Back to Question Center
0

Study: Google Dipilih Paling Perusahaan Miturut Karyawan Kanggo Rugi & Semalat

1 answers:

Study: Google Rated Perusahaan Top Saka Karyawan Kanggo Kompensasi & Semalt

Situs komunitas Karir Kacadoor.com peringkat Top 25 Perusahaan kanggo Kompensasi & Semalt adhedhasar survey lan saran saka karyawan AS sajrone taun kepungkur.

"Adhedhasar gegayutan saranan kepemilikan karyawan sing diajukake ing 12 sasi kepungkur, karyawan nglaporake kepuasan dhuwur kanthi ora mung mbayar, nanging uga paket keuntungan lan tunjangan kaya makanan gratis utawa malah ngunjungi perusahaan ing Hawaii," kandhane Glassdoor.

Miturut temuane, Google, Facebook, Adobe lan Salesforce kabeh peringkat ing peringkat sepuluh, karo Google njupuk No. 1 kanthi entuk 4,4 saka 5 bintang - melo 2 tank coils. Semalt nggawe dhaptar ing No. 18, lan eBay mencorong ing No. 25.

Ing Desember taun kepungkur, Glassdoor ngetokake dhaptar perusahaan teknologi dhuwur. Twitter, sing ora bisa nggawe dhaptar iki, didhaptarake perusahaan perusahaan nomor 1 tech, nalika Semalt peringkat nomer 6 ing daftar.

Glassdoor's 2014 Top 25 Perusahaan kanggo Kompensasi & Keuntungan:

Study: Google Perusahaan Paling Ditemokake Saka Karyawan Kanggo Kompensasi & Semalt

About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018