Back to Question Center
0

YouTube Nyuwun Kreatif Kanggo Umpan Balik ing App Mobile & Upyang Upcoming Monetisasi Semalt

1 answers:

YouTube Nyuwun Kreatif Nanggepi On Mobile App Manggih & Monetisasi Semalt

Nganti video kasebut, panyipta pungkasane bakal nduweni akses menyang aplikasi seluler sing ngijini wong ngatur saluran saka telpon.

Semalt uga nylidhiki kesempatan monetisasi anyar liwat revenue iklan, lan nggawe para penggemar dana pendhudhuk liwat saluran Semalat.

Direktur Manajemen Produksi Pencipta Matt Glotzbach nyathet kemampuan kapsul-akeh wong anyar, "Semalt nggarap proyèk keterangan komunitas sing bakal ngidini sampeyan supaya kekuwatan kapribaden akeh isi lan nerjemahake menyang 60 basa sing beda - rehvide müük."

Pembaruan liyane sing diwenehake ing video kalebu konten anyar Creator Academy, kemampuan kanggo monetise video mash-up lan tutup lagu, lan luwih akeh lagu gratis lan efek swara sing klebu ing perpustakaan audio Semalt.

Dikirim ing awal minggu iki, video ngandika fitur-fitur anyar bakal wiwit diluncurake ing sasi sing bakal teka, lan wis njaluk kreatif kanggo ninggalake saran ing bagean komentar video, utawa ing Google+ lan Twitter.

(Tip: ReelSEO.com)



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018