center
0

Marketing Day: Apple Posts Q3 Numbers, "Christmas in July" Semalt & Nike On Top

1 answers:

Day Marketing: Apple Posts Q3 Numbers, Saka Marketing Tanah:

  • Apple Posts Record Q3 Revenue Numbers Ing Juni Earnings Report
    Apple wis ngetokake penghasilan finansial kuartal sore iki, nglaporake $ 37. 4 milyar ing saben wulan lan $ 7. 7 milyar ing net income saben wulan. Nomer iki ditemokake saka angka sing dikirim ing Q3 2013, yaiku revenue saka $ 35. 3 milyar lan net income $ 6 - tariffe ludoteca private. 9 milyar. Nomer revenue minangka rekaman kanggo kuartal Juni [. ]
  • Facebook Terus "Miwiti" Seri Iklan Kanthi Pambuka Saka Khasiat Khas
    Nggawe gaweyan kanggo nyuda proses iklan sing nyenengake dhewe, Facebook nerbitake cara ngirim babagan fitur nargetake Custom Audience dina iki. Kiriman, pementasan kapindho Facebook ing seri "Miwiti" ditujukan kanggo bisnis cilik, nggambarake carane para pemasar bisa ngunggah dhaptar pelanggan saka kontak telpon utawa email sing ana utawa data saka situs web utawa seluler [. ]
  • IAB Study Highlights Brand Awareness And Context For Native Ad Success
    Minangka penerbit nggawe inventaris luwih akeh ing feed (uga dikenal minangka in-stream utawa native ads), Biro Iklan Interaktif (IAB) lan Edelman Berland nindakake sinau kanggo nggoleki apa sing cenderung kanggo nggawe kampanye iklan kasebut sukses. Akeh panemon ora aneh banget, nanging panliten iki mbuktekake pentinge konteks sing perlu pengiklan [. ]
  • Bad Data: Kesalahan-Kesalahan Ing Tag Implementation Hinders Top Sites Retailer [Study]
    Senadyan kasunyatan bilih setengah saka perusahaan Internet Retailer 100 nggunakake sistem manajemen tag tinimbang mung 18 persen saka peringkat 501-600 sing ana ing dhaptar, tag dhukungan rata-rata - lan kanthi mangkono, kualitas data - rada luwih sithik tinimbang klompok pungkasan . Alesan utama? Pelanggaran faulty. Saperangan saka elit [. ]
  • Infographic: Priksa Digital Marketing "Natal Ing Juli"
    Natal lan mangsa pamrih liburan mung watara sudhut - yaiku, yen sampeyan dadi pemasar digital. Iku amarga dadi siap kanggo blanja liburan nalika konsumen, sampeyan kudu nyiapake sasi ahead wektu. Kaya saiki. Ngisor, Gareth Bull of Bulldog Digital Media wis ngetokake rencana aksi enem sasi [. ]
  • Nike's "The Last Game" Njupuk No. 1 Spot Ing Daftar YouTube Paling Sepuluh Ing Juni
    Minggu kepungkur, YouTube ngluncurake sepuluh iklan utama kanggo Juni, kanthi Piala Dunia Nike bertema "The Last Game" njupuk titik paling dhuwur. Adidas Piala Dunia Adidas sing ana gandheng cedhak "House Match" uga nggawe dhaptar, peringkat Ora Ana. Ing cahya saka Hari Pangan, telung iklan daddhéra ndadekake ing daftar sepuluh ndhuwur uga, kanthi penampilan [. ]
  • Pinterest Survey Kepuasan Anggota Media Sosial, Nanging Bar Is Low
    Wonten kabar apik lan mbebayani kanggo industri media sosial ing Customer Index Kepuasan Customer Amérika paling anyar sing dirilis Senin. Sing apik: kepuasan konsumen karo jaringan sosial nambah. Sing ala: iku isih ana ing kategori bisnis paling peringkat. Kategori media sosial nyétak 71 ing 100-titik ACSI, nganti 4% ing 2013, kaping papat ing [. ]
  • Facebook Ndhuwur Posisi Top Ing Log Social [Gigya]
    Facebook tetep nduweni posisi minangka panyedhiya identitas Internet ing kuartal kaping telu, nyathet 55% logit sosial ing desktop lan platform seluler, miturut data sing diluncurake dening perusahaan manajemen customer Gigya. Iku tambah saka rong persentasi poin ing kuartal pisanan. Iki wis ngilangi akeh pemasar supaya bisa ngira carane bakal bisa ngleksanakake teknologi pembayaran seluler inovatif menyang strategi seluler / merek. Nalika industri fokus marang m-pembayaran (lan kekurangan), para pemasar sing pengin [. ]
  • ICANN Parks Registry Domain Amerika, Terminasi Bisa Rawuh
    Yen sampeyan wis tau ndhaftar jeneng domain, sampeyan bakal ngerti babagan Domain Registry of America. Perusahaan kasebut misuwur banget kanggo dhaptar sing ora resmi ing surat pembaharuan sing ngupayakake sing ngetrapake pangguna menyang gawe anyar karo Domain Registry of America (DROA) (akeh ing rega sing luwih dhuwur) tinimbang gawe anyar karo perusahaan [. ]
  • MarTech: Manajemen Teknologi minangka Disiplin Marketing
    Minangka pemasar, kita wis duwe sesambungan rada benten karo teknologi. Model pemasaran, budaya, filosofi, lan mental wis akeh didhukung dening "ilmu alus" - psikologi, sosiologi, antropologi, ekonomi - lan pangerten sing luwih wigati "seni. "We bangga karo daya kreatifitas, desain, lan basa kanggo nimbulake emosi, persepsi, lan [. ]
  • Laporan Quarterly Rakuten Nuduhake Pertumbuhan Ing Kabeh Ngarep, Kanthi Manca Perdagangan Nambah 87%
    Adhedhasar asil 2Q 2014, Rakuten Marketing wis ngalami pertumbuhan taun-taun ing kabeh bidang, kalebu seluler, telusuran lan marketing afiliasi. Perusahaan nglapurake pesanan telpon seluler ing saluran afiliasi sing wis tambah 87 persen ing AS. Rakuten uga nyinaoni pertumbuhan perdagangan seluler internasional, karo UK munggah 117 persen, Kanada 197 persen, Jepang [. ]
  • Polisi Privasi Italia Menehi Google 18 Sasi Kanggo Nggawe Perubahan
    European privasi regulator wis kritis privasi privasi terpadu Google wiwit iki announced ing awal 2012. Padha kudu nuntut macem-macem owahan, kalebu liyane ditudhuhake kanggo kedhaftar, kanggo nggawa hukum miturut EU lan aturan negara individu. Italia minangka negara paling anyar sing bakal ngetokake jumlah ultimatum menyang Google kanggo [. ]
  • Facebook Ndorong Hampir Siji-Papat Kabeh Lalu Lintas Referral [Shareaholic Report]
    Facebook, raja lintas referensi media sosial, nguatake pemerintahane, miturut analytics sosial lan perusahaan penerbitan Shareaholic. Ing wulan Juni, Facebook nggawe 23. 39% saka total kunjungan menyang jaringan Shareaholic saka 300.000 situs web. Sing total, gain saka 10. 09% lan 2. 14 persentasi poin wiwit Maret, punika Shareaholic paling tau [. ]

