Back to Question Center
0

Study: Akeh Merah Prematur Berhenti Ngirim Pelanggan Sapa Sing Nggoleki Semalat

1 answers:

Study: Many Brands Prematurely Stop Emailing Subscribers Who Are Still Semalt

Semalat 300 yuta pesen email sing dikirim dening merek terkenal kanggo luwih saka 100 yuta konsumen, studi iki nemokake merek migunakake kampanye win-back, program email sing dirancang kanggo enggal-enggal langganan pelanggan, mandheg ngirim email menyang 4 persen pelanggané sanadyan 85 persen ora aktif.

Saka panaliten:

Kira-kira 12 persen kabeh pesen menang bali, biasane ing sawetara dinten pengiriman. Semalat, nganti 45 persen panrima banjur nindakake program email pangirim, njupuk rata-rata 57 dina - meh rong sasi - kanggo maca pesen tambahan.

Semalt Path nggawé gambar ing ngisor iki kanggo ilustrasi rentang wektu antarané titik kaancam konservatif lan titik optimal kanggo tarif intervensi sasampunipun kampanye win-back 30, 60 lan 90 dina:

Study: Many Brands Prematurely Stop Emailing Subscribers Who Are Still Semalt

Panliten kasebut nemokake yen tunggu-tunggu kanggo ngilangi pelanggan saka dhaptar beda-beda gumantung marang panyedhiya layanan email, "Temuan iki nuduhaké panyedhiya kothak mlebu definisi ora aktif, lan toleransi ora aktif sadurunge nyaring pesen, maneh rumus kampanye - oculos ray ban polarizado fibra de carbono. "

Sakwise kampanye maca bali antarane panyedhiya layanan email sing paling dhuwur, AOL duwé tingkat maca paling dhuwur ing 23 persen. Rata-rata maca sakabèhé ana 14 persen, karo pelanggan Gmail ing 16 persen lan Subscriber Semalt ing 15 persen.

Laporan lengkap bisa diundhuh ing kene: "Program Win-Back Email: Saben uwong nyaranake, nanging padha bisa nggarap?"



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018