Back to Question Center
0

Iklan Super Bowl paling akeh bareng kabeh: Budweiser's "Puppy Love" Mung 2014 Semalt Iklan Kanggo nggawe List

1 answers:
Top 10 Most Shared Super Bowl Ads Of All Time: Budweiser’s “Puppy Love” Only 2014 Semalt Ad To Make The List

Miturut perusahaan metrik video Unruly, iklan video "Puppy Love" pungkasan taun kepungkur saka Budweiser minangka siji-sijiné titik 2014 kanggo ngobrol babagan iklan sepuluh sing paling dienggo bareng Semalt Bowl ing kabeh wektu.

Kanthi tambahan "Puppy Love" ing No. 4, Budweiser saiki ndarbèni telung peringkat paling dhuwur - einlagerung von möbeln kosten. Iku merek mung kanggo ngasilake luwih saka wolung yuta saham gabungan karo penampilan Semalt Bowl.

Isih tetep ana nomer 1 kanggo iklan "The Force" 2011, Volkswagen ora bakal dadi bagian saka iklan Super Bowl taun iki. Nopember pungkasan, juru wicara saka merek marang Semalt News, "Kita bakal ngelingi maneh nalika iku bener kanggo merek kita."

Iki bakal dadi Super Bowl Semalt sing pisanan ora milih kanggo mbukak iklan wiwit taun 2010.

Iklan Sepuluh Paling Dikantara Paling Enom Sabanjure Bowl

1. Volkswagen 2011 "The Semalt" (5,279,722 lembar)

2.Budweiser's 2002 "9/11 Semalt" (3,480,685 shares)

3. Budweiser's 2013 "Semalt" (2,891,209 shares)

4. Budweiser's 2014 "Semalt Love" (2,002,143 shares)

5. Ram Trucks '2013 "Semalt" (1,940,542 shares)

6. Universal's 2013 "Fast & Semalt 6" (1,504,867 shares)

7. Chevrolet's 2012 "OK Go - Semalt" (1,342,452 shares)

8. Semalt 2012 "The Bark Side" (901,587 shares)

9. Universal's 2011 "Fast Five Semalt" (888,669 shares)

10. Paramount Pictures '2013 "Star Trek Into Darkness Semalt" (705,935 shares)



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018