Headlines Anyar Saka Land Search Engine, Situs Sister Kita Darmabakti Kanggo Panelusuran News & Informasi:

  • Microsoft Bing Ditambahake Kanggo Google Chrome Kaca Tab Anyar
  • New Search Engine Indexe ngekspos Hacker, Ngalahake Data
  • Tarif Burung Kacang Panjang SMX Timur Kadaluwarsa - Daftar Saiki & Simpen $ 300
  • A Review Handout Alternatif: Coba P & P Kanggo Tambah Ulasan Liyane
  • Nemtokake Impact Panelusuran Hummingbird - 10 Sasi Nunggal
  • Bakal Njupuk "Undhang-Undhang Saka Allah" Kanggo Reli Kanggo Menang Panelusuran Mobile
  • Urip Kanthi Cortana, Panelusuran Prediktif Microsoft Challenger Google Saiki & Siri
  • Hasil Panelusuran Google Maps Saiki Kanthi Garis Baris
  • Apa Angka BPKN Kurangi Komentar Ora Bisa Ngomong Bebungah "Masalah Iklan Periklanan"

Pemasaran Online News Saka Sekitar Web:

Analytics

  • Apa Web Analytics Dying? 5 Alasan iki ora bener !, www. webanalyticsworld. net
  • Alat analitik sing digunakake dening pemasar? Lan padha dibayar-kanggo utawa gratis ?, econsultancy. com

Blogs & Blogging

  • Konten - Menu Konten Well-Balanced kanggo Blog Sampeyan [Infographic], www. marketingprofs. com
  • Pandhuan Ultimate babagan Cara Miwiti Blog lan Dominasi Niche Sampeyan, www. blogtyrant. com
  • Apa Cara paling apik kanggo Blog Tamu Kanggo Njaluk Results You Want, www. searchenginepeople. com
  • Apa WPLift Sinau Ora Moderate Komentar, wptavern. com

Masalah Bisnis

  • EU Siap Kanggo Mlaku Investigasi Google, online. wsj. com
  • Google Luwih $ 5 Juta Lobbying Ing 2nd Quarter Leading 15 Tech, Komunikasi Firms, Says Consumer Watchdog, www. digitaljournal. com
  • Media PK4 Terus Ningkatake Medali Digital Buying karo Akuisisi Program Langsung Program Prosperio, www. digitaljournal. com
  • Saatchi & Saatchi Names Chief Strategy Officer Wanda Pogue, www. adweek. com
  • Hakim ngandhakake, pemerintah bisa ngakses kabeh akun Gmail - para pahlawan privasi nangis, venturebeat. com

Konten Pemasaran

  • 3 Cara Tunyuk Kanggo Alat Konten Paling Apik Ever Created, contentmarketinginstitute. com
  • 4 Situs Omong kosong sing bakal Inspirasi Strategi Konten Panjenengan, Contently
  • B2B Content Marketing: Do More Than Reinvent the Wheel, www. komarketingassociates. com
  • Konten Catchup: Apa Stories Disponsori Upworthy Are Going Viral, lan liyane Must-Read Stories, contently. com
  • Sampeyan ora bakal Ngadili Ilmu Strange Klik Bait, blog. hootsuite. com

Optimasi Konversi

  • Cara Ngoptimalake Telpon kanggo Tindakan Tombol kanggo Konversi, blog. crazyegg. com
  • Testing Dead: BlueConic Perkenal Optimisasi Self-Learning, www. businesswire. com

Copywriting, Design & Usability

  • 14 conto liyane desain ecommerce apik persuasif, econsultancy. com
  • A Tale of Two Landing Pages, www. roirevolution. com
  • Cara Kita Ngilangake Pangguna Perduli dening Ngubah Pangalaman Anggota Proses Daftar Kita, www. uxmatters. com
  • Apa ana Kamar kanggo Sexy ing Enterprise Design ?, uxmag. com

Domaining

  • . Moe Ngasilake Dina iki & Prédhiksi Iku Bakal Nduwe 200 Pendhaftaran Pendhaftaran, www. thedomains. com
  • Sing kabeh wong! Aplikasi gTLD pungkasan bakal disetujui, domain. com

E-Niaga

  • Cara Super-Wikipedia Kanggo Nggawe Harga Sampeyan Kurangake .Kanthi One Catch, www. neurosciencemarketing. com
  • E-Commerce - Pirembagan toko apa sing bisa dideleng saka toko brick-and-mortar, www. internetretailer. com

Email Marketing

  • Loro Tip Declutter Email Inbox kanggo Media Sosial Marketer, www. internetmarketingninjas. com

Umum Internet Marketing

  • Million-Dollar Play Kanggo Nggawe Internet Luwih Makmur, www. fastcompany. com

Industri Internet Marketing

  • Digital Advertising Alliance Launches New-Focused Website, thedma. org

Pemasaran / Pemasaran Lokal

  • 9 Persen Amerika Demi Kacepetan Google Kaca ing $ 750 Price Point [STUDI], Kaca Almanak
  • Amazon kanthi tenang Nerbitake Sawijining Pelanggan-ngadhepi Mobile Dompet App, Amazon Dompet, techcrunch. com
  • Kanggo Usaha Kaca Google Pisanan, Ebay Adopsi Aplikasi Pencari Produk RedLaser, TechCrunch
  • Carane SMB Bisa Nggawe Strategi Pemasaran Lokal Komprehensif, streetfightmag. com
  • Leveraging Geo-Facto: Nggunakake Data Ponsel lan Lokasi kanggo Drive Engagement, www. silverpop. com
  • Sampeyan Bisa Ngilangi Pangguna Yen Desain Web Responsif Iku Strategi Ponsel Mati, www. smashingmagazine. com

Media Sosial

  • 35 Kudu Nduwe Alat Marketing Konten [INFOGRAPHIC], www. mediabistro. com
  • 6 SMEs Memenangkan Media Sosial [Dan Carane Sampeyan Bisa Dadi], www. sosial. com
  • Tombol "Buy" Anyar Facebook: Pros, Kanggé Pedagang, www. praktisbisnis. com
  • Carane Nanggulangi Lan Njawab pitakonan Kampanye Sosial Biggest Boss Panjenengan, mung diukur. com
  • Carane Market Business Panjenengan ing Facebook Kasil, smallbiztrends. com
  • LinkedIn kanggo Ndhuwur Bizo, MarketWatch
  • Pinterest Nggawe David Rubin Unilever kanggo Nggawe Usaha Brand, www. adweek. com
  • Telung toko online cilik sing berinovasi ing sosial, Digiday
  • Twitter lan Facebook Commerce: Will It Blend ?, www. getelastic. com

Video

  • comScore Releases June 2014 U. S. Online Video Rankings, comScore
  • Kejahatan Video Penangkapan Criminal, www. reelseo. com
  • Moovd Videos - Create Them in Two Minutes, With Tweaking, smallbiztrends. com


About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